ay hakkaten şaka gibiler biz kime güveneceğiz Allahım embriyolarına can versin kuzum Allahım hayırlı evlatlar etsin embriyolarını yumurta toplandı falan hepsi hikaye ben artık hiç inanmıyorum hemde hiçbirine Allahım vicdanlı insanlar çıkarsın karşımızaCanım bahsedecek birşey yok, donmuşlar kalmadı. 16 tane “toplandı” dediler, 14 “ döllendi” dediler. 3 gün ayni devam dediler. 5 gün sürpriiiiiiiz sadece 2 tane kaldı, donduracak birşey kalmadı. Barı sperm verinde o’nu donduralım dediler. Biz salağız ya, bide sperm dondurma parası verecez. Kısacası ben yumurtaların taze olduğuna inanmıyorum. Şuan dua ediyorum tutunsunlar diye.
amin inşaallah artık buradan evlatlarımızı konuşacağımız günler gelsin hepimiz için bunu o kadar çok istiyorum ki gerçekten bu derdi çeken bilir umutlanıp hayallerin yıkılması Allahım hiç kimseye yaşatmasın buradaki herkese evlat sahibi olmayı nasip etsinAllahım bir belaya düşmüşüz bunların eline
Allah bir mucize evlat versin bize bu kapıları kapatalım
Evet malesef kuzum cunku baska care kalmadi 15 yildir mucadele ettim 3 micro tese yapildi hepsi husranla sonucladi bitkiler igneler ilaclar istemezdim boyle olsun ama anne olmayi cok istiyorum Rabbim bizleri affetsin gunahindan cok korkuyorum yas oldu 38 hakkimizda hayirlisi olsun isteyen herkese nasip olsunKorkulacak birşey yok sakin ol,zaten genel anestezi ile yapıldığı için uyuyor olacaksın,kendi yumurtanla yaptığına göre sperm donasyonumu sizinki canım
Amin insallahamin inşaallah artık buradan evlatlarımızı konuşacağımız günler gelsin hepimiz için bunu o kadar çok istiyorum ki gerçekten bu derdi çeken bilir umutlanıp hayallerin yıkılması Allahım hiç kimseye yaşatmasın buradaki herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin
Ben de inanmıyorum hepsi en geniş yumurta havuzu diyor.Hepsi orda dondurulmuş halde.Zaten mantıklı düşününce size uygun dönorun tedaviye baslayabilmesi bana mantıklı gelmiyor.Hepsi telefonun başında bekliyor taze yumurta transferi içinay hakkaten şaka gibiler biz kime güveneceğiz Allahım embriyolarına can versin kuzum Allahım hayırlı evlatlar etsin embriyolarını yumurta toplandı falan hepsi hikaye ben artık hiç inanmıyorum hemde hiçbirine Allahım vicdanlı insanlar çıkarsın karşımıza
Bencede özen Ne yapalım kime güvenelim,Benim aklımda İspanya var,zaten olumsuz yorumları okuyuncada ya ben neden oraya gitmedim diyorum..Zaten donörler bu işi para için yapıyor,kimsenin babasının hayrına o hormon ilaçlarını aldığını düşünmüyorum,o konuda şüphem yok..Verilen donör bilgileri doğrumu bilmiyoruz,çok belirsiz bi durum..Ben artık bu konuları geçtim,tek korkum zaten yumurta bana ait değil bari eşimin spermini karıştırmasınlar,yada başkasının embriyosunu vermesinler ve tabi umarım donörler sağlıklıdır...Kime güvenelim bilemedim,bugünde bi arkadaşımın hamilelik haberini aldım,Kıbrıs'ta yapmış,Mürüde diye bi doktorun kliniğinde,bunları duyunca rahatlıyorum,transfer yapılıyor en azından..Ayyy kafam yine karıştı,inşallah bu defa son olur rabbim..Zazacım sanada Bol şanslarArtık okadar güvenim hiçbirine kalmadıki
Ancak kendim bu işin içinde olsam gözümle görsen inanırım
Donörlerin sağlık durumlarından emin değilim
Sağlıklı olsalarda ben eminim bu donörler bu işi paraya dökmüş her adetlerinde yeni merkeze gidiyorlar hadi hazırım yumurta satmaya
Ellerine bir pışet derman veriliyor git göbektev vur ve gel 10 gün sonra
Ne takip var nede özenme bu yumurtalara
Artık vallah düşünüyorum kendim donörumu bulup ve özenle yumurtasını büyütüm
Bencede dondurulmuş yumurta,tazeyse dahil 3 aileye kesin dağıtılıyordurBen de inanmıyorum hepsi en geniş yumurta havuzu diyor.Hepsi orda dondurulmuş halde.Zaten mantıklı düşününce size uygun dönorun tedaviye baslayabilmesi bana mantıklı gelmiyor.Hepsi telefonun başında bekliyor taze yumurta transferi için
Bikaç kişi dışında ne hikmetse kimsenin dondurmaya kalacak embriyo kalitesi kalmıyor.Sorun yumurta kalitesi olan çiftlerde bile.Ben artık şu kadar yumurta toplandı ona da bakmıyorum.5. güne hangisi gidiyor ve embriyo kalitesi.Hani 20 li yaşlardaki sağlıklı verimli bayanlardı.Nerede bu embriyo oluşturacak yumurtalar.Bazı merkezler 12 yumurta garanti evriyor.EEE veriyorsunda 2 transfer yapıp elimize negatifi alıyoruz.Dondurulacak kalitede de yok!!! buyur burdan yak.Bencede dondurulmuş yumurta,tazeyse dahil 3 aileye kesin dağıtılıyordur
Yok canım dondurmadı ama dondursa sorun olur mu yani taze yumurta daha iyi deniyoya spermde de aynı sey söz konusu mu? Şimdi sperm dondursa sonra bide embryo dondurulacak iki kere dondurma işlemi sağlıklı olur mu acabaCanım senin eşin dondurdumu spermini?
Arkadaşlar hiç değilse ruslar ve ispanya yazıyor dondurulmuş yumurta şu fiyata freş yumurta şu fiyataBencede dondurulmuş yumurta,tazeyse dahil 3 aileye kesin dağıtılıyordur
Dediğim bi donörden alınan yumurtalar 3 aileye rahatlıkla paylaşalıyordurBikaç kişi dışında ne hikmetse kimsenin dondurmaya kalacak embriyo kalitesi kalmıyor.Sorun yumurta kalitesi olan çiftlerde bile.Ben artık şu kadar yumurta toplandı ona da bakmıyorum.5. güne hangisi gidiyor ve embriyo kalitesi.Hani 20 li yaşlardaki sağlıklı verimli bayanlardı.Nerede bu embriyo oluşturacak yumurtalar.Bazı merkezler 12 yumurta garanti evriyor.EEE veriyorsunda 2 transfer yapıp elimize negatifi alıyoruz.Dondurulacak kalitede de yok!!! buyur burdan yak.
Yumurta tek ve içi sıvı olduğuiçin dodurmada 40% zarar görüyorYok canım dondurmadı ama dondursa sorun olur mu yani taze yumurta daha iyi deniyoya spermde de aynı sey söz konusu mu? Şimdi sperm dondursa sonra bide embryo dondurulacak iki kere dondurma işlemi sağlıklı olur mu acaba
Ya aynen,bilmiyorum Kıbrıs'ta attık ticarete dökülmüş iş,kapalı kapılar ardında ne dönüyor bilmiyoruzArkadaşlar hiç değilse ruslar ve ispanya yazıyor dondurulmuş yumurta şu fiyata freş yumurta şu fiyata
Kıbrısta aldım aldatım dünyasıdı
Aynen öyle. Tam üstüne bastın.Arkadaşlar hiç değilse ruslar ve ispanya yazıyor dondurulmuş yumurta şu fiyata freş yumurta şu fiyata
Kıbrısta aldım aldatım dünyasıdı
Bence umut var daha. Gebelik yeni başlamış durumda.sonucu mail atmışalr 4,79..negatif..ama saçma bir sonuç 8,gün bu değer olsa umut olurdu10.gün..neyse gideyim doktor baksın bi ultrasonla
Anladım canım teşekkür ederim cvbın için. Sen ne yapmayı planlıyosun biraz dha beklicek misinYumurta tek ve içi sıvı olduğuiçin dodurmada 40% zarar görüyor
Sperm içinde milyonlarca spermatazoid var ve dondurmada yarısı bile zarar görse baya yapılacak sayda kalıyor sadece dondurmaya ilave ücret olucak bunu bil