İnşallah canım çok teşekkürlerHayırlı olsun canım inşallah herşeyin güzel olur..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım çok teşekkürlerHayırlı olsun canım inşallah herşeyin güzel olur..
tatlım kaç yumurta toplandı ve kaç tanesi döllendi? kaç tane transfer yapıldı ve dondurulmuş var mı?merhaba arkadaşlar aylardır sessiz takipçilerden biriydim İlk tüp bebek denememi bu ay yaptım ama maalesef döllenme olmadı. Tüp bebek denememe devam mı edeyim yoksa vakit kaybetmeden donasyon mu yaptırsam kafam karıştı. Bu arada yaşım 36
Canim 4 yumurtadan 2 tanesi buyudu ve sadece 1 tanesi istenilen uygunluga ulasti yumurta rezervimde azalma var amh degerim 0.10 ve fsh degerim yuksektatlım kaç yumurta toplandı ve kaç tanesi döllendi? kaç tane transfer yapıldı ve dondurulmuş var mı?
ayrıca sorunun nedir tam olarak, bunları yazarsan yardımcı olabiliriz.
Allahım hayırlı uğurlu etsin inşaallah hamiş haberlerini de duyarız canım benim merak ettiğim şeyler var mesela kaç yumurta verildi kaçı döllendi dondurulmuş kaldı mıÇok teşekkür ederim canım.. Doktorum 10.günde belli olur yapabilirsin dedi ama bakalım artık :)
aaay çok sevindim amin inşallah canım Allah tamamını erdirir inşallahben su an hamilemiyim cnm Hit te yaptirdim. Darisi basina insallah.
Kuzum güzel sonuç rabbim sanada nasip etsin inşallah bu defasındaMerhaba kızlar . Dün transferim oldu.. 3 tane embriyo transfer edildi.. Ayın 16 sı test günüm...
Amin ins. Nerde varsaArkadaşlar forumda baya bekleyenler var
Allahım hepsini muradına erdirsin
Pozitiv sonuçlar her kesede umutlar gelsin
İyi dileklerin için teşekkürler rabbim senin yüzünü de güldürsünArkadaşlar forumda baya bekleyenler var
canım özel olmazsa peki sen şu anda neyi bekliyorsun 2 donasyon arası ne kadar süre geçmesi gerekiyor ki?Arkadaşlar forumda baya bekleyenler var
Merhaba arkadaşım;Benim fikrim donasyon için çok erken.Daha ilk olumsuz tedaviden sonra donasyon düşünmemelisin.Tabi verilerin çok kötü değilse başka sıkıntın yoksa.merhaba arkadaşlar aylardır sessiz takipçilerden biriydim İlk tüp bebek denememi bu ay yaptım ama maalesef döllenme olmadı. Tüp bebek denememe devam mı edeyim yoksa vakit kaybetmeden donasyon mu yaptırsam kafam karıştı. Bu arada yaşım 36
Çok teşekkür ederim çok sağolasın.. inşallah ... 3 embriyo transfer edildi. 4 tane vardı. dondurulmuş da kalmadıAllahım hayırlı uğurlu etsin inşaallah hamiş haberlerini de duyarız canım benim merak ettiğim şeyler var mesela kaç yumurta verildi kaçı döllendi dondurulmuş kaldı mı
Bende buna yakın bir değer çıkmıştı doktorum kimyasal gebelik demişti bilemiyorum ki.En sağlıklısı doktorun söyleceğiArkadaşlar şimdi çıktı sonuç 8.98..10.gün 4.79du iki kat atmış ama hala çok düşük ben iğneyi ilacı bıraktım..kendi doktorum merkezle konuş kullan ilaçları diyecekler muhtemelen dedi..cuma belli olmaz belki 30-40 olur dedi..merkeze yazdım aramadı bir kez bile beni Murat Hoca..4 gündür not bırakıyorum insan bir arar döner olumsuz deseler bitseydi nılucak şimdi nolur akıl verin
inşallah zazacımm.. bundan sonra seninkini de görürüz inşallah..Kuzum güzel sonuç rabbim sanada nasip etsin inşallah bu defasında
Her tüp bebek tedavisinde 1 veya 2 yumurta çıkar büyük ihtimalle onun dışında olumsuz bir şey söylenmediMerhaba arkadaşım;Benim fikrim donasyon için çok erken.Daha ilk olumsuz tedaviden sonra donasyon düşünmemelisin.Tabi verilerin çok kötü değilse başka sıkıntın yoksa.