Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

tatlım kaç yumurta toplandı ve kaç tanesi döllendi? kaç tane transfer yapıldı ve dondurulmuş var mı?
ayrıca sorunun nedir tam olarak, bunları yazarsan yardımcı olabiliriz.

tatlım kaç yumurta toplandı ve kaç tanesi döllendi? kaç tane transfer yapıldı ve dondurulmuş var mı?
ayrıca sorunun nedir tam olarak, bunları yazarsan yardımcı olabiliriz.
Canim 4 yumurtadan 2 tanesi buyudu ve sadece 1 tanesi istenilen uygunluga ulasti yumurta rezervimde azalma var amh degerim 0.10 ve fsh degerim yuksek
Bugun merkezle tekrar gorusup dollenmeme nedenini ogrenecem
1 tane olgun yumurta olunca hic inudum yoktu zaten

Z zynpay cnm benzer degerlerle bende 5-6 kez denedim ancak her seferinde ancak 1 yumurta oluoyr ve genelde dollenmiyordu. bazen bos cikiyordu ici. 2 kez sadece transfer yapilabildi ama negatif tabi. aldigim hormonlar ilaclar dr lara yatirdigim paralar da cabasi tabi. psikolojik tarafini hic soylemiyorum bile. 6-6,5 sene boyle gecti kendiliginden de bir ke bile hamilelik olusmadi ne dusuk ne kimyasal hicbirsey olmadi dusun bu 6 sene icinde. tavsiyem kendini cok yipratmadan yavastan donasyona hazirlanman. kac seneleik evlisin ne kadardir bekliyorsunuz bebek icin?

Çok teşekkür ederim canım.. Doktorum 10.günde belli olur yapabilirsin dedi ama bakalım artık :)
Allahım hayırlı uğurlu etsin inşaallah hamiş haberlerini de duyarız canım benim merak ettiğim şeyler var mesela kaç yumurta verildi kaçı döllendi dondurulmuş kaldı mı

arkadaşlar mesajlarıma baktım ukrayna yazmışım herkesten özür dilerim arnavutluk yazacaktım kafa gitti

[QUOTE="orkide83 aynen canım hem maddi hem manevi çok yıpratan bir süreç
6 aylık evliyim ilk 3 ay korunmayla geçti yani kısa bir süre ama ortada olan bir sağlık sorunum varken zaman kaybetmenin anlamı yok.
Amh değerimi ilk aldığım gün donasyonu araştırdığımda içimde bir umut oluştu eşime nasıl anlatırım diye düşünürken kıbrısta donasyon diye bir yöntem var onu deneyelim istersen diye bir teklif geldi
Şu an maddi ve manevi olarak toplanıp 2-3 ay içinde donasyona başlamaya karar verdik hakkımızda hayırlısı artık
Canım sen donasyonu denendin mi peki? Merkez araştırmasına başladım artık.

Arkadaşlar şimdi çıktı sonuç 8.98..10.gün 4.79du iki kat atmış ama hala çok düşük ben iğneyi ilacı bıraktım..kendi doktorum merkezle konuş kullan ilaçları diyecekler muhtemelen dedi..cuma belli olmaz belki 30-40 olur dedi..merkeze yazdım aramadı bir kez bile beni Murat Hoca..4 gündür not bırakıyorum insan bir arar döner olumsuz deseler bitseydi nılucak şimdi nolur akıl verin

Merhaba arkadaşım;Benim fikrim donasyon için çok erken.Daha ilk olumsuz tedaviden sonra donasyon düşünmemelisin.Tabi verilerin çok kötü değilse başka sıkıntın yoksa.

Allahım hayırlı uğurlu etsin inşaallah hamiş haberlerini de duyarız canım benim merak ettiğim şeyler var mesela kaç yumurta verildi kaçı döllendi dondurulmuş kaldı mı
Çok teşekkür ederim çok sağolasın.. inşallah ... 3 embriyo transfer edildi. 4 tane vardı. dondurulmuş da kalmadı

Bende buna yakın bir değer çıkmıştı doktorum kimyasal gebelik demişti bilemiyorum ki.En sağlıklısı doktorun söyleceği

Merhaba arkadaşım;Benim fikrim donasyon için çok erken.Daha ilk olumsuz tedaviden sonra donasyon düşünmemelisin.Tabi verilerin çok kötü değilse başka sıkıntın yoksa.
Her tüp bebek tedavisinde 1 veya 2 yumurta çıkar büyük ihtimalle onun dışında olumsuz bir şey söylenmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…