Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Hataneden iletişim kurabileceğin kimse yok mu?.Ben fitil kullanmıstım.Değer düşük olduğu için iğneye çevirmişlerdi.
valla hemşireyi taciz etmeye başladım artık arayacak doktor...gerginim acil rica ediyorum dedim..donasyon işlemi değil sadece..sonrası da önemli..aramzsa bugün huysuzluk yaparım ciddi anlamda..

valla hemşireyi taciz etmeye başladım artık arayacak doktor...gerginim acil rica ediyorum dedim..donasyon işlemi değil sadece..sonrası da önemli..aramzsa bugün huysuzluk yaparım ciddi anlamda..
Çok sinir bozucu bir durum ben de yaşadım.O kadar ugras uçak bileti git gel konakla ilaç kullan doktora git gel sonrasında muhatap bulama.Sonuna kadar arkandayım huysuzluk konusunda:)

Çok sinir bozucu bir durum ben de yaşadım.O kadar ugras uçak bileti git gel konakla ilaç kullan doktora git gel sonrasında muhatap bulama.Sonuna kadar arkandayım huysuzluk konusunda:)

Sen gynolife de denemiştin dimi canım. Murat hoca bu kadar ilgili bir doktorken sana nasıl dönüş yapmaz nasıl ulaşamazsın inanamıyorum

Progestan100mg 2 kapsül günde 3 vajinadan

Sen gynolife de denemiştin dimi canım. Murat hoca bu kadar ilgili bir doktorken sana nasıl dönüş yapmaz nasıl ulaşamazsın inanamıyorum
çok yoğunmuş..bilemiyorum..gitmeden öncede sadece asistan Enis beyle görüştüm hep..olumlu neyse paylaşırım ama olumsuzu da söylerim...bu yanlış aramalıydı şimdiye kadar..kimyasalsa ondan öğrenmeliyim..bir sosyal yaşantım işim evim çocuğum var adapte olamıyorum normal yaşama..taktım telefon işine..

GYNOLİFE...bikez daha düşünün..bakın ben hiç suçlamadım..dedim ki nasip olmadı bu sefer..bi dahakine ..güveniyorum MURAT ÖNALA..şimdi ısrarla yazınca hemşiresi odasına girip sonuçları söylemiş..arıyacak sizi ama ilaçları kessin demiş..bu kadar ciddi bişeyi bana yazarak mı aktarıyorsunuz,derhal arasın dedim...allah bunların eline düşürmesin..ilaçları bırak demek bebek kesin yok demek..yazarak mı yapılır..hiç mi vicdan yok..bizi sadece euoro olarak görüyorlar...inanılmaz sinirliyim şu an lütfen akıl verin..

Canım arkadaşım bu durum bana çoook yakın kaç kere halilde yaşadım böyle ilgisizlik dile getirincede pozitiv sonuç alan kardeşlerim kuzdı
Bence derin nefes al ve dondurulmuşlarına odaklan
Ters davranırsın ters teperler
Orda seni bekleyen kuzuların var
Sabırlı ol
Merkez okadar senin gibilerini gördüki artık bağışıklık kazanmışlar
İsrar etme
Birazda bekle dönmese numarasını iste mesaj çek

peki canım...sağol..

ters davranmadım..rica ettim..nolur arasın yazdım nerdeyse yalvaracaktım...tek istediğim 3-4 dakika ranmak..pozitif alan arkadaşlar bu talebimi gereksiz görürlerse bana da kızsınlar..allah sabır versin cümlemize güzel arkadaşım..

Bende Gynolife te tedaviye başladım. Bence bütün merkezler aynı. Onlar için biz müşteriyiz. Sadece bu gözle baktıkları için para aldıktan sonra işleri bitiyor. Benim anlamadığım bir 3-4 dakika konuşacak kadar nasıl müsait olmaz... çok kızgınım...

Sessizce takip ediyorum siteyi sanırım depresyona giriyorum yine. Öğretmenler odasında herkes çocuğundan anneliğinden bahsediyor ben kafa sallıyorum. Şu mubarek günlerde birimizin duası kabul olsa bari hadi benimki kabul olmuyor umudum yok ama burda canı yanan o kadar çok kadın var ki Rabbim duysun birimizin sesini ve doldursun hepimizin kucaklarını. Yeniden tedavi sürecine girmeyi düşünmek bile stresli off offff.....

vay anasini kizlar, ispanya Aliente klinigine basvurdum bilgi almak icin, peh, basari orani sans degil, detayli turkceye cevirip yazarim bir ara, Kibris la kiyaslamak soyle dursun, kibris bunlarin sundugu hizmet yaninda 3. sinif isletme tarzinda. hatta daha da kotu. ve arada ki fiyat farki da cok cok degil.Benim gozlemim su Kibris in calisma teknigi yazi tura seklinde, ya tutarsa.Bu boyle.
daha once hic hamile kalmamis hastalara mutlaka Ispanya da entrometrium biyosisi testi yapmadan tedaviye baslamiyor, bu sadece bir ornek. Kan testlerini, Hepatit, HIV falan disaridan aldigin getiremiyorsun, onlarin laboratuvarda yapilacak. bunlar sadece bir kac ornek. muazzam bir teskilatlari var ya, dedikleri kadar varmis.
donorleri de bilgisayar programi Face Mapping ile donor ve senin yuzunu eslestirip, ona gore irk secip, 5 gunluk degerlendirmeden sonra seciliyormus. Gynolife da benim arkadasim silik, baya uzaktan cekilmis, ustune de bulanik resmini gonderdi, ertesi gun donoru buldular. bir de demezler ayni size benziyor, yahu allah askina neyi gordun resimde de benzettin. saka gibiler.
zaza ozellikle sana tavsiyem, ispanya klinigi ozellikle, altini cizerek soylediler, riskli, problemli tup bebek denemeleri yapmis, devamli basarisiz sonuclar almis hastalar uzerine calisiyorlar.

Canım emeğine sağlık ben bir türlü fırsat bulup araştıramadım. Madem araştırma yaptım sadece yumurta değil sperm donasyonu içinde bilgi verirsen çok sevaba girersin. Açıkçası ben cesaret edemedim ispanya için vize falan da işin içine girecek bunların hepsini ne kadar tutar orda konaklama biletler falan neye mal olur keşke Türkçe bilen temsilcileri olsa da ayrıntılı olarak konuşabilsek

sakin ol canım Allah'ım herkese vicdan versin

Aradı Murat Bey..negatif alan hastaları o gün aramıyırm dedi..çok uzun konuştuk ben ağladım sürekli çok sakin konuşamadım ama allahtan not almıştım sorularımı..embriyo çok iyi Rahimde sıkıntı olabilir dedi..rahim filmi istedi daha önce çektirdim dedim diye istememişlerdi dosyada yoktu..ilacı bırak yükselmez Yükselse bile dış gebelik filan olabilir dedi..yani iyice dip yaptı..(umarım değildir bi de kürtaj olmam)ilk reglden sonra gelebilirsiniz dedi..ilaç protokolü değişecek sizin dedi..dedi dedi dedi..en son geçmiş olsun sizden ben de beklemiyordum bu sonucu dedi..bıraktım ilacı..allah kimseyi muhtaç etmesin kimseye..rabbime bırakıyorum herşeyi..destek olup benle üzülen herkesten allah bin kere razı olsun..amacım moral bozmak değil..ben bi süre susuyorum..sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…