Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Bence biraz dik durup sert konuşmamız lazım tedaviye başlarken onlar bizi günde kaç kez arıyorlar transfer olup ordan çıktığımız an herşey bitiyor mu

Her tüp bebek tedavisinde 1 veya 2 yumurta çıkar büyük ihtimalle onun dışında olumsuz bir şey söylenmedi
Ben 12 kez denedim son çare donasyon.Bunu da kabul etmem zor oldu.Ama yumurtan varsa değerlerin iyiyse biraz bekleyip yine devam etmen zaten verilere göre doktorlar artık ya devam ya donasyon diyor.Donasyon herzaman yaptırabilirsin.Acele etme derim ki ilerde kafanda soru işareti olmasın.

Her tüp bebek tedavisinde 1 veya 2 yumurta çıkar büyük ihtimalle onun dışında olumsuz bir şey söylenmedi
Probleminin ben olduğuna bağlı bunun cevabı. Mesela benim problemim genetik translokasyon. Tüp bebek ile bile çok zor olduğundan direk donasyon denenecek bir durum. Problemin nedir tam olarak

Ben böyle düşünmüyorum evlat evlattır bence. Kanımı soyumu devam ettireyim diye bedenime cebime psikolojime bu kadar eziyet bana fazla. Denenecekdurumda zaten denenir elbette. AMA 2 ya da 3 başarısız tüp bebek denemesi donasyon için yeterlidir diye düşünüyorum

Bence biraz dik durup sert konuşmamız lazım tedaviye başlarken onlar bizi günde kaç kez arıyorlar transfer olup ordan çıktığımız an herşey bitiyor mu
YAzdım asistanına ben sohbet etmeyeceğim iki dakika bulamıyorsa Benimle ilgilenecek transfer yapması da çok anlamlı değil..sert çıktım kızgınım çünkü kesinlikle arayack sizi dedi..bakalım göreceğiz

Probleminin ben olduğuna bağlı bunun cevabı. Mesela benim problemim genetik translokasyon. Tüp bebek ile bile çok zor olduğundan direk donasyon denenecek bir durum. Problemin nedir tam olarak
canım rahim filmim çekildi bir sorun çıkmadı amh değerim 0,10 o çok düşük ve fsh değerim yüksek doktorun bana söylediği tüp bebekle gebelik zor ama imkansız değil.

Bizim sorunumuz erkek faktöründendi.En önemlisi bizim çocuğumuz vardıvefat etti.Yumurta ve rahimde sıkıntı yoktu ama zamanla yumurta kalitesi azaldı.Tabiki bu sizin seçiminiz Eşim ve ben mücadele etmeye karar verdik.Olmadı şu an geriye döndüğümde acaba diye kafanda soru işareti yok.

Olabilir iki kat arttı diye umutlandım ama tabii muhtemelen olumsuz
Arkadaşım lütfen kendini bırakma sağlıksız olacaksa bırak bu denemende olmasın.Evlat acısı yaşamak daha ağır.Bunu ben yaşadım.Olursa çok muhteşem olmazsa rabbim daha sonra ki denemende en güzelini sağlıklısını ömürlüsünü versin.

Başınız sağolsun canım çok üzüldüm şu anda yumurta rezervim az yaşıma göre maalesef

canım rahim filmim çekildi bir sorun çıkmadı amh değerim 0,10 o çok düşük ve fsh değerim yüksek doktorun bana söylediği tüp bebekle gebelik zor ama imkansız değil.
Sperm me durumda, eşine ve sana genetik test yapıldı mı? Hadi geçtim bunları sorarsan sen ne yapardın diye bu amh ile donasyon denerdim. Çünkü kuvvetle ihtimal tüp bebeği de havuz yöntemiyle deneyecekler falan filan.

Öncelikle başın sağolsun, Allah cennetinde kavuştursun inşallah. Benim Dediğim bu durum problemine bağlı ben 2 tüp denedim hatta biri sayılmaz bile devlet hastanesinde saçma sapan bir şeydi. Hatta diğeri de sayılmaz çünkü transfere bile sağlıklı embriyom yoktu. Dolayısıyla benim gibi olan birinin 1000 kere de tüp denese belki 1 ihtimali olabilir. Bu yüzden benim gibi olan direk donasyon denesin derim ben

Başınız sağolsun canım çok üzüldüm şu anda yumurta rezervim az yaşıma göre maalesef
Allah razı olsun.1yumurta bile altın değerinde.Yeter ki kalitesi iyi olsun sizin de değerleriniz normal olsun.Benim çok tanıdığım var.Bikaç denemeden sonra gebeliği oluşan.Bu tamamen size ve yumurta kalitenize bağlı bence.

rabbim kimseye evlat acısı vermesin..bilmiyordum..doğduktan sonra mı kaybettin çok üzüldüm...bir an önce al bebeğini kucağına dilerim sende..bu arada kalma durumusinirimi çok bozdu..ben cumartesi ağladım ayıldım bayıldım..bu şimdi ne..beklemek çok yıptatıcı..ama tabiki haklısın ..rabbim hayırlısıysa sağlıklıysa nasip etsin hepimize..

Doğumdan 1 ay sonra kaybettim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimseye muhtaç etmeden hem de kolayca olsun insallah.

Testler yapıldı evet eşimin spermi için de tüp bebek için yeterli denilmişti. ondan sadece spermiogram istendi. Aynen havuz yöntemiyle deneyecekler. O yüzden psikolojik olarak çok etkilenmeden donasyonu denemek istiyorum.

canım özel olmazsa peki sen şu anda neyi bekliyorsun 2 donasyon arası ne kadar süre geçmesi gerekiyor ki?
Sen beni hiç kafana takma ben buranın heteran ablasıyım-)
4 denemem (donasyon) halilde
1 denemem bahçecidr şuan bahçecide dondurulmuşlarım var
Yeni düşük yaptım toparlanım gidicem
11 defada kendi yumurtalarımla denedim

TATlım maddi gücüne de bağlı olarak havuz yöntemi ile istersen bir kere daha dene. Genetik test de önemli ona da baksınlar. Kendi problemim bu olduğundan be sıkıntılı bir durum olduğundan malesef bu konuda biraz fazla hassasım. Allah kolaylık versin

Benim zamanı geri alma şansım olsaydı yumurta havuzunu denerdim.Ama bizim sıkıntı erkek faktörlüydü.Eğer yumurta kalitem olsa ama 1-2 tane olsa havuz yöntemini seçerdim.Donasyondan önce bu konuyu bi arastırmanızı tavsiye ederim
çok üzüldüm..tüm kalbimle sana ikiz bebek diliyorum...en kısa sürede en hayırlı en sağlıklısından...
Çok saolasın canı gönülden ben de dilerim.Eğer sonuc kötü çıkarsa özelden yazdığım yöntem 10 numara.Bizi seven eşimiz mutlu bir evliliğimiz olduğu sürece rabbim 1 kapıyı kapatır diğerini açar ben umutluyum olacak.Yer gök dua.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…