vay anasini kizlar, ispanya Aliente klinigine basvurdum bilgi almak icin, peh, basari orani sans degil, detayli turkceye cevirip yazarim bir ara, Kibris la kiyaslamak soyle dursun, kibris bunlarin sundugu hizmet yaninda 3. sinif isletme tarzinda. hatta daha da kotu. ve arada ki fiyat farki da cok cok degil.Benim gozlemim su Kibris in calisma teknigi yazi tura seklinde, ya tutarsa.Bu boyle.
daha once hic hamile kalmamis hastalara mutlaka Ispanya da entrometrium biyosisi testi yapmadan tedaviye baslamiyor, bu sadece bir ornek. Kan testlerini, Hepatit, HIV falan disaridan aldigin getiremiyorsun, onlarin laboratuvarda yapilacak. bunlar sadece bir kac ornek. muazzam bir teskilatlari var ya, dedikleri kadar varmis.
donorleri de bilgisayar programi Face Mapping ile donor ve senin yuzunu eslestirip, ona gore irk secip, 5 gunluk degerlendirmeden sonra seciliyormus. Gynolife da benim arkadasim silik, baya uzaktan cekilmis, ustune de bulanik resmini gonderdi, ertesi gun donoru buldular. bir de demezler ayni size benziyor, yahu allah askina neyi gordun resimde de benzettin. saka gibiler.
zaza ozellikle sana tavsiyem, ispanya klinigi ozellikle, altini cizerek soylediler, riskli, problemli tup bebek denemeleri yapmis, devamli basarisiz sonuclar almis hastalar uzerine calisiyorlar.