Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Canim titiz calismadiklarini soyledi cok emriyor veriliyor cogul gebelik oluyormus sonrasi dusuk yada hamileligi sonlardiriyolar dedi hatta gecen 64 yasindaki bi kadina bile 4 emriyo transferi yapilmis ben tavsiye etmiyorum dedi

teşekkür ederim arkadaşım bilgi için.sevgiler..

Aylacım selam A Ayla YILDIZ bana koordinatörün numarasını iletirsen (özelden ya da burdan) çok memnun olurum.dediğin gibi birebirde konuşmak sağlıklı olacaktır.teşekkür ederim,sevgiler..

Canım rica ediyorum baştan mesajlarına girip bak..ben kötülemedim sadece dört günde ulaşabildim Murat beye empati yapabilirsen eğer hak verebilirsin..merkez çok iyi ama keşke arkadaşa ulaşıp negatif bilgisini yazarak depil telefonla verse iyi olurdu demen mutlu ederdi ama yine de canın sağılsun..ayrıca hemşire demişken Ece hanım var orda Melek gibi meltem hanım var onların hakkını asla yemem sadece murat beye ulaşmadığım İçin kızgınım ve de haklıyım..allah sağ Salim kavuştursun bebeğinize siz yaşamayın allah korusun hak da vereyin önemli değil

Ben senin için kötüledi gibi bişey yazmadım onu yanlış anlamışsın sanırım. ben de geçen sene negatif sonuç aldım aynı şeyleri emin ol ben de yaşadım. o yüzden seni de çok iyi anlıyorum. hepimiz bebeklerimize kavuşalım istiyoruz.. başka bir amacımız yok canım..

tamam canım çünkü kötülemedim yanlış anlaşılmak istemem..orda tedavim sürüyor yine gideceğim..dediğim gibi çok çok üzgün ve kırılgananım bu aralar..merkezle ilgisi yok..kısmet böyleymiş..susuyorum dememin sebebi bu..orda ya da başka merkezdeki arkadaşlar benden negatif elektrik alsın istemem..rabbim herlese nasip etsin tüm kalbimle diliyorum..sevgiler canımm

Sağol canım. Herşey devam folbiol 5 mg, metafolin( folate) 2 x 400. olarak.
Geraniy canim bunlari doktorunmu onerdi? Bir de cleaxan kullaniyormusun? umarim emeklerini Allah bosa cikarmaz bizlerede umut olursun. hersey gonlunce olsun?
Kizlar birde kadir gecesi tam ne gun bizim hesabimizla araplarinki tutmuyor hatta onlar burada yani Kanada da bizden bir gun sonra basladilar. Onlar ayi gormeden baslamiyorlarmis.

Pazar gûnû kadir gecesi cnm

Günaydın canım. güzel dileklerin için teşekkür ederim. Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
gelelim öbür konuya. ben anladım ki bu yolda yürürken iyi, ilgili doktor bulmak çok zor. ben bulamadım mesela. kendim internetten araştıra araştıra kendim doktor gibi oldum, burda ki kızların çoğu aynı şekilde. ben gözümü dört açıyorum artık.

arkadaşlar tedavi görenler durumunuz nedir ne zaman test yapacaksınız Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsin

Benimde bugün endometrıuma bakıldı çok şükür kalınlığı iyi denildi,kan verdim progesteron için öğleden sonra sonuç çıkacak bi sorun çıkmazsa Pazar Kıbrıs yolcusuyum inşallah,bu güzel günlerin suyu hürmetine hepimizin yüzü güler inşallah

gelsin pozitivler art ardaaaaaa
allahım hepimizi sevindirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…