Ne zaman yaptırmıştın birde hangi merkezdiAynen öyle cnm benim hep öyle oldu , kesin adet olucam dedim , hatta WC’ye kesin oldum ped koyayım diye gittiğim bile oldu ama hamileydim :)
Devam etmediler o ayrı konu...
Prednol yan etkilerini okudum da.bi ilaç daha fazla korkutucu olamazdı.Intihar eğilimden tut, makattan kana, kafaiçi basıncından , olmayan şeyleri görme/duyma vs.. bi sürü daha yan etki var..Ben bu ilacı kullanıcak kişilerin dikkatli olması gerektiği inancındayım.illa kullanılacaksa da ben muadilini tercih edeceğim.Kızlar birşey sorucam, tedaviye başlarken herkez prednol kullandımı?
Yani herkese veriyorlarmı yoksa kişiye göremi veriyorlar?
Merci :)
Banada verildi,transferden bir gün önce başlayacam almayaKızlar birşey sorucam, tedaviye başlarken herkez prednol kullandımı?
Yani herkese veriyorlarmı yoksa kişiye göremi veriyorlar?
Merci :)
Bende şimdi yan etkilerini okudum,aman allahım ürkütücüPrednol yan etkilerini okudum da.bi ilaç daha fazla korkutucu olamazdı.Intihar eğilimden tut, makattan kana, kafaiçi basıncından , olmayan şeyleri görme/duyma vs.. bi sürü daha yan etki var..Ben bu ilacı kullanıcak kişilerin dikkatli olması gerektiği inancındayım.illa kullanılacaksa da ben muadilini tercih edeceğim.
silik cikmis ama cikmis, yani hic yok degil, dur bakalim 12 nci gune kadar bekle, 5. gun embryosu dimi.Merhaba kızlar.. Benim bugün 7.günüm ve evde idrar testinde ikinci çizgi silik şekilde çıktıEki Görüntüle 2156390
Doktor 10.gün kanda çıkar dedi.. Evet 5.gün embriyosusilik cikmis ama cikmis, yani hic yok degil, dur bakalim 12 nci gune kadar bekle, 5. gun embryosu dimi.
Ne zaman yaptırmıştın birde hangi merkezdi
Bariz çıkmış kesin hamilesin çok tebrik ederim, hayırlı olsun:)))Merhaba kızlar.. Benim bugün 7.günüm ve evde idrar testinde ikinci çizgi silik şekilde çıktıEki Görüntüle 2156390
Valla bayaa görünür çıktı.. Ama bilemiyorum.. Çok sağol canım inşallah :)Bariz çıkmış kesin hamilesin çok tebrik ederim, hayırlı olsun:)))
Doktor 10.gün kanda çıkar dedi.. Evet 5.gün embriyosu
Çarşamba günü kana baktırıcam canım.. Perşembeyi beklemem artık.. İnşallah bakalım :)Cnm bence kesinlikle hamilesin bazen çizgi biraz silik oluyor kanda yüksek olda bile.Ayrıca 7. Gün diyorsun bence çok güzel çıkmış , dahada silik çıkabilirdi.
Ben senin yerinde olsam kandada baktırırdım hemen
Prednol yan etkilerini okudum da.bi ilaç daha fazla korkutucu olamazdı.Intihar eğilimden tut, makattan kana, kafaiçi basıncından , olmayan şeyleri görme/duyma vs.. bi sürü daha yan etki var..Ben bu ilacı kullanıcak kişilerin dikkatli olması gerektiği inancındayım.illa kullanılacaksa da ben muadilini tercih edeceğim.
Bariz görünüyor tebrik ederim canım inşallah kandada görürsünMerhaba kızlar.. Benim bugün 7.günüm ve evde idrar testinde ikinci çizgi silik şekilde çıktıEki Görüntüle 2156390
Canım bende tedavilerimde kullandım ams çok kısa süreliğine verdiler,zaten bi sürü hormon yükleniyor vücudumuza,bebeğimiz olsun derken sağlığımızdan olmayalımYaaa dimi cnm
Ama herkez kullanıyor ve hiç yan etki gören olmamış buda benim içimi rahatlattı açıkcası.Artemisi arkadaşımız 16. Haftaya kadar kullanmış birşey olmamış.Verirlerse kullanıcaz yapacak birşey yok cnm
kuzum bu forma yazan konuştugumuz kisilerde görülmemis olması görülmeyecek oldugunu garanti edemez bize.Yan etkilerden biri kafaiçi basınç sendromu! ve bu hastalıkla insanlar ölebiliyo yada görmeyi kaybediyoYaaa dimi cnm
Ama herkez kullanıyor ve hiç yan etki gören olmamış buda benim içimi rahatlattı açıkcası.Artemisi arkadaşımız 16. Haftaya kadar kullanmış birşey olmamış.Verirlerse kullanıcaz yapacak birşey yok cnm
Çok teşekkür ederim canım.. :)Bariz görünüyor tebrik ederim canım inşallah kandada görürsün
Bencede hamilesin .Çok teşekkür ederim canım.. :)
İnşallah canım çok sağol.. Evet verdi canım.. Valla bir avuç dolusu ilaç içiyorum..Bencede hamilesin .
insallah kan tahlili ile mutlulugumuz pekişecek.
sana murat hoca Prednol ilacı verdimi ?
gecen temmuz firdevs deki denememde bende kullanmışım.Şimdi baktım.Keşke yan etkilerini okumasaydım beni inanılmaz gitar teli gibi gerdi.bunları bilip içmek zorunda olursam diye : (İnşallah canım çok sağol.. Evet verdi canım.. Valla bir avuç dolusu ilaç içiyorum..