Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Değerin düşükte olsa artıyor belki burakmayasın kuzum ilaçları sadece iğneyi fitile deyiştir canın acımasın diye

Zaten transfer olmadığı için tedavi fiyatı da daha uygun oluyor.sadece iğne ve yumurta toplama.Ayrıca psikolojik olarak test gününü her defasında beklemekten daha iyi.Bunun eiçin merkez labaratuar kalitesi çok önemli iyi araştırmak gerek.

Maşallah Allah inşallah bana da senin sabrını verir :)

Sende az çekmemişin kardeşim
Rabbim sonunda evladına kavuştursun senide

Doğru diyorsun canım
Keşke ozaman benide yönlendiren olsaydı bukadar canım malım yanmazdı

Sen de en az benim kadar mücadele etmişssin bizler güçlü kadınlarız bunları okuyunca yalnız olmadığımı görmek bana güç veriyor.NEDEN BENNN demiyorum.Allahım bu denememizde insallah olur da güzel şeyler paylasırız.

Havuzda yaptırdım ben 8 embriyo dondurdular sonra hepsi sağlıksız çıktı genetik testen hem içim cızzz hem cebim cızzz

İnşallah canım arkadaşım
İnşallah

Havuzda yaptırdım ben 8 embriyo dondurdular sonra hepsi sağlıksız çıktı genetik testen hem içim cızzz hem cebim cızzz
zaza senin eşinden gibi geliyor bana senin çoktan bebeğin olurdu çok acı çekmişin bizlerde aynı Allahım tez zamanda evlatlarımıza kavuştursun

zaza senin eşinden gibi geliyor bana senin çoktan bebeğin olurdu çok acı çekmişin bizlerde aynı Allahım tez zamanda evlatlarımıza kavuştursun
Zaten donmuşları deniycem olmasa artık son embriyo donasyonu yaptırıcam

Geçmiş olsun demekten başka birşey kalmadı gibi gözüküyor maalesef. Kimyasal gebeliğe benziyor.Gebeliğin ilk günlerinde 2 günde katlanmıyor, her gün katlanıp hızla artıyor. Embriyon kalitesiz olmuş maalesef. Keşke 5 günü bekleseydiniz.
Allahtan sabır diliyorum arkadaşım, güçlü ol.

Değerin düşükte olsa artıyor belki burakmayasın kuzum ilaçları sadece iğneyi fitile deyiştir canın acımasın diye
aramadı hala doktor Zazam ama ben eve giderken fitil alıcam ve yapıcam iki gün daha..olmasa bile bi zararı yok vicdan azabı duymam yapmadım diye..sağol arakadşım..dozu nasıl ayarlanıyor ben hiç kullanmadım da daha önce..

teşekkür ederim..

canım benim sağol..umutsuz bile olsam iyi niyetli teselliler ilaç gibi geliyor..çok çok sağol allah büyük..ben daha önce mucize gördüm..yaşadım..yine de olabilir olmazsa da olsun hakkımda hayırlısı değilmiş diyeceğim 2.transferde olur:)

Hataneden iletişim kurabileceğin kimse yok mu?.Ben fitil kullanmıstım.Değer düşük olduğu için iğneye çevirmişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…