İnşallah Zaza’cım. Çok sağol. Belki sevinmek için erken, ama 2 çizgiyi görünce dayanamadım hemen sizlerle paylaşmak istedim. Zaman bulunca belirtileri yazacam ilk günden itibaren.Canım kardeşim gözün aydın olsun
Rabbim devamını getirsin kuzum
Belirtilerini yazarmısın kuzum
Gözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin kadir geceniz mübarek olsun yuvanız mutluluk dolsun huzur dolsun..Allah’ıma binlerce şükürler olsun.
KIZLAR HAMİLEYİM!!!!!!!
Çok sağol canım. İnşallah senden de bekliyoruz güzel haberleri.Gözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin kadir geceniz mübarek olsun yuvanız mutluluk dolsun huzur dolsun..
Salı günü test günümÇok sağol canım. İnşallah senden de bekliyoruz güzel haberleri.
Ne zaman test yapacan?
Benimde Perşembe, ama ben dayanamadım.Salı günü test günüm
Canım hayırlı olsunnnnn :) Çok sevindim.Bence ikizler geliyor :)İşte söz verdiğim gibi belirtilerimi yazıyorum.
2.06. transfer günümüz. 2 embriyo ( 3bb, 4 db)konuldu. O gün otelde kaldık. İşlemden sonra sancılarım vardı. Hep dinlendim odada.
2 gün sabah 9.00 uçağımız vardı. Sancılarım devam. Trende ilken 12,45 te iğneli 3-4 kez batırmış gibi oldu.
3 gün. Sancı devam sağ ve sol sırayla. Hafiften bel ağrılarım var akşamları.
4 gün sabah yataktayım daha rahimin üst kısmında 1 noktada 1-2saniyelik yanma his ettim.
Başım dönüyordu yataktan kalkmaya korktum. Eşim şehir dışındaydı, bende evde yalnızdım. Tansiyonumu ölçtüm 125-85, kalp atışımda 94 tü.
Sicak oldu ondan sandım, her tarafı açtım havalandırdım, normala döndü.
5-6 -7 günlerde hafif sancılarıma bel ağrısı eklendi, göğüs uçları koyulaştı, ertrafıda kızardı,.
3 gündür midem kıyılıyor birden, birden midem bulanıyor. Ne yiyeceğimi bilmiyorum, aslında yemekte istemiyorum.
Kilo verdim 2-3 gün içinde 1 kiloya yakın.
Ve kabızlık başladı. Bu kadar.
Daha bitmemiş ellerim yanıyor, yanaklarım sürekli kırmızı, ama ayağım buz.
Senin hangi merkezdiBenimde Perşembe, ama ben dayanamadım.
Ay inşallah çok seviniriz, hiç farketmez. Yeter ki sağlıklı gelsinler.Canım hayırlı olsunnnnn :) Çok sevindim.Bence ikizler geliyor :)
Darısı başımıza. Sağlıklı büyüsünler. Uslu ve sabırlı olsunlar.Kızlar biz bugün bebişlerin kalplerini dinledik şükürler olsun:)
Allah hepinize nasip etsin
Gyno life. Senin?Senin hangi merkezdi
Allah tamamına erdirsin inşallah,merkez nasıldı kafanda soru işareti kalmışmıydı önerir misin?Gyno life. Senin?
Gyno lifeGyno life. Senin?
Çok sağol.Allah tamamına erdirsin inşallah,merkez nasıldı kafanda soru işareti kalmışmıydı önerir misin?
Haber verdinmi murat hocayaÇok sağol.
Güzel kocaman 5 katlı merkez. Çalışanlar ilgili. Doktor güleryüzlü, sakin. Emin’im ki başka merkezlerde öyledir. Önemli olan sonuç güzel olsun.
Daha erken kan testinden sonra söyleycem.Haber verdinmi murat hocaya
Anladım inşallah güzel ilerlesin hamileliğinDaha erken kan testinden sonra söyleycem.
İnşallah.Anladım inşallah güzel ilerlesin hamileliğin
Amin canım inşallah.Darısı başımıza. Sağlıklı büyüsünler. Uslu ve sabırlı olsunlar.
Olsun. Beraber büyüyecekler ne güzel işte.Amin canım inşallah.
İnsan tedirgin oluyor ikiz olunca :) herşey 2 masraf :) Allahım yardım eder inşallah :)