Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Çok sevdiğim biri ölmüş kadar ağladım..kendimi hırpaladım..suç bulmaya çalıştım kendimde ama allahtan çok dikkat ettim hatalı bişey yapmadım..ama toparlanmak zorundayım..hayat akıyor..işim sorumluluklarım var ve benim dik olmam lazım..belki donmuşlarla olacak vakti zamanı değildi..seni de okuduğumda çok üzülmüştüm ama başına gelince çekiştir insan..allah sana da yardım etsin anneciğine şifa versin sana da sağlıklı şahane bir bebek canım

canım çok geçmiş olsun klinik nasıl bir açıklama yaptı dondurulmuşların varmış Allahım onlara can versin canım hayırlı evlatlar nasip etsin buradaki herkese

canım çok geçmiş olsun klinik nasıl bir açıklama yaptı dondurulmuşların varmış Allahım onlara can versin canım hayırlı evlatlar nasip etsin buradaki herkese
Amin canım..az önce burdaki dokroruma kan verdim..herşey olabilir önce sonuç çıksın dedi..merkezdeki halkla ilişkilerdeki Enis beyi aradım o da günü gelmeden yaptığım için bugünkü sonuca göre değerlendirecek doktor donmuşlarala ne zamna nasıl bir yol izleyeceğiz ona bakıcak dosyanızı inceleyecek dedi..yani öğleden sonra bakılıcak

Allahım inşaallah değerin çok yükselmiştir bir mucize olmuştur şu zaman yüzü suyu hürmetine canım

Arkadaşlar benim regl den sonra da inanılmaz bel ağrısı var.Negatif alan arkadaslarda da böyle sorun yaşayan oldu mu?

0,3 değerin başlangıç olup 50 kadar yükselmiş olması için dua ediyorum.

canım tedavi sürecinden biraz bahsedebilir misin donmuşum kalmadı yazmışın merak ettim gynolife benimde araştırdığım klinikler arasında
Canım bahsedecek birşey yok, donmuşlar kalmadı. 16 tane “toplandı” dediler, 14 “ döllendi” dediler. 3 gün ayni devam dediler. 5 gün sürpriiiiiiiz sadece 2 tane kaldı, donduracak birşey kalmadı. Barı sperm verinde o’nu donduralım dediler. Biz salağız ya, bide sperm dondurma parası verecez. Kısacası ben yumurtaların taze olduğuna inanmıyorum. Şuan dua ediyorum tutunsunlar diye.

Allahım bir belaya düşmüşüz bunların eline
Allah bir mucize evlat versin bize bu kapıları kapatalım

Arkadaşlar biliyosunuz ben yumurta donasyonu denedm ilki negatif oldu şimdi baska bi donörle tekrar denicez ama sperm dondurulmuş olunca bi problem oluyo mu acaba

Ama hangi merkeze güvenebiliriz ki. Ne diyorlarsa ona inanyoruz.
Artık okadar güvenim hiçbirine kalmadıki
Ancak kendim bu işin içinde olsam gözümle görsen inanırım
Donörlerin sağlık durumlarından emin değilim
Sağlıklı olsalarda ben eminim bu donörler bu işi paraya dökmüş her adetlerinde yeni merkeze gidiyorlar hadi hazırım yumurta satmaya
Ellerine bir pışet derman veriliyor git göbektev vur ve gel 10 gün sonra
Ne takip var nede özenme bu yumurtalara
Artık vallah düşünüyorum kendim donörumu bulup ve özenle yumurtasını büyütüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…