Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Arkadaşlar şimdi çıktı sonuç 8.98..10.gün 4.79du iki kat atmış ama hala çok düşük ben iğneyi ilacı bıraktım..kendi doktorum merkezle konuş kullan ilaçları diyecekler muhtemelen dedi..cuma belli olmaz belki 30-40 olur dedi..merkeze yazdım aramadı bir kez bile beni Murat Hoca..4 gündür not bırakıyorum insan bir arar döner :KK43: olumsuz deseler bitseydi nılucak şimdi nolur akıl verin
Değerin düşükte olsa artıyor belki burakmayasın kuzum ilaçları sadece iğneyi fitile deyiştir canın acımasın diye

TATlım maddi gücüne de bağlı olarak havuz yöntemi ile istersen bir kere daha dene. Genetik test de önemli ona da baksınlar. Kendi problemim bu olduğundan be sıkıntılı bir durum olduğundan malesef bu konuda biraz fazla hassasım. Allah kolaylık versin
Zaten transfer olmadığı için tedavi fiyatı da daha uygun oluyor.sadece iğne ve yumurta toplama.Ayrıca psikolojik olarak test gününü her defasında beklemekten daha iyi.Bunun eiçin merkez labaratuar kalitesi çok önemli iyi araştırmak gerek.

Sen beni hiç kafana takma ben buranın heteran ablasıyım-)
4 denemem (donasyon) halilde
1 denemem bahçecidr şuan bahçecide dondurulmuşlarım var
Yeni düşük yaptım toparlanım gidicem
11 defada kendi yumurtalarımla denedim
Maşallah Allah inşallah bana da senin sabrını verir :)

Ben 12 kez denedim son çare donasyon.Bunu da kabul etmem zor oldu.Ama yumurtan varsa değerlerin iyiyse biraz bekleyip yine devam etmen zaten verilere göre doktorlar artık ya devam ya donasyon diyor.Donasyon herzaman yaptırabilirsin.Acele etme derim ki ilerde kafanda soru işareti olmasın.
Sende az çekmemişin kardeşim
Rabbim sonunda evladına kavuştursun senide

Ben böyle düşünmüyorum evlat evlattır bence. Kanımı soyumu devam ettireyim diye bedenime cebime psikolojime bu kadar eziyet bana fazla. Denenecekdurumda zaten denenir elbette. AMA 2 ya da 3 başarısız tüp bebek denemesi donasyon için yeterlidir diye düşünüyorum
Doğru diyorsun canım
Keşke ozaman benide yönlendiren olsaydı bukadar canım malım yanmazdı

Sen de en az benim kadar mücadele etmişssin bizler güçlü kadınlarız bunları okuyunca yalnız olmadığımı görmek bana güç veriyor.NEDEN BENNN demiyorum.Allahım bu denememizde insallah olur da güzel şeyler paylasırız.

Testler yapıldı evet eşimin spermi için de tüp bebek için yeterli denilmişti. ondan sadece spermiogram istendi. Aynen havuz yöntemiyle deneyecekler. O yüzden psikolojik olarak çok etkilenmeden donasyonu denemek istiyorum.
Havuzda yaptırdım ben 8 embriyo dondurdular sonra hepsi sağlıksız çıktı genetik testen hem içim cızzz hem cebim cızzz

Sen de en az benim kadar mücadele etmişssin bizler güçlü kadınlarız bunları okuyunca yalnız olmadığımı görmek bana güç veriyor.NEDEN BENNN demiyorum.Allahım bu denememizde insallah olur da güzel şeyler paylasırız.
İnşallah canım arkadaşım
İnşallah

Havuzda yaptırdım ben 8 embriyo dondurdular sonra hepsi sağlıksız çıktı genetik testen hem içim cızzz hem cebim cızzz
zaza senin eşinden gibi geliyor bana senin çoktan bebeğin olurdu çok acı çekmişin bizlerde aynı Allahım tez zamanda evlatlarımıza kavuştursun

zaza senin eşinden gibi geliyor bana senin çoktan bebeğin olurdu çok acı çekmişin bizlerde aynı Allahım tez zamanda evlatlarımıza kavuştursun
Zaten donmuşları deniycem olmasa artık son embriyo donasyonu yaptırıcam

Arkadaşlar şimdi çıktı sonuç 8.98..10.gün 4.79du iki kat atmış ama hala çok düşük ben iğneyi ilacı bıraktım..kendi doktorum merkezle konuş kullan ilaçları diyecekler muhtemelen dedi..cuma belli olmaz belki 30-40 olur dedi..merkeze yazdım aramadı bir kez bile beni Murat Hoca..4 gündür not bırakıyorum insan bir arar döner :KK43: olumsuz deseler bitseydi nılucak şimdi nolur akıl verin
Geçmiş olsun demekten başka birşey kalmadı gibi gözüküyor maalesef. Kimyasal gebeliğe benziyor.Gebeliğin ilk günlerinde 2 günde katlanmıyor, her gün katlanıp hızla artıyor. Embriyon kalitesiz olmuş maalesef. Keşke 5 günü bekleseydiniz.
Allahtan sabır diliyorum arkadaşım, güçlü ol.

Değerin düşükte olsa artıyor belki burakmayasın kuzum ilaçları sadece iğneyi fitile deyiştir canın acımasın diye
aramadı hala doktor Zazam ama ben eve giderken fitil alıcam ve yapıcam iki gün daha..olmasa bile bi zararı yok vicdan azabı duymam yapmadım diye..sağol arakadşım..dozu nasıl ayarlanıyor ben hiç kullanmadım da daha önce..

Geçmiş olsun demekten başka birşey kalmadı gibi gözüküyor maalesef. Kimyasal gebeliğe benziyor.Gebeliğin ilk günlerinde 2 günde katlanmıyor, her gün katlanıp hızla artıyor. Embriyon kalitesiz olmuş maalesef. Keşke 5 günü bekleseydiniz.
Allahtan sabır diliyorum arkadaşım, güçlü ol.
teşekkür ederim..

Benim zamanı geri alma şansım olsaydı yumurta havuzunu denerdim.Ama bizim sıkıntı erkek faktörlüydü.Eğer yumurta kalitem olsa ama 1-2 tane olsa havuz yöntemini seçerdim.Donasyondan önce bu konuyu bi arastırmanızı tavsiye ederim

Çok saolasın canı gönülden ben de dilerim.Eğer sonuc kötü çıkarsa özelden yazdığım yöntem 10 numara.Bizi seven eşimiz mutlu bir evliliğimiz olduğu sürece rabbim 1 kapıyı kapatır diğerini açar ben umutluyum olacak.Yer gök dua.
canım benim sağol..umutsuz bile olsam iyi niyetli teselliler ilaç gibi geliyor..çok çok sağol allah büyük..ben daha önce mucize gördüm..yaşadım..yine de olabilir olmazsa da olsun hakkımda hayırlısı değilmiş diyeceğim 2.transferde olur:)

aramadı hala doktor Zazam ama ben eve giderken fitil alıcam ve yapıcam iki gün daha..olmasa bile bi zararı yok vicdan azabı duymam yapmadım diye..sağol arakadşım..dozu nasıl ayarlanıyor ben hiç kullanmadım da daha önce..
Hataneden iletişim kurabileceğin kimse yok mu?.Ben fitil kullanmıstım.Değer düşük olduğu için iğneye çevirmişlerdi.

X