Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Benim pek fazla belirtim yok transferden 3 gün sonra adet sancısı gibi ağrılar oldu son 3gundur daha hafif inşallah sonum güzel olur
Belirtin hiç yok değil, var işte. Belirtiler insandan insana değişiyor. Bazılarının hiç olmuyor, ama hamileler. İllahi olmak zorunda değil.
Sen yapmışsındır idrar testini, şaklıyorsun sırrını. Hadi açıl sende sevencemiz katlansın.

Hayır yapmadım salı gününü bekliyorum canım

Bu mübarek günde ne güzel haberler var Allah ım sağlıkla kucağınıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin çok mutlu oldum çok tebrik ederim inşallah bir gün bizimde yüzümüz güler, herkesin kandili mübarek olsun.

Merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun.yazamadım ama takipteyim sizi :)
Geraniy cim tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerlesin.Yaşamayananlamaz senide çoook tebrik ederim. Geraniy rabbim sanada kalp atışlarını duymayı nasip etsin.
Sanırım Neo’dan sonuç bekliyoruz şimdi,hayırlısı.

Bu arada ben kıbrısa gittim merkezleri gördüm konuştum ve döndüm, nereye gideceğimi bilmek ve doktorlar la tanışmak istedim ve temmuzda başlıyorum inşallah.

Seninde kandilin mübarek olsun canım inşallah doğru kararı vermişsin dir

Hayırlı olsun canım nereye karar kaldın

Arkadaşlar kan sonucum çıktı şimdi maalesef negatif 2 çıktı çok üzgünüm dondurulmuşumda yok , benim için anne olmak imkansız artık((
Canım bir hafta önce negatif sonuç aldım Benim sekizinci gün 0.30 11. Gün 4.79 12.gün 8.98 14. Gün 11 oldu ama yetersiz tabii şimdi ilaçları bıraktım regl olmayı bekliyorum..bir hafta ağladım şimdi daha iyiyim..lütfen kendini bırakma niye olmasın..olucak tabiki..şanssızlık sadece bizimkisi..umarım allah maddi manevi güç verir deneriz..lütfen dene..lütfen..

Az önce evde yalnızken fırsat bulup dua ettim..hiçbirinizi şahsen tanımasam da yürekten içimden ağlayarak dua ettim..bu yolda savaş veren buraya yazan bunu okuyan tüm güzel kadınların kucakları dolsun..hamile olanlara sağ Salim doğumlar hayırlı evlatlar,transfer sonucu bekleyenlere hayırlı haberler benim gibi negatif alıp tekrar cesaret toplayanlara ilk kez deneyeceklere de kolaylıklar diledim..rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..kandiliniz mübarek olsun güzeller ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…