Slm güzel hanımlar lütfen rica ediyorum herkes tecrübelerini benimle paylaşsın,sağolsun sevgili Zaza hep özelden olumlu güzel şeyler paylaştı..Cumartesi transferim var son adet tarihim 28 mayıs,adet bittikten 1 hafta sonra adet sancısı gibi şikayetlrim başladı gibi değil aslında bildiğimiz adet sancısı,estrofeme adetin 3.günü başladım,ilaç kaynaklımı yoksa her ay olmasada bazı aylar yaşadığım Pms durumumu bilmiyorum..Gelelim şikayetlere,karın ağrısı,karında sertlik,kasıkta ağrı bel,bacak ağrısı,affedersiniz tuvaletten sonra şiddetli makat ağrısı ve yanma,halanda devam ediyor,geçen yılki denememdede bu şikayetlerim oldu,transfer öncesi fitil verildi ,Halil bey prgestoron düşükse sorun yok dedi..Zaten adetimin üzerinden 2-3 gün geçtikten sonrada adet olmuştum,yani bi erken adet olma durumum yok..Şimdi bu ağrılar ilaç kaynaklımı yada bağırsak veya iç organlardaki bi iltihap durumumu var bilmiyorum ..Sizlere sorum transfer öncesi böylr şikayetleri olan oldumu yada bi tanıdığınız böyle bi sorunu yaşayıp hsmile kaldınımı,bu ağrılar bebeğimin tutunmasına engel olurmu?Ağrları çekmeye razıyım yeterki emeklerim boşa gitmesin,lütfen deneyimlerinizi paylaşın benimle