Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Kızlar birşey sormak istiyorum, Cd16/56 testini yaptırdım sonunda ve referans aralığı 3.20 - 23.70 ve benim 15 çıktı.
Yani tamam aralıkta ama bebek için yüksekmi 15 olması onu bilemedim.
Sorabileceğim doktorda yok şu an.
Zazacım sen kesin biliyorsundur,cd56 yerine sen dedin diye yaptırdım bu testi :)

Canlarım benim hepinize teşekkür ederim
İnanın her şeyin en yüksek seviyesini yaptırdık hem antioksidantların hem dna hasarın ne deseniz
Sadece acaba aranızda eşi benim eşim gibi olan varmı ilgimi çekti
Doktorlara kalınca heresi bir şarkı okuyor
Benimçin önem taşıyan artık hayata kimin başına ne geliyor sohbeti
Kesinlikle haklısın canım mesela burada hamile kalanların rahmi nasıl sadece erkek problemimi ben de bunu merak ediyorum seninle konustugumdan beri umudum arttı eylül ekim gibi cem akarsuya gidecem rahmine baktiracam
Hani deniyor ya donasyon iyi bir çözüm
Kime göre kimin ne rahatsızlığı vardı rahimde yinede ona rağmen hamile mi kaldı ben de bunu merak ediyorum
Senin gibi olan var mi diye merak ediyorsun dimi

Kizral transferim bitti sukur cok rahat gecti folikasit ve fitil kullaniyorum a kalite dedi bir emriyoyu transfer edildi cunku burada yasak ins.tutunur
hayırlı olsun canım rabbim hayırlı evlatlar versin inşaallah kaç tane transfer edildi kaliteleri nasıl canım

Kızlar birşey sormak istiyorum, Cd16/56 testini yaptırdım sonunda ve referans aralığı 3.20 - 23.70 ve benim 15 çıktı.
Yani tamam aralıkta ama bebek için yüksekmi 15 olması onu bilemedim.
Sorabileceğim doktorda yok şu an.
Zazacım sen kesin biliyorsundur,cd56 yerine sen dedin diye yaptırdım bu testi :)
canım defne senin eğer başarısız denemelerin varsa intralipit serum taktırırsın onunda çaresi var

Süper canım arkadaşım
Deyerin gayet iyi
Çok teşekkür ederim canım.. Ya bişey sorucam bana antibiyotik vermişlerdi monodoks. İlaçlara devam edin 12.gün testi tekrarlayın dediler. Ben şimdi hamile isem antibiyotik zararlı değil midir? Artı Prednol da içiyorum.

X