Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Hem maddi hem manevi o donmuşlara ihtiyacım var..çözüldüğü gün orda olmayı planlıyorum embriyoların gelişimi olmayacak sıkıntı olacak gibi olursa çağırıp yerleştiriyorlarmış bir arkadaş yazmıştı çözüldüğü gün blast olmadan yerleştirmişler ve o şekilde pozitif sonuç almış..kafamda hep bir neden tutmadı sorusu var..belki üçüncü gün olmasıyla hiç alakası Yok ama kendince bir daha olmaması İçin akıl yürütmeye çalışıyor insan..okuduklarının benzerlerini okuduğum İçin 3.gün olmasında sıkıntı olmaz demiştim..gerçekten bilemiyorum...lütfen yazmaya devam et düşünmeme ve sorgulamama neden oluyorsunuz..dilerim bu sefer şahane olur herşey senin için..

Pazatrtsi konuşmayı düşünüyorum canım 1000 euoro demişlerdi transfer için zaten dondurulanlar için daha 400 Euro borcumuz var..belki bişeyler yaparlar sanmıyorum ama görücez canım..başına gelmeyen anlamaz senin için de üzüldüm en kısa zamanda pozitif haberini alalarım inşalalh

Y Yesilada2003 canim cok gecmis olsun üzülmemek elde degil tabiki ins.birdahaki sefer kavusursun yavruna Allah yardimcimiz olsun
Canım çok teşekkür ederim hayatımda hiç bu kadar ağlamıştım...sanki bir yakınım ölmüş kadar canım yandı hala da iyi değilim ben..Alalh hiç birinize yaşatmasın canım hepimizin umudu gerçek olsun

Çok şeker cevabını gülümseyerek okudum..ben de 45 yaşındayım bu aradasürekli hayırlısıysa olsun bu çocuk bize iyi gelecekse oğlum gibi evlat olacaksa sağlıklı olacak annesinin ömründen ömür almayacaksa olsun diye dua ettim..demek ki öyle değilmiş nasip olmadı..ben gücüm ve sağlığım el verdiğince denemek zorundayım..eşim Benden çok genç bebeği Yok çok seviyor çocukları ..senin bir damla gözyaşın akmasın çocuk olmasın diyor ama öyle değil..bebeklere bakarken iç geçirecek ben de kahrolacağım saplantı yapıp mutsuz edeceğim kendimi de onu da..o yüzden denemek istiyorum..elbette sınırım var hem maddi hem de sağlığımı riske atamam..benim sorumlu olduğum pırıl pırıl bir oğlum var..umarım ikinci de olur..üçüncü İçin şansım olacağını sanmıyorum çok..bebeğe gelene kadar yaşamaya değer şahane şeyler var hepsine katılıyorum bayılırım gezmeye 30.000 TL’ye ben var ya mini bir dünya turu dünya turu yapabilirdim:) resmen gittik çöpe atttık geldik gibi geliyor..paraya da ayrıca üzülüyorum be yalan söyliyeyim..umarım o dünya turuna bebeklerimizle gideriz belki uçakla lüks otellerde değil trenle otobüsle ama bebekle..canım çok teşekkür ederim ayrıca içinden geçeni söyliyeyim yaşamayananlmaza da dedim tuttu sen ilk denemede ikiZlerin olacak...

Arkadaşlar İspanya'daki merkezleri araştıran var mı? Hangi merkezler öne çıkıyor bilgi sahibi varsa ve paylaşırsa sevinirim

Reactions: cal
Arkadaşlar İspanya'daki merkezleri araştıran var mı? Hangi merkezler öne çıkıyor bilgi sahibi varsa ve paylaşırsa sevinirim
Mrhblar İspanya'yı burdaki doktorum tavsiye etti bana,Madrid ve Barcelona'da çok ünlü iki klinik varmış,doktorum her gönderdiğim hastam hamile döndü dedi,ama isimlerine soramadım..Benin bi tanıdığım İspanya'da yaptırdı,yakında 2. Defa anne olacak (yumurta donasyonuyla)oda çok memnun kalmış ama Kıbrıs'a göre biraz daha maliyeti yüksek..Ben Kıbrıs'ta şansımı son kez deneyecem,inşallah olurda gerek kalmaz,ams olmazsa İspanya'yı bende istiyorum...

Yeşilada kuzum çok üzüldüm ama lütfen güçlü ol lütfen acın hafifleyince tekrar denersin çok pozitif bir insansın. Emini Bir dahakine olacak hepimizin duaları birbirimize. Yaşayananlamaz arkadaşıma da hayırlı olsun demek istedim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Cevap için teşekkürler canım.benimki sperm donasyonu olacak ve tam bi hesap yapınca tedavi ilaçlar testler git gel konaklama derken 20bin TL gidiyor nerden bakarsan eğer arada 5\6 bin oynuyorsa orayı tercih etmek mantıklı tabiki neye mal olacağını bilmeden farazi konuşuyorum bi araştırmak lazım

İspanyayla iletişimi nasıl sagliyorlar?Türk kordinatorleri mi var acaba bide ulaşım falan nasıl oluyor ?Pasaport gerekmiyor mu bencede ora daha iyiyse 5 bin TL fazla olması daha mantıklı

İspanyayla iletişimi nasıl sagliyorlar?Türk kordinatorleri mi var acaba bide ulaşım falan nasıl oluyor ?Pasaport gerekmiyor mu bencede ora daha iyiyse 5 bin TL fazla olması daha mantıklı
Pasaport ve vize gerekli olacaktır mutlaka ancak hiç birşey bilmiyorum şuan araştırmak lazım. Belki d aha önce araştıran vardır diye yazmıştım. Bilgisi olan varsa yazacaktır zaten biraz bekleyelim.

Canım benim sağol allah razı olsun..dün perişandım şimdi daha iyiyim..bir an önce maddi anlamda toparlanıp donmuşları denemek istiyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun

internette ispanyayı şöyle bi araştırırken.
bizim bu formda 2015 yılında bu ispanya konusu konuşulmuş.Ve kişilerden biri bi email adresi yazmış.Oradan tüm sorular cevaplanıyor demiş. kendisi gitmemiş.
İVİ tüp bebek ispanya= internationalcontact@ivi.es bu email adresinden victoria sorularını sorabilirsin.
Ben hiç görüşmedim.bilgim yok. Sadece sana bi yardımı olabilir diye yazdım.

Kızlar ben yurtdışında olduğum için ve İspanya'da Almanca bilen çalışanları olduğu için bize tavsiye edildi,ama bi akrabımız Kıbrıs'ta yaptı 25 yıl sonra kavuştu bebeğine o tavsiye edince biz Kıbrıs'a yöneldik..Fiyatı bildiğim kadarıyla yumurta donasyonu için diyorum 8.000 Euro olması gerek,tabi Türkiye'den gidecek arkadaşlar için vize ,pasaport şart

Ve İspanya'da benim bildiğim donörlerin resimleri falan gösterilmiyor,sadece Kıbrıs'taki gibi kişisel bilgiler veriliyor bunuda eklemek istedim,vallah kızlar İspanya bana yakın ama etrafımda Kıbrıs'ta yapmış bebek sahibi olmuş bi sürü insan var,yani tedavi olarak aynı şeyler yapılıyor ama İspanya daha ilgili daha titiz olabilir,herkese bol şans diliyorum

Çok teşekkür ederim canım çok iyi oldu bu adres

Duygularıma tercüman olmuşsun, ben de 45 yaşındayım, korkuyorum da artık açıkçası, Allahım hayırlısıyla tattırsın inşallah anneliği bize de sağlıkla afiyetle
Arkadaşlar grubun geneli genç herhalde değil mi? Yaşlarınızı yazar mısınız ya da bu konudaki fikirlerinizi?

39 yaşındayım.keşke 10 yıl önce düşünseydim bu donasyonu.yaş ilerledikçe tahammül azalıyor. Rabbim mücadelemizin mucizesini versin

Adetin 2.günü başlanıyor.
ya adetin yoksa noluyor? merak ettim, benim mesela 3 aydir olmuyor, kesilmek uzereyim. bu durumda ben adeti mi bekliycem ki oda mechul gelecek mi bakalim. menapoz un kesinliligi icin 12 ay hic gormemis olmak gerekiyor bildigim kadariyla.

ya adetin yoksa noluyor? merak ettim, benim mesela 3 aydir olmuyor, kesilmek uzereyim. bu durumda ben adeti mi bekliycem ki oda mechul gelecek mi bakalim. menapoz un kesinliligi icin 12 ay hic gormemis olmak gerekiyor bildigim kadariyla.
Adet olman icin ilac verir dr. Benim de oyle oldu. Uzun suredie menopozda degilsen adet olursun ilacla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…