Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Kızlar estrofem karın ağrısı yaparmı,ne zaman tedavi için ilaç almaya başlasam karnım ağrıyor bilmiyorum neden,tahminimce estrofem yapıyor,karnım şiş ve ağrıyor

Merhaba Arkadaşım,
Kesinlikle estoferm yapıyor..Bende de aynısı olmuştu,zaman içinde bünye alışıyor..Günde kaç tane alıyorsan güne bölmelisin..Ben çok şiddetli yaşadım.İki defa acillik oldum..Tetkikler sonucunda estoferm yan etkisi çıktı

Mrhb canım günde 3 tana alıyorum şimdilik ,Çarşamba 4 e çıkaracaz,bana ayni anda aynı saatte alınacak dedi,bende estrofem kaynaklı olduğunu düşünüyorum ne zaman olsam böyle oluyor

Maalesef oyle. Estrofemin de bircok etkisi var. Okurken yarim biraktim prospektusleri. Esim sen bunlari okudun mu demisti baslarken. Ben de bakma birak onlari dedim. Dualarla ve olumlu niyetlerle ictim ilaclari. Allah hepimizi korusun ne diyelim.

Keşke bahçeciden de böyle bir mucize teklif gelsede banada hata olmuş tekrar ücretsiz yapacağız deseler keşke...
İnşallah canım çok sağol.. Evet verdi canım.. Valla bir avuç dolusu ilaç içiyorum..
canım sürecini anlatabilir misin embriyoların kalitesini dondurulmuşun var mı galiba gynolife kliniği Allahım hayırlı eylesin hamilesin tamamına erdirsin

canım sürecini anlatabilir misin embriyoların kalitesini dondurulmuşun var mı galiba gynolife kliniği Allahım hayırlı eylesin hamilesin tamamına erdirsin
çok teşekkür ederim canım.. süreçte herşey yolunda gitti.. ilk bir kaç gün bişey hissetmedim ama 3.4. günler kasıklarda ciddi batmalar ve regl olacakmışım gibi ağrılar oldu.. şu son 2 gündür halsizlik ve ciddi uyku hali oluşmaya başladı.. etraftaki kokuları daha fazla algılamaya başladım sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…