Çok geçmiş olsun canım inşallah bir sonraki ilk denemende sende güzel haber verirsin inşallah bunu gönülden temenni ederim canım ben henüz eşime bile söyleyemedim salı günü netleşince söyleyeceğim bu mübarek günde Allah hepimizin dualarını kabul etsin hakkımızda en güzelini en hayırlısını nasip etsinCanım bir hafta önce negatif sonuç aldım Benim sekizinci gün 0.30 11. Gün 4.79 12.gün 8.98 14. Gün 11 oldu ama yetersiz tabii şimdi ilaçları bıraktım regl olmayı bekliyorum..bir hafta ağladım şimdi daha iyiyim..lütfen kendini bırakma niye olmasın..olucak tabiki..şanssızlık sadece bizimkisi..umarım allah maddi manevi güç verir deneriz..lütfen dene..lütfen..
cnm çok üzüldümAz önce evde yalnızken fırsat bulup dua ettim..hiçbirinizi şahsen tanımasam da yürekten içimden ağlayarak dua ettim..bu yolda savaş veren buraya yazan bunu okuyan tüm güzel kadınların kucakları dolsun..hamile olanlara sağ Salim doğumlar hayırlı evlatlar,transfer sonucu bekleyenlere hayırlı haberler benim gibi negatif alıp tekrar cesaret toplayanlara ilk kez deneyeceklere de kolaylıklar diledim..rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..kandiliniz mübarek olsun güzeller ..
Sakin ol rabbim yardımcın olsun kardeşimBizde Kıbrıs'a bugün geldik kızlar,gündüz çok sıcaktı,akşam serin güzel..Beni sorarsanız evdeyken sakindim stresim yoktu,ama burda biraz strese girdim bilmiyorum neden,çok korkuyorum sonuç ne olacak diye,her gördüğüm bayana acaba bu bizim donörmü diye saçma sapan fikirlere dalıyorum,bilmiyorum çok merak ediyorum keşke bi fotoğraf gösterseler,öyle işte kaygılarım normalle,herkes tedaviye güle oynayamı gidiyor yoksa bi benmiyim böyle pimpirikli..Yarın eşim sperm verecek,o kadar çok seviyorumki eşimi Rabbim onun gibi bakan bi evlat versin bana inşallah..Hepinize inşallah güzel bebişler versin
Mrhb öncelikle hayırlı olsun canım,bütün klinikleri ara hangisi seni tatmin ederse orada yaptır..Biz otelde kalıyoruz bizim otel pahalı biraz tatil tadında geçirmek isteğimizden,ama çok uygun fiyatlara otel ve pansiyonlar var,bol şanslarmerhaba uzunca bır aradan sonra kıbrısta yumurta donasyonu yaptırmak için merkez bakıyorum nelere dikkat etmeliyim ?ilk defa gideceğim oteldemi yoksa evmi tutmak gerek ?dışarda yemek yersek fiyatlar nasıl ?bu arada girnede ki merkezlere baktım hastane ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum lütfen yardım kafamda deli sorular
İnşallah canım sağolasın,Rabbim kimsenin emeklerine boşa çıkarmasınSakin ol rabbim yardımcın olsun kardeşim
Hayırlı olsun canım nereye karar kaldın
Bizde Kıbrıs'a bugün geldik kızlar,gündüz çok sıcaktı,akşam serin güzel..Beni sorarsanız evdeyken sakindim stresim yoktu,ama burda biraz strese girdim bilmiyorum neden,çok korkuyorum sonuç ne olacak diye,her gördüğüm bayana acaba bu bizim donörmü diye saçma sapan fikirlere dalıyorum,bilmiyorum çok merak ediyorum keşke bi fotoğraf gösterseler,öyle işte kaygılarım normalle,herkes tedaviye güle oynayamı gidiyor yoksa bi benmiyim böyle pimpirikli..Yarın eşim sperm verecek,o kadar çok seviyorumki eşimi Rabbim onun gibi bakan bi evlat versin bana inşallah..Hepinize inşallah güzel bebişler versin
İnşallah canım maddi manevi zor bi süreç,inşallah verecem güzel haberiCnm benim sakin ol ve tadını çıkar,bebeklerini almaya gittin sen oraya, onları mutlu ve pozitif karşıla, bu çok önemli.Güzel haberlerini alıcaz inşallah.
Teşekkür ederimMrhb öncelikle hayırlı olsun canım,bütün klinikleri ara hangisi seni tatmin ederse orada yaptır..Biz otelde kalıyoruz bizim otel pahalı biraz tatil tadında geçirmek isteğimizden,ama çok uygun fiyatlara otel ve pansiyonlar var,bol şanslar
Allah yardimcin olsun gùzel şeyler dùşùnBizde Kıbrıs'a bugün geldik kızlar,gündüz çok sıcaktı,akşam serin güzel..Beni sorarsanız evdeyken sakindim stresim yoktu,ama burda biraz strese girdim bilmiyorum neden,çok korkuyorum sonuç ne olacak diye,her gördüğüm bayana acaba bu bizim donörmü diye saçma sapan fikirlere dalıyorum,bilmiyorum çok merak ediyorum keşke bi fotoğraf gösterseler,öyle işte kaygılarım normalle,herkes tedaviye güle oynayamı gidiyor yoksa bi benmiyim böyle pimpirikli..Yarın eşim sperm verecek,o kadar çok seviyorumki eşimi Rabbim onun gibi bakan bi evlat versin bana inşallah..Hepinize inşallah güzel bebişler versin
Çok geçmiş olsun canım . İnşallah bir sonraki denemende nasip eder,.. Her zaman için önce senin sağlığın arkadaşım..Çok teşekkürler inşalah senin pozitif çıkar bunu tüm kalbimle diliyorum
Ayy tebrik ederim canım.. Allah Sonuna kadar sağlıkla devam etmesini nasip etsin inşallah..Allah’ıma binlerce şükürler olsun.
KIZLAR HAMİLEYİM!!!!!!!
Tedavin hayırlı bol bebişli olsun canım.Bizde Kıbrıs'a bugün geldik kızlar,gündüz çok sıcaktı,akşam serin güzel..Beni sorarsanız evdeyken sakindim stresim yoktu,ama burda biraz strese girdim bilmiyorum neden,çok korkuyorum sonuç ne olacak diye,her gördüğüm bayana acaba bu bizim donörmü diye saçma sapan fikirlere dalıyorum,bilmiyorum çok merak ediyorum keşke bi fotoğraf gösterseler,öyle işte kaygılarım normalle,herkes tedaviye güle oynayamı gidiyor yoksa bi benmiyim böyle pimpirikli..Yarın eşim sperm verecek,o kadar çok seviyorumki eşimi Rabbim onun gibi bakan bi evlat versin bana inşallah..Hepinize inşallah güzel bebişler versin
Bizde ister istemez karar verdiğimizden itibaren stresliydik. Transferden sonra hemen sakinleştik.İnşallah canım maddi manevi zor bi süreç,inşallah verecem güzel haberi
İnşallah. Çok sağol.Ayy tebrik ederim canım.. Allah Sonuna kadar sağlıkla devam etmesini nasip etsin inşallah..
inşallah canım.çok sağolasın..İnşallah. Çok sağol.
Seninde güzel haberlerini bekliyoruz.
2 ay sonra canımArkadaşlar ikinci denemeyi yapanlar birinciden nekadar sonra basladınız tedaviye