- 28 Haziran 2017
- 522
- 556
- 39
Sağol canım benim,demek sizde ben gibi düşünmüşsünüz,insan merak ediyor haliyleTedavin hayırlı bol bebişli olsun canım.
Biz merkeze gidince oradaki bayanlara o gözlü bakmıştık, acaba bu bizim donör olabilirmi diye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benim,demek sizde ben gibi düşünmüşsünüz,insan merak ediyor haliyleTedavin hayırlı bol bebişli olsun canım.
Biz merkeze gidince oradaki bayanlara o gözlü bakmıştık, acaba bu bizim donör olabilirmi diye.
Bugün daha iyiyim merkezden yeni döndük,eşim sperm verdi,bende endoemetrium için muayeneye alındım ,Cumartesi transfer inşallahBizde ister istemez karar verdiğimizden itibaren stresliydik. Transferden sonra hemen sakinleştik.
inşallah bu defa güzel sonlanır her şeyHitte gidecek arkadaşlar için bilgilendirme amaçlı birşeyler yazmak istiyorum..Biz sabah gittik 2.katta bekledik baktık gelen giden yok ,sorduk meğer 3. Kata taşınılmış,çok güzel tertemiz olmuş..Ege hemşireyle biraz sohbet ettik,donörü merak ettiğimi,niye Kıbrıs'ta donörün resmî gösterilmiyor diye sorular sordum,umarım kadını bunaltmamışdır Bana bütün donörlerinin çok güzel olduğunu söylediSinem hanımda bizi çok güzel karşıladı,Halil bey herzamanki gibi yoğundu,muayenemi yaptı herşey yolunda dedi transferle opuyla ilgi bilgi verdi..Yarın embriyolarımızla ilgili bilgi verilecek hayırlısı olur inşallah
Sağol canım inşallah,evet canım bu defa bi kuruş bile almadı söz verdi bize ücretsiz olacak diye gerçekten sözünün eriymiş,inşallah güzel sonuç alırızinşallah bu defa güzel sonlanır her şey
halilin dürüstlüyünü beyendim adam adam gibi bedava yaptı
canım önceki mesajlarını okuyamadım neden hit böyle birşey yaptı biraz anlatabilir misinSağol canım inşallah,evet canım bu defa bi kuruş bile almadı söz verdi bize ücretsiz olacak diye gerçekten sözünün eriymiş,inşallah güzel sonuç alırız
Tabi canım,geçen yılki denememiz negatif olmuştu,kendisi beni arayıp laborda kullanılan ve yurt dışından getirilmiş bi ilaçta sorun çıkmış ve bu yüzden başarız oldu dedi,toparlandığında gel sana yeni donörle ücretsiz tedavi yapacam dedi,bugün klinikteydik sözünü tuttu ücretsiz yapıyor bizecanım önceki mesajlarını okuyamadım neden hit böyle birşey yaptı biraz anlatabilir misin
gerçekten büyük birşey canım inşaallah evlatlarına kavuşur gelirsin Allahım yüzünü güldürsünTabi canım,geçen yılki denememiz negatif olmuştu,kendisi beni arayıp laborda kullanılan ve yurt dışından getirilmiş bi ilaçta sorun çıkmış ve bu yüzden başarız oldu dedi,toparlandığında gel sana yeni donörle ücretsiz tedavi yapacam dedi,bugün klinikteydik sözünü tuttu ücretsiz yapıyor bize
üzülme Allah büyük bir kapı kapatır bir kapı açar sen gönlünü ferah tut canımKeşke bahçeciden de böyle bir mucize teklif gelsede banada hata olmuş tekrar ücretsiz yapacağız deseler keşke...
Mengen cim neden dondurlmasini istemedin kalan embriyolarin cnm? belki dondurmuslardir tekrar sorsaydin sen yine de ne bileyimm bir umit. ikinci icin konustun mu peki hic? yardimci olacaklr mi cnmKeşke bahçeciden de böyle bir mucize teklif gelsede banada hata olmuş tekrar ücretsiz yapacağız deseler keşke...
Kalitesi yine A olmadığı için ayrıca maddiyatlada alakalı canım kesin imha edildi biliyorum yarın 12. Günüm tekrar kan verip sonucu gönderdiğimde dr arayacak onunla konuşucam bakalım nasıl bir dönüş olacak, 3bb iki tane embriyo transfer edildi ve rahim çok iyi sperm kalitesi çok iyi denildi demek ki yumurta iyi değildi ki olmadı yoksa aklıma başkada hiç bişey gelmiyor dünya kadar para çöp oldu gitti manevi çöküntüde üstüne kaldı (Mengen cim neden dondurlmasini istemedin kalan embriyolarin cnm? belki dondurmuslardir tekrar sorsaydin sen yine de ne bileyimm bir umit. ikinci icin konustun mu peki hic? yardimci olacaklr mi cnm
canım allah yardımcımız olsun..bana da 30,000 tlyi çöpe atmışım gibi geliyor..daha regl de olmadım..donmuşlar var benşm ama onlara verecek para kalmadıpından borç yapıp dondurun dedim..ödeyecğim bu ay borcumu..sen yine de merkezle konuş ısrarla..yeni merkez aynı parayı alır acımıyorlar hiç..Kalitesi yine A olmadığı için ayrıca maddiyatlada alakalı canım kesin imha edildi biliyorum yarın 12. Günüm tekrar kan verip sonucu gönderdiğimde dr arayacak onunla konuşucam bakalım nasıl bir dönüş olacak, 3bb iki tane embriyo transfer edildi ve rahim çok iyi sperm kalitesi çok iyi denildi demek ki yumurta iyi değildi ki olmadı yoksa aklıma başkada hiç bişey gelmiyor dünya kadar para çöp oldu gitti manevi çöküntüde üstüne kaldı (
Canım inşallah biran önce maddi manevi toparlanır tekrar gidersin,negatif aldığımda böyle bi teklifi bende beklemiyordum ,tuttuda sözünü sağolsunKeşke bahçeciden de böyle bir mucize teklif gelsede banada hata olmuş tekrar ücretsiz yapacağız deseler keşke...
Hayırlı olsun arkadaşım senin adına çok sevindim inşallah bebişinle birlikte dönersinCanım inşallah biran önce maddi manevi toparlanır tekrar gidersin,negatif aldığımda böyle bi teklifi bende beklemiyordum ,tuttuda sözünü sağolsun
İnşallah canım ,Rabbim hepimize yaşatsın inşallah,keşke dondurulmuşun olsaydı denerdin tekrar,inşallah birana önce toparlanır yoluna devam edersinHayırlı olsun arkadaşım senin adına çok sevindim inşallah bebişinle birlikte dönersin
Burda çok kızlarda oluyordu kuzum hata yaşamayananlamazdada olmuştu bak maşallah ikizlerine hamile darısı başına canımKızlar estrofem karın ağrısı yaparmı,ne zaman tedavi için ilaç almaya başlasam karnım ağrıyor bilmiyorum neden,tahminimce estrofem yapıyor,karnım şiş ve ağrıyor
Canım benim estrofermden ziyade crinone jel sanırım içte biriktiği için ağrım oluyordu.Şimdi yeni yeni anladım.Dökülünce posa sı rahatlıyorum.Bence jel kullanıyorsan ondan oluyor.Kızlar estrofem karın ağrısı yaparmı,ne zaman tedavi için ilaç almaya başlasam karnım ağrıyor bilmiyorum neden,tahminimce estrofem yapıyor,karnım şiş ve ağrıyor
İnşallah ZazacımBurda çok kızlarda oluyordu kuzum hata yaşamayananlamazdada olmuştu bak maşallah ikizlerine hamile darısı başına canım