Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Canım kardeşim gözün aydın olsun
Rabbim devamını getirsin kuzum
Belirtilerini yazarmısın kuzum
İnşallah Zaza’cım. Çok sağol. Belki sevinmek için erken, ama 2 çizgiyi görünce dayanamadım hemen sizlerle paylaşmak istedim. Zaman bulunca belirtileri yazacam ilk günden itibaren.

İşte söz verdiğim gibi belirtilerimi yazıyorum.
2.06. transfer günümüz. 2 embriyo ( 3bb, 4 db)konuldu. O gün otelde kaldık. İşlemden sonra sancılarım vardı. Hep dinlendim odada.
2 gün sabah 9.00 uçağımız vardı. Sancılarım devam. Trende ilken 12,45 te iğneli 3-4 kez batırmış gibi oldu.
3 gün. Sancı devam sağ ve sol sırayla. Hafiften bel ağrılarım var akşamları.
4 gün sabah yataktayım daha rahimin üst kısmında 1 noktada 1-2saniyelik yanma his ettim.
Başım dönüyordu yataktan kalkmaya korktum. Eşim şehir dışındaydı, bende evde yalnızdım. Tansiyonumu ölçtüm 125-85, kalp atışımda 94 tü.
Sicak oldu ondan sandım, her tarafı açtım havalandırdım, normala döndü.
5-6 -7 günlerde hafif sancılarıma bel ağrısı eklendi, göğüs uçları koyulaştı, ertrafıda kızardı,.
3 gündür midem kıyılıyor birden, birden midem bulanıyor. Ne yiyeceğimi bilmiyorum, aslında yemekte istemiyorum.
Kilo verdim 2-3 gün içinde 1 kiloya yakın.
Ve kabızlık başladı. Bu kadar.
Daha bitmemiş ellerim yanıyor, yanaklarım sürekli kırmızı, ama ayağım buz.

Canım hayırlı olsunnnnn :) Çok sevindim.Bence ikizler geliyor :)

Allah tamamına erdirsin inşallah,merkez nasıldı kafanda soru işareti kalmışmıydı önerir misin?
Çok sağol.
Güzel kocaman 5 katlı merkez. Çalışanlar ilgili. Doktor güleryüzlü, sakin. Emin’im ki başka merkezlerde öyledir. Önemli olan sonuç güzel olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…