Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Kızlar birşey sorucam, tedaviye başlarken herkez prednol kullandımı?
Yani herkese veriyorlarmı yoksa kişiye göremi veriyorlar?
Merci :)
Prednol yan etkilerini okudum da.bi ilaç daha fazla korkutucu olamazdı.Intihar eğilimden tut, makattan kana, kafaiçi basıncından , olmayan şeyleri görme/duyma vs.. bi sürü daha yan etki var..Ben bu ilacı kullanıcak kişilerin dikkatli olması gerektiği inancındayım.illa kullanılacaksa da ben muadilini tercih edeceğim.

B
Prednol yan etkilerini okudum da.bi ilaç daha fazla korkutucu olamazdı.Intihar eğilimden tut, makattan kana, kafaiçi basıncından , olmayan şeyleri görme/duyma vs.. bi sürü daha yan etki var..Ben bu ilacı kullanıcak kişilerin dikkatli olması gerektiği inancındayım.illa kullanılacaksa da ben muadilini tercih edeceğim.
Bende şimdi yan etkilerini okudum,aman allahım ürkütücü

Merhaba kızlar.. Benim bugün 7.günüm ve evde idrar testinde ikinci çizgi silik şekilde çıktı Screenshot_20180611-200627.jpeg

Doktor 10.gün kanda çıkar dedi.. Evet 5.gün embriyosu

Cnm bence kesinlikle hamilesin bazen çizgi biraz silik oluyor kanda yüksek olda bile.Ayrıca 7. Gün diyorsun bence çok güzel çıkmış , dahada silik çıkabilirdi.
Ben senin yerinde olsam kandada baktırırdım hemen

Cnm bence kesinlikle hamilesin bazen çizgi biraz silik oluyor kanda yüksek olda bile.Ayrıca 7. Gün diyorsun bence çok güzel çıkmış , dahada silik çıkabilirdi.
Ben senin yerinde olsam kandada baktırırdım hemen
Çarşamba günü kana baktırıcam canım.. Perşembeyi beklemem artık.. İnşallah bakalım :)

Yaaa dimi cnm :KK43:
Ama herkez kullanıyor ve hiç yan etki gören olmamış buda benim içimi rahatlattı açıkcası.Artemisi arkadaşımız 16. Haftaya kadar kullanmış birşey olmamış.Verirlerse kullanıcaz yapacak birşey yok cnm :KK43:

Ama herkez kullanıyor ve hiç yan etki gören olmamış buda benim içimi rahatlattı açıkcası.Artemisi arkadaşımız 16. Haftaya kadar kullanmış birşey olmamış.Verirlerse kullanıcaz yapacak birşey yok cnm :KK43:
Canım bende tedavilerimde kullandım ams çok kısa süreliğine verdiler,zaten bi sürü hormon yükleniyor vücudumuza,bebeğimiz olsun derken sağlığımızdan olmayalım

kuzum bu forma yazan konuştugumuz kisilerde görülmemis olması görülmeyecek oldugunu garanti edemez bize.Yan etkilerden biri kafaiçi basınç sendromu! ve bu hastalıkla insanlar ölebiliyo yada görmeyi kaybediyo
Ben bu riski göze almam.Elbet dozu düşük bu kadar büyük yan etkisi olmayan muadili vardır.

İnşallah canım çok sağol.. Evet verdi canım.. Valla bir avuç dolusu ilaç içiyorum..
gecen temmuz firdevs deki denememde bende kullanmışım.Şimdi baktım.Keşke yan etkilerini okumasaydım beni inanılmaz gitar teli gibi gerdi.bunları bilip içmek zorunda olursam diye : (

X