Çok teşekkür ederim cevabın için canım.. Acayip panikledim gece ama sabahtan doktoruma mesaj atıp da o kadar önemli değil bundan sonra içme deyince rahatladım çok şükür.. Tekrar çok sağol arkadaşım :)ARkadaşlar kalbinizi ferah tutun diye yazıyorum. Transferden sonra kullanmadığım tek ilaç monodoks oldu. Estrafemi sabah 4 akşam 4 kullandım 12. Haftaya kadar. 10 hafta sabah 3 akşam 3 e indirmiştik 11 hafta sabah akşam 2 şer. 12. Hafta sabah akşam 1. Sonra bıraktım. Prednolü yaklaşık 18. Haftaya kadar aldım en son 2 mg a kadar düşürmüştüm. Sıkıntı Yok korkmayın.
normalde progesteron başlama günü başlanır,5 gün sabah,akşam tok kullanılır diye biliyorum. benim bu transferimde progesteron başlama günü 2 tane tek seferlik azıtro 500mg vermişlerdi.Anladım.. Bu antibiyotik işi benim canımı sıktı neden hala devam ediyorum.. Sordum bakalım ne diyecekler
monodoksu adeta transfer sonrası 5 gün veriyorlar sana her halde uzun kullanımlı verdilerÇok teşekkür ederim canım.. Ya bişey sorucam bana antibiyotik vermişlerdi monodoks. İlaçlara devam edin 12.gün testi tekrarlayın dediler. Ben şimdi hamile isem antibiyotik zararlı değil midir? Artı Prednol da içiyorum.
Bence az değil. 2 ye katlanmış önemli olan bu.dün 11 gün verdiğim tanlil sonuçumu aldım. beta HCG 260.9( yani 9 gün -126.9; 11 gün - 260.9 ).
sizce nasıl sonuçlarım az değilmi?
inşallah . başkaların sonuçlarına bakıyorum da onların hızla artyor. ikiz gebelik olduğu için. benim tek gözüküyor. iyi bunada Allahıma çok şükür.Bence az değil. 2 ye katlanmış önemli olan bu.
Bende prednol'a devam ediyorum . ama günlük transfer gününden itibaren 8 mg indirerek. benim sol yumurtalıkta 2 sm endometrium kistim var o yüzden. Allah izin verirse kalp atışından sonra yavaş yavaş azaltarak kesecem.Çok teşekkür ederim canım.. Ya bişey sorucam bana antibiyotik vermişlerdi monodoks. İlaçlara devam edin 12.gün testi tekrarlayın dediler. Ben şimdi hamile isem antibiyotik zararlı değil midir? Artı Prednol da içiyorum.
Ben Monodoks u transferden once 5 gun kullandim sadece. Prednolu de kese gormeye gidince kesmisti drÇok teşekkür ederim canım.. Ya bişey sorucam bana antibiyotik vermişlerdi monodoks. İlaçlara devam edin 12.gün testi tekrarlayın dediler. Ben şimdi hamile isem antibiyotik zararlı değil midir? Artı Prednol da içiyorum.
süüüpeeeerdün 11 gün verdiğim tanlil sonuçumu aldım. beta HCG 260.9( yani 9 gün -126.9; 11 gün - 260.9 ).
sizce nasıl sonuçlarım az değilmi?
belli olmaz geraniy mavisufide aynı senin gibi artı ve sürpriz ikizzzzinşallah . başkaların sonuçlarına bakıyorum da onların hızla artyor. ikiz gebelik olduğu için. benim tek gözüküyor. iyi bunada Allahıma çok şükür.
Öylemi? Gidiyim ben onun değerlerine bakiyim.belli olmaz geraniy mavisufide aynı senin gibi artı ve sürpriz ikizzzz
bende progesteron kullanırken başlıyor ağrılarım daha çok saBAH çok özür büğük çişimi yaparkenSlm güzel hanımlar lütfen rica ediyorum herkes tecrübelerini benimle paylaşsın,sağolsun sevgili Zaza hep özelden olumlu güzel şeyler paylaştı..Cumartesi transferim var son adet tarihim 28 mayıs,adet bittikten 1 hafta sonra adet sancısı gibi şikayetlrim başladı gibi değil aslında bildiğimiz adet sancısı,estrofeme adetin 3.günü başladım,ilaç kaynaklımı yoksa her ay olmasada bazı aylar yaşadığım Pms durumumu bilmiyorum..Gelelim şikayetlere,karın ağrısı,karında sertlik,kasıkta ağrı bel,bacak ağrısı,affedersiniz tuvaletten sonra şiddetli makat ağrısı ve yanma,halanda devam ediyor,geçen yılki denememdede bu şikayetlerim oldu,transfer öncesi fitil verildi ,Halil bey prgestoron düşükse sorun yok dedi..Zaten adetimin üzerinden 2-3 gün geçtikten sonrada adet olmuştum,yani bi erken adet olma durumum yok..Şimdi bu ağrılar ilaç kaynaklımı yada bağırsak veya iç organlardaki bi iltihap durumumu var bilmiyorum ..Sizlere sorum transfer öncesi böylr şikayetleri olan oldumu yada bi tanıdığınız böyle bi sorunu yaşayıp hsmile kaldınımı,bu ağrılar bebeğimin tutunmasına engel olurmu?Ağrları çekmeye razıyım yeterki emeklerim boşa gitmesin,lütfen deneyimlerinizi paylaşın benimle
Benimde karın ağrılarım old. Ben estrofeme bağladım, progesterona başlayınca geçti. ama sen bacak vs diye korkunç şeyler yazıyorsun. Laporoskopi yapıldımı önceden? Korkutmak istemem ama. ( endometriozis belirtileri gibi)..Bence sen prednolu kesme transferden sonrada devam et.Slm güzel hanımlar lütfen rica ediyorum herkes tecrübelerini benimle paylaşsın,sağolsun sevgili Zaza hep özelden olumlu güzel şeyler paylaştı..Cumartesi transferim var son adet tarihim 28 mayıs,adet bittikten 1 hafta sonra adet sancısı gibi şikayetlrim başladı gibi değil aslında bildiğimiz adet sancısı,estrofeme adetin 3.günü başladım,ilaç kaynaklımı yoksa her ay olmasada bazı aylar yaşadığım Pms durumumu bilmiyorum..Gelelim şikayetlere,karın ağrısı,karında sertlik,kasıkta ağrı bel,bacak ağrısı,affedersiniz tuvaletten sonra şiddetli makat ağrısı ve yanma,halanda devam ediyor,geçen yılki denememdede bu şikayetlerim oldu,transfer öncesi fitil verildi ,Halil bey prgestoron düşükse sorun yok dedi..Zaten adetimin üzerinden 2-3 gün geçtikten sonrada adet olmuştum,yani bi erken adet olma durumum yok..Şimdi bu ağrılar ilaç kaynaklımı yada bağırsak veya iç organlardaki bi iltihap durumumu var bilmiyorum ..Sizlere sorum transfer öncesi böylr şikayetleri olan oldumu yada bi tanıdığınız böyle bi sorunu yaşayıp hsmile kaldınımı,bu ağrılar bebeğimin tutunmasına engel olurmu?Ağrları çekmeye razıyım yeterki emeklerim boşa gitmesin,lütfen deneyimlerinizi paylaşın benimle
Laporoskopide oldum csnım HSGde çekildi çok şükür bi sıkıntım yok,endometrioziz olsa bu zamana kadar çıkardı,benim bu tarz ağrılarım oluyor hep,prednola transferden 1 gün önce başlayacam canım yani Cuma günü,prednolun uzun süreli kullanımının nasıl bi faydası olur canım?Bende bağırsağa bağlıyorum çünkü makatta çok ağrım varBenimde karın ağrılarım old. Ben estrofeme bağladım, progesterona başlayınca geçti. ama sen bacak vs diye korkunç şeyler yazıyorsun. Laporoskopi yapıldımı önceden? Korkutmak istemem ama. ( endometriozis belirtileri gibi)..Bence sen prednolu kesme transferden sonrada devam et.
Belki bu ağrılar bağırsağada bağlı olabilir. Ne biliyim düşüncelerimi yazıyorum. Sen doktoruna güven, rahat ol. Ben bir az pipirikliyımdir.
Sağol Zazacım hep destek oluyorsun,inşallah benim bu ağrılarda ilaçlar yada bağırsak kaynaklı bi sorundur..Sinem hemşire makattan alınan bi ağrı kesici tavsiye etti onu alacam şimdibende progesteron kullanırken başlıyor ağrılarım daha çok saBAH çok özür büğük çişimi yaparken
ben bunu rahmin bağırsağa yakın olmasına bağlıyorum
ama bu durumla hamile kaldım
Yok canım ben hata yapmışım Onlar transferden sonra içilmemesini yazmışlar..Bugün kendi doktoruma da sordum da bişey olmaz dedi. Çok şükür rahatladımmonodoksu adeta transfer sonrası 5 gün veriyorlar sana her halde uzun kullanımlı verdiler
bence dediklerini yap son zamanlar antibiotiki uzun kullanıyorlar öyle duydum
Canım benimkini aslında transferden sonra kesmişler ama benim onların verdiği ilaç listesine bakmamam yüzünden devam ettim.Bende prednol'a devam ediyorum . ama günlük transfer gününden itibaren 8 mg indirerek. benim sol yumurtalıkta 2 sm endometrium kistim var o yüzden. Allah izin verirse kalp atışından sonra yavaş yavaş azaltarak kesecem.
sende birden kesme yavaş yavaş azalt bence.