Benim pek fazla belirtim yok transferden 3 gün sonra adet sancısı gibi ağrılar oldu son 3gundur daha hafif inşallah sonum güzel olurİnşallah.
Senin belirtilerin neler? Nede olsa sen benden önce gidiyorsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim pek fazla belirtim yok transferden 3 gün sonra adet sancısı gibi ağrılar oldu son 3gundur daha hafif inşallah sonum güzel olurİnşallah.
Senin belirtilerin neler? Nede olsa sen benden önce gidiyorsun.
Rabbim yardımcın olur inşallah onlar sağlıklı dünyaya gelsinler anneleri onları en iyi şekilde büyütürAmin canım inşallah.
İnsan tedirgin oluyor ikiz olunca :) herşey 2 masraf :) Allahım yardım eder inşallah :)
Belirtin hiç yok değil, var işte. Belirtiler insandan insana değişiyor. Bazılarının hiç olmuyor, ama hamileler. İllahi olmak zorunda değil.Benim pek fazla belirtim yok transferden 3 gün sonra adet sancısı gibi ağrılar oldu son 3gundur daha hafif inşallah sonum güzel olur
Hayır yapmadım salı gününü bekliyorum canımBelirtin hiç yok değil, var işte. Belirtiler insandan insana değişiyor. Bazılarının hiç olmuyor, ama hamileler. İllahi olmak zorunda değil.
Sen yapmışsındır idrar testini, şaklıyorsun sırrını. Hadi açıl sende sevencemiz katlansın.
Maşallah çok sabırlısın.Hayır yapmadım salı gününü bekliyorum canım
TebriklerAllah’ıma binlerce şükürler olsun.
KIZLAR HAMİLEYİM!!!!!!!
Tebrikler graniy:)) Darisi diğer sonuc ve transfer bekleyen arkadaşlara insallah...Maşallah çok sabırlısın.
Sabrın sonu selamettirMaşallah çok sabırlısın.
Geraniy Allah kucagina almayi nasip etsin cok sevindim hamile olmanaAllah’ıma binlerce şükürler olsun.
KIZLAR HAMİLEYİM!!!!!!!
Seninde kandilin mübarek olsun canım inşallah doğru kararı vermişsin dirMerhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun.yazamadım ama takipteyim sizi :)
Geraniy cim tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerlesin.Yaşamayananlamaz senide çoook tebrik ederim. Geraniy rabbim sanada kalp atışlarını duymayı nasip etsin.
Sanırım Neo’dan sonuç bekliyoruz şimdi,hayırlısı.
Bu arada ben kıbrısa gittim merkezleri gördüm konuştum ve döndüm, nereye gideceğimi bilmek ve doktorlar la tanışmak istedim ve temmuzda başlıyorum inşallah.
İnşallah canım tadını çıkart maşallahHerkese nasip olsun, çok güzel bir duygu.
Hayırlı olsun canım nereye karar kaldınMerhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun.yazamadım ama takipteyim sizi :)
Geraniy cim tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerlesin.Yaşamayananlamaz senide çoook tebrik ederim. Geraniy rabbim sanada kalp atışlarını duymayı nasip etsin.
Sanırım Neo’dan sonuç bekliyoruz şimdi,hayırlısı.
Bu arada ben kıbrısa gittim merkezleri gördüm konuştum ve döndüm, nereye gideceğimi bilmek ve doktorlar la tanışmak istedim ve temmuzda başlıyorum inşallah.
Çok sevindim canım sağ Salim kavuş yavrunaKızlar herkese çok teşekkür ederim.
Kadir gecemiz mübarek olsun. Bol bol dua edelim bu gece.
Canım bir hafta önce negatif sonuç aldım Benim sekizinci gün 0.30 11. Gün 4.79 12.gün 8.98 14. Gün 11 oldu ama yetersiz tabii şimdi ilaçları bıraktım regl olmayı bekliyorum..bir hafta ağladım şimdi daha iyiyim..lütfen kendini bırakma niye olmasın..olucak tabiki..şanssızlık sadece bizimkisi..umarım allah maddi manevi güç verir deneriz..lütfen dene..lütfen..Arkadaşlar kan sonucum çıktı şimdi maalesef negatif 2 çıktı çok üzgünüm dondurulmuşumda yok , benim için anne olmak imkansız artık((