- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.567
Çok sevdiğim biri ölmüş kadar ağladım..kendimi hırpaladım..suç bulmaya çalıştım kendimde ama allahtan çok dikkat ettim hatalı bişey yapmadım..ama toparlanmak zorundayım..hayat akıyor..işim sorumluluklarım var ve benim dik olmam lazım..belki donmuşlarla olacak vakti zamanı değildi..seni de okuduğumda çok üzülmüştüm ama başına gelince çekiştir insan..allah sana da yardım etsin anneciğine şifa versin sana da sağlıklı şahane bir bebek canımCok gecmiş olsun canim insallah gecicek ilk 2 yada 3 gün evden cenaze cikmiş gibi oluyo her kösede agliyorsun agla rahatla bende ilk gunler ben ne kadar günahkarimki rabbim nasip etmiyor ne kendi yumurtamla nede baskasinin neden ben diye cok agladim ama sana tavsiyem kendini birakma piskolojini bozma insan kendinin dokotrudur rabbimde kimseye taşiyamicagi yükü vermiyo taşiyoruzda seni cok iyi anliyorum ama kendinide cok yipratma arkadaşim
canım çok geçmiş olsun klinik nasıl bir açıklama yaptı dondurulmuşların varmış Allahım onlara can versin canım hayırlı evlatlar nasip etsin buradaki herkeseÇok sevdiğim biri ölmüş kadar ağladım..kendimi hırpaladım..suç bulmaya çalıştım kendimde ama allahtan çok dikkat ettim hatalı bişey yapmadım..ama toparlanmak zorundayım..hayat akıyor..işim sorumluluklarım var ve benim dik olmam lazım..belki donmuşlarla olacak vakti zamanı değildi..seni de okuduğumda çok üzülmüştüm ama başına gelince çekiştir insan..allah sana da yardım etsin anneciğine şifa versin sana da sağlıklı şahane bir bebek canım
Amin canım..az önce burdaki dokroruma kan verdim..herşey olabilir önce sonuç çıksın dedi..merkezdeki halkla ilişkilerdeki Enis beyi aradım o da günü gelmeden yaptığım için bugünkü sonuca göre değerlendirecek doktor donmuşlarala ne zamna nasıl bir yol izleyeceğiz ona bakıcak dosyanızı inceleyecek dedi..yani öğleden sonra bakılıcakcanım çok geçmiş olsun klinik nasıl bir açıklama yaptı dondurulmuşların varmış Allahım onlara can versin canım hayırlı evlatlar nasip etsin buradaki herkese
Allahım inşaallah değerin çok yükselmiştir bir mucize olmuştur şu zaman yüzü suyu hürmetine canımAmin canım..az önce burdaki dokroruma kan verdim..herşey olabilir önce sonuç çıksın dedi..merkezdeki halkla ilişkilerdeki Enis beyi aradım o da günü gelmeden yaptığım için bugünkü sonuca göre değerlendirecek doktor donmuşlarala ne zamna nasıl bir yol izleyeceğiz ona bakıcak dosyanızı inceleyecek dedi..yani öğleden sonra bakılıcak
keşke..allah razı olsun güzel kalpli arkadşımAllahım inşaallah değerin çok yükselmiştir bir mucize olmuştur şu zaman yüzü suyu hürmetine canım
0,3 değerin başlangıç olup 50 kadar yükselmiş olması için dua ediyorum.Amin canım..az önce burdaki dokroruma kan verdim..herşey olabilir önce sonuç çıksın dedi..merkezdeki halkla ilişkilerdeki Enis beyi aradım o da günü gelmeden yaptığım için bugünkü sonuca göre değerlendirecek doktor donmuşlarala ne zamna nasıl bir yol izleyeceğiz ona bakıcak dosyanızı inceleyecek dedi..yani öğleden sonra bakılıcak
canım tedavi sürecinden biraz bahsedebilir misin donmuşum kalmadı yazmışın merak ettim gynolife benimde araştırdığım klinikler arasındaİnşallah tutunurlar diye dua ediyoruz Zaza’cım. Çünkü dolmuşlarım kalmadı.
0,3 değerin başlangıç olup 50 kadar yükselmiş olması için dua ediyorum.
Merakla bende bekliyorum canım.allah razı olsun...
canım çok yok umudum ..senin nasıl bebişler sen nasılsın..nolur güzel mesajlar yaz kendinle ilgili umut dolalım..:)Merakla bende bekliyorum canım.
Canım bahsedecek birşey yok, donmuşlar kalmadı. 16 tane “toplandı” dediler, 14 “ döllendi” dediler. 3 gün ayni devam dediler. 5 gün sürpriiiiiiiz sadece 2 tane kaldı, donduracak birşey kalmadı. Barı sperm verinde o’nu donduralım dediler. Biz salağız ya, bide sperm dondurma parası verecez. Kısacası ben yumurtaların taze olduğuna inanmıyorum. Şuan dua ediyorum tutunsunlar diye.canım tedavi sürecinden biraz bahsedebilir misin donmuşum kalmadı yazmışın merak ettim gynolife benimde araştırdığım klinikler arasında
Allahım bir belaya düşmüşüz bunların elineCanım bahsedecek birşey yok, donmuşlar kalmadı. 16 tane “toplandı” dediler, 14 “ döllendi” dediler. 3 gün ayni devam dediler. 5 gün sürpriiiiiiiz sadece 2 tane kaldı, donduracak birşey kalmadı. Barı sperm verinde o’nu donduralım dediler. Biz salağız ya, bide sperm dondurma parası verecez. Kısacası ben yumurtaların taze olduğuna inanmıyorum. Şuan dua ediyorum tutunsunlar diye.
Artık okadar güvenim hiçbirine kalmadıkiAma hangi merkeze güvenebiliriz ki. Ne diyorlarsa ona inanyoruz.
Canım senin eşin dondurdumu spermini?Arkadaşlar biliyosunuz ben yumurta donasyonu denedm ilki negatif oldu şimdi baska bi donörle tekrar denicez ama sperm dondurulmuş olunca bi problem oluyo mu acaba
Amiiiin bunu o kadar coook istiyorum kiAllahım bir belaya düşmüşüz bunların eline
Allah bir mucize evlat versin bize bu kapıları kapatalım
Canım biz iyiyiz herşey güzel gidiyor.canım çok yok umudum ..senin nasıl bebişler sen nasılsın..nolur güzel mesajlar yaz kendinle ilgili umut dolalım..:)
Aminnnn hepimizin mucizelere ihtiyacı var.Allahım bir belaya düşmüşüz bunların eline
Allah bir mucize evlat versin bize bu kapıları kapatalım