hmm anladim canim cok tesekkurler cevabin icin.Adet olman icin ilac verir dr. Benim de oyle oldu. Uzun suredie menopozda degilsen adet olursun ilacla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm anladim canim cok tesekkurler cevabin icin.Adet olman icin ilac verir dr. Benim de oyle oldu. Uzun suredie menopozda degilsen adet olursun ilacla
Sagol canim cevabin içinAdetin 2.günü başlanıyor.
Bende 33 yaşındayım erken evlendik eşimle 12 yıldır mücadele veriyorum,kendi yumurtamla olmadı,inşallah donasyonla olacakDuygularıma tercüman olmuşsun, ben de 45 yaşındayım, korkuyorum da artık açıkçası, Allahım hayırlısıyla tattırsın inşallah anneliği bize de sağlıkla afiyetle
Arkadaşlar grubun geneli genç herhalde değil mi? Yaşlarınızı yazar mısınız ya da bu konudaki fikirlerinizi?
Çok gençmişsiniz,inşallah güzel bebeklerin olurBen 25 yasindayim keske ilk evlendigimizde bilseydikte o zamanlar yaptirsaydik simdi bebisimiz 5 yasinda olurdu.
3üde yerleştirilecek ve doğa kendi elemine edicek.güçlü olan tutunacak.Yarın saat 10.30 da doktor randevum varbi daha bakılacak beta hcg..dünden beri Google’a defalarca önce negatif sonra artış olur mu gibi cümlelere aramalar yaptım..doğal yolla gebeliklerde olmuş geç döllenme olduğunda ama sanırım hiç umut yok benim için..biraz okudum sonrası İçin historoskopi pıhtılaşma testi filan yapılmalı sanırım bana eşime de genetik testi.şimdi size sorum şu bizim üç tane embriyomuz var ya en kaliteli dedikleri..ya değilse nasıl anlayacağım pgt mi yapılacak bi de ona mı para alacaklar bilen var mı
Tamam canım çok teşekkür ederim..3üde yerleştirilecek ve doğa kendi elemine edicek.güçlü olan tutunacak.
pgt işlemi cok fazla yumurtası olan kişilere uygulanabilir çunki işlem görmüş bi embriyonun tutunma ihtimali düşüyor.
sen şuan beynini rahatlatacak bişeyler yap.Doktor muayenesini stresi bittikden sonra biraz uzaklaş bu yoğun düşüncelerdenTamam canım çok teşekkür ederim..
Haklısın çok gerdim ve üzdüm kendimi..becerebilirsem uzaklaştıracağım bi süre kafamı bebek işinden..kendi işime yoğunlaşacağım..çok teşekkür ederim canımsen şuan beynini rahatlatacak bişeyler yap.Doktor muayenesini stresi bittikden sonra biraz uzaklaş bu yoğun düşüncelerden
Bence 2 regl süresi en az bekle.
daha sonra maddi olarak hazır olduğunda .hangi testleri yaptın.başka yapılacak neler var bunları yazarsın hepbirlikte eksik bi test varsa onu buluruz.
Daha sonra elinden gelen herşeyi yaptıkdan sonra geriye sadece Kaderin senin için ne biçtiğini bekleyip görmen gerekicek.
stres kasılmaya sebep oluyor. mümkünse bu süreçde hergün yürü .çünki yürüyüş kan dolaşımını hızlandırıyor ve rahim için faydalı.tutunmaya yardımcı olur.
İlaçların yan etkisi ve en önemliside büyüyen yumurtalarınız kasık ağrısı yapabilir..Bol şanslarKizlar bugun ignemin 7 ci gunu kasıklarımda agri var sanki adet olcam gibi sizlerinde böyle oldumu
Saol canim tsk.ederim sali kontrolum var bakalim nedicek doktorum toplama gunu yaklasiyor korkuyorum cok pimpirikliyimdir Allah yardimcimiz olsunİlaçların yan etkisi ve en önemliside büyüyen yumurtalarınız kasık ağrısı yapabilir..Bol şanslar
Bence embriyolarınızla hiç oynamayın,zaten az embiryoya pgt uygulanmaz,çözdürüp direk transferini yap en mantıklısı bu bence,tabi doktoruna danışırsın..Pgt çok pahalı bi işlem,Kıbrıs'taki klinikleri bilmiyorum ama İstanbul'da arkadaşım embiryo başına pgt işlemi için çok yüklü bi para ödedi..Yarın saat 10.30 da doktor randevum varbi daha bakılacak beta hcg..dünden beri Google’a defalarca önce negatif sonra artış olur mu gibi cümlelere aramalar yaptım..doğal yolla gebeliklerde olmuş geç döllenme olduğunda ama sanırım hiç umut yok benim için..biraz okudum sonrası İçin historoskopi pıhtılaşma testi filan yapılmalı sanırım bana eşime de genetik testi.şimdi size sorum şu bizim üç tane embriyomuz var ya en kaliteli dedikleri..ya değilse nasıl anlayacağım pgt mi yapılacak bi de ona mı para alacaklar bilen var mı
Korkulacak birşey yok sakin ol,zaten genel anestezi ile yapıldığı için uyuyor olacaksın,kendi yumurtanla yaptığına göre sperm donasyonumu sizinki canımSaol canim tsk.ederim sali kontrolum var bakalim nedicek doktorum toplama gunu yaklasiyor korkuyorum cok pimpirikliyimdir Allah yardimcimiz olsun
Canım çok teşekkür ederim hayatımda hiç bu kadar ağlamıştım...sanki bir yakınım ölmüş kadar canım yandı hala da iyi değilim ben..Alalh hiç birinize yaşatmasın canım hepimizin umudu gerçek olsun
InsaAllah buradaki ugrasan Herkesin ve benim bebeklerimiz olur .Çok gençmişsiniz,inşallah güzel bebeklerin olur
InsaAllah buradaki ugrasan Herkesin ve benim bebeklerimiz olur .Çok gençmişsiniz,inşallah güzel bebeklerin olur
Haklısınız canım şans artık..olan şansımızı da yık etmeyelim zaten battık..daha ilk denemede..allah yardımcımız olsun hepimizinBence embriyolarınızla hiç oynamayın,zaten az embiryoya pgt uygulanmaz,çözdürüp direk transferini yap en mantıklısı bu bence,tabi doktoruna danışırsın..Pgt çok pahalı bi işlem,Kıbrıs'taki klinikleri bilmiyorum ama İstanbul'da arkadaşım embiryo başına pgt işlemi için çok yüklü bi para ödedi..