Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Susma
Üzülme dik dur sakin ol rabbim bu günlerini tez zamanda unuttursun sana mutluluktan ağla inşallah....

Yesilada icin rahimde birsey var demek ki deniyor, iyi niyet var, ama titiz ve bilimsel yaklasim yok, bastan yapilamsi gereken olduktan sonra yapiliyor, demistim ya tutarsa teknigi. Yazik.
Arkadaslar isteyim, yarin aksam emaili ve gonderdikleri istedikleri belgelerle birlikte turkceye cevirip yazacagim buraya. Fiyat konusunda da bilgi verecegim. Uzun bir email o yuzden Biraz bekleticem ozur.

Slm canım evet İspanya çok iyi bu konuda Benim doktorumda çok önerdi ,Kıbrıs'ta olmazsa seni orası için hazırlıyacsm dedi,inşallah olurda gerek kalmaz..İspanya'ya 2 kere gitmek gerek bunu ekliyim canım önce ön görüşme sonra transfer için,bi arkadaşım orda yaptı 2 bebeğine hamile..Ama etrafımda Kıbrıs'ta yapmış o kadar çok kişi varki,bende orayı tercih ettim umarım doğru bi karar vermişimdir..Tabi Kıbrıs'ın eksiklikleri konuşulsun bu çok iyi,ama pozitiv gören arkadaşlarda destek amaçlı yazsınlar lütfen,benim transfer tarihim belli oldu..Donörü dün sordum yine hemşirelere güzel ve sağlıklı dedi,inanmak zorundayım..Paylaşımın çok güzel olmuş ,ama Türkiye'de yaşayan arkadaşlar için vizedir pasaporttur pahalı olabilir,Benin gibi Avrupa'da yaşayanlar için sıkıntı olmaz..Sen İspanya'da yapmayamı karar verdin dizaracım,inşallah şansın açık olur kavuşursun yavruna

Yeşil pasaportu ispanya ve .çek cumhuriyetinin tabiki iyi olduğunu biliyoruz.Ancak bu forma giren % 80_85 kişi türkiyeden.Ve çoğunluğun yeşil pasaportu yok.Vize alma imkanı yok.
ispanyanın iyi taraflarını konuşmak , oraya ulaşamayacak kişiler için sadece üzüntüden başka bişey değil.
" Ispanyada bu işler iyi.ama bak kıbrıs nasıl da şanşa iş yapıyo " tarzındaki konuşmaları , vizesi olmayan ve kıbrıs da tedaviye başlayacak olan kişiler için olumsuz buldum..
Ben şimdi niçin "ahh keşke yesil pasaportum olsaydi da oraya gitseydim.hayıflanmasını yaşıyayım

Senin niyetinin kesinlikle cok iyi oldugunu biliyorum.
a lütfen bu açıdan da düşün.

Güzel bi restoranda birileri cok lezzetli bi yemek yedigini düşün.bide dışarıda elinde peynir.ekmek bide kocaman domates olan biri olsun.Dısaridaki tam lezzetle ekmeginden bi ısırık alacak.gözü restorandaki enfes tabağa takıldığın da. Sence ekmegi aynı şevkle yiyebilir mi yoksa aklı o lezzetli yemekde kalmış olsada mecbur elindeki ekmegimi atar agzina.
Sen yurtdışında yasadigin icin istedigin yeri tercih edebilirsin rahatlıkla. Ama ben türkiyedeyim.Ve ulaşabileceğim yeri seçtim ve bununla mutlu olmak istiyorum.Seçtigim kıbrıs tabiki mukemmel degil.ama vize sorunu olmayan diger ülkeler icinde bence en iyisi.
sevgiler kuzum.

Öncesi önemli olduğu kadar ,bu durumun sonrası daha da önemli cnm.Keşke basit cümleler kurulmasa,senin olmamasına şaşırdım gibi...
Bir sonrakinde sağlıklı güzel embriyon olucak inşallah.Dualarım sizlerle

ULaşabildin mi canım numarasını paylaşabiliyormuyum burdan acaba

şimdi okudum konuşmuşsun. Ne diyetim bilemiyorum canım. Keşke daha anlayışlı olabilseler. Sakin kalmak sana iyi gelebilir. İçinden nasıl geliyorsa, nasıl rahat hissediyorsan öyle davran canım. Ne zaman istersen yaz

Tabi paylaşım orda yapacak arkadaşlar için çok yerinde ve faydalı olmuş,ama benim gibi yurtdışında olup Kıbrıs'a gidende çok,bende biran için niye İspanya'da yapmıyorum diye düşündüm..Ya gerçekten Kıbrıs bu kadar kötümü,etrafımda değişik Kıbrıs'ta kliniklerde yapmış başarılı bi sürü insan var,onun için ben iyi olduklarını düşünmek istiyorum,onun için hep diyorum negatif izlenimler kadar pozitiflerde paylaşılsın,lütfen hamile arkadaşlar,Doğum yapmışlar paylaşın olumlu olumsuz gözlemlerinizi..

Ben kıbrısta herhangi bir kötü durum görmedim.Tabii kendi merkezim için konuşiyim.Yeni yerleri özellikle çok güzel ve temiz.Labaratuvarda iyi bence ve embriyologlar.Yeni yerlerine geçince sanki çok farklı bir hava gelmişti benim merkezime(Dünya Tüp bebek)
Ben bir sıkıntı yaşamadım çok şükür ve her sorduğum soruya hala cevap alıyorum :)

Reactions: cal
Geraniy transferin hayirli olsun umarim sonucun positive cikar merak ettim daha once folinic asit kullaniyordun hatirladigim kadariyla hala devammi yoksa folik asit mi aliyorsun?

Canım kardeşim çok sağol bu bilgiler için
Yarın bir bende araştırayım

Kızlar benim transfer tarihim belli oldu,pazar Kıbrıs yolcusuyum inşallah,hepinizden dua bekliyorum ,Rabbim bizim için hayırlı olacaksa nasip eder inşallah
İnşallah bu son ve güzel olsun kuzum
Güzel pozitiv şeyler bekliyoruz ve diliyoruz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…