- 28 Haziran 2017
- 522
- 556
- 39
Yok jele bugün başladım canım estrofem yapıyor diye düşünüyorumCanım benim estrofermden ziyade crinone jel sanırım içte biriktiği için ağrım oluyordu.Şimdi yeni yeni anladım.Dökülünce posa sı rahatlıyorum.Bence jel kullanıyorsan ondan oluyor.
Insallah canım arkadasım benımde senın temennılerınını tum kalbımle desteklıyor ve dua edıyorum rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah bende her durumu burda paylasarak desteklerımı surdurucem ınsallah..Aylacım yardımın ve desteğin için çok teşekkür ederim.incelemelerim devam ediyor.karar verdiğimde burdan da paylaşacağım.umarım çıktığımız bu yol kolay ve hayrımıza olur.sevgiler..
Bende jel kullanıyorum ama benim adet sancısı gibiCanım benim estrofermden ziyade crinone jel sanırım içte biriktiği için ağrım oluyordu.Şimdi yeni yeni anladım.Dökülünce posa sı rahatlıyorum.Bence jel kullanıyorsan ondan oluyor.
Benim sancılarda aynen adet sancısı gibi ben estrofeme bağladımBende jel kullanıyorum ama benim adet sancısı gibi
Benim transferden önce yoktu transferden 3 gün sonra başladı son 4.5.gundur daha hafif yarın büyük gün Allah'ın izniyleBenim sancılarda aynen adet sancısı gibi ben estrofeme bağladım
evet yumurta donasyonuAllah yardımcın olsun canım inşallah pozitiv olur sonucun,seninkidemi yumurta donasyonuydu
İnşallah yarın güzel haberi verirsin canımevet yumurta donasyonu
İnşallah zaman geçmiyorİnşallah yarın güzel haberi verirsin canım
Sabrının karşılığını al inşallah canımBenim transferden önce yoktu transferden 3 gün sonra başladı son 4.5.gundur daha hafif yarın büyük gün Allah'ın izniyle
Benim transferden önce yoktu transferden 3 gün sonra başladı son 4.5.gundur daha hafif yarın büyük gün Allah'ın izniyle
Teşekkür ederim Allah razı olsun canım güzel dileklerin için rabbim senin yüzünü de güldürsün evini mutlulukla kalbini huzurla kucağını bebeklerle doldursun inşallah...Sabrının karşılığını al inşallah canım
yarın buraları bayram bürüsün senin sonucunla
Ağzından bal damlıyor kardeşim inşallahNeo cum bence sen kesnlikle hamişsin. Ben böyle hissediyorum.
Demişti dersin :)
Bence de hamilesin..Benim transferden önce yoktu transferden 3 gün sonra başladı son 4.5.gundur daha hafif yarın büyük gün Allah'ın izniyle
İnşallah benim sürekli değil ağrı ama şimdi arada bir vurup geçiyor..Bence de hamilesin..
İnşallah diyelim..
Ben belirtilerimi yazmıştım gün be gün.Sadece 1 gün adet ağrısı gibi ağrı yaşadım 1 saat sürdü geçti.
Ben kullandım transferden 5 gün önce başladım transfer günü bıraktım..Kızlar birşey sorucam, tedaviye başlarken herkez prednol kullandımı?
Yani herkese veriyorlarmı yoksa kişiye göremi veriyorlar?
Merci :)
İnşallah benim sürekli değil ağrı ama şimdi arada bir vurup geçiyor..
benim hep olur bu agrilar, kasik agrisi, adet olacakmisim gibi olup olamama, kasikta igne batmasi, gercekten hamile olsam hic anlamiycam demek ki.: )Cnm bu gelip giden adet olacakmışsın gibi ağrılar hamilelik belirtileri oluyor %90.
benim hep olur bu agrilar, kasik agrisi, adet olacakmisim gibi olup olamama, kasikta igne batmasi, gercekten hamile olsam hic anlamiycam demek ki.: )