Kızlar estrofem karın ağrısı yaparmı,ne zaman tedavi için ilaç almaya başlasam karnım ağrıyor bilmiyorum neden,tahminimce estrofem yapıyor,karnım şiş ve ağrıyor
Anladım rabbim en hayırlısını versin inşallah canımOnlar tüp bebekti cnm İstanbul’da...
Mrhb canım günde 3 tana alıyorum şimdilik ,Çarşamba 4 e çıkaracaz,bana ayni anda aynı saatte alınacak dedi,bende estrofem kaynaklı olduğunu düşünüyorum ne zaman olsam böyle oluyorMerhaba Arkadaşım,
Kesinlikle estoferm yapıyor..Bende de aynısı olmuştu,zaman içinde bünye alışıyor..Günde kaç tane alıyorsan güne bölmelisin..Ben çok şiddetli yaşadım.İki defa acillik oldum..Tetkikler sonucunda estoferm yan etkisi çıktı
Maalesef oyle. Estrofemin de bircok etkisi var. Okurken yarim biraktim prospektusleri. Esim sen bunlari okudun mu demisti baslarken. Ben de bakma birak onlari dedim. Dualarla ve olumlu niyetlerle ictim ilaclari. Allah hepimizi korusun ne diyelim.Prednol yan etkilerini okudum da.bi ilaç daha fazla korkutucu olamazdı.Intihar eğilimden tut, makattan kana, kafaiçi basıncından , olmayan şeyleri görme/duyma vs.. bi sürü daha yan etki var..Ben bu ilacı kullanıcak kişilerin dikkatli olması gerektiği inancındayım.illa kullanılacaksa da ben muadilini tercih edeceğim.
Keşke bahçeciden de böyle bir mucize teklif gelsede banada hata olmuş tekrar ücretsiz yapacağız deseler keşke...
canım sürecini anlatabilir misin embriyoların kalitesini dondurulmuşun var mı galiba gynolife kliniği Allahım hayırlı eylesin hamilesin tamamına erdirsinİnşallah canım çok sağol.. Evet verdi canım.. Valla bir avuç dolusu ilaç içiyorum..
Tebrikler.Merhaba kızlar.. Benim bugün 7.günüm ve evde idrar testinde ikinci çizgi silik şekilde çıktıEki Görüntüle 2156390
Tebrik ederim canımMerhaba kızlar.. Benim bugün 7.günüm ve evde idrar testinde ikinci çizgi silik şekilde çıktıEki Görüntüle 2156390
Hayirli olsun Rabbim kucagina almayi nasip etsinMerhaba kızlar.. Benim bugün 7.günüm ve evde idrar testinde ikinci çizgi silik şekilde çıktıEki Görüntüle 2156390
Canım arkadaşım yavaş yavaş sevine bilirsinMerhaba kızlar.. Benim bugün 7.günüm ve evde idrar testinde ikinci çizgi silik şekilde çıktıEki Görüntüle 2156390
Aynen canım.. valla daha aileme bile söylemedim ilk sizlerle paylaşıyorum :) kan değerime de baktırdıktan sonra söyliycem artık ..Tebrikler.
Hamileyim diye haykırmam lazım benim gibi. Çok beklemedikmi bu günleri?
çok teşekkür ederim canım.. süreçte herşey yolunda gitti.. ilk bir kaç gün bişey hissetmedim ama 3.4. günler kasıklarda ciddi batmalar ve regl olacakmışım gibi ağrılar oldu.. şu son 2 gündür halsizlik ve ciddi uyku hali oluşmaya başladı.. etraftaki kokuları daha fazla algılamaya başladım sankicanım sürecini anlatabilir misin embriyoların kalitesini dondurulmuşun var mı galiba gynolife kliniği Allahım hayırlı eylesin hamilesin tamamına erdirsin
Amin canım çok teşekkür ederim..Hayirli olsun Rabbim kucagina almayi nasip etsin
Gözün aydın canımKızlar ben dün kan vermiştim. şimdi sonuçların aldım
beta HCG - 126,09 çıkmış 9 gün.
Ah canım benim inşallah öyledir. yarın da kan vericem bakalım kaç çıkıcak :)Canım arkadaşım yavaş yavaş sevine bilirsin
allah tamamına erdirsin
tutundular
sağol canım. seninde sadece güzel haberlerini bekliyoruz.Gözün aydın canım
İnşallah kan verdim dualarınızı bekliyorumsağol canım. seninde sadece güzel haberlerini bekliyoruz.
yarın 9 günün güzel olucak inşallahAh canım benim inşallah öyledir. yarın da kan vericem bakalım kaç çıkıcak :)
birazdan rabbim gözlerini sevinç gözyaşıyla doldursunİnşallah kan verdim dualarınızı bekliyorum