bir iki fotoğrafla,duydukları üç beş özelliğimizle şak diye bir günde donör buluyorlar.ben kimim neye benzerim sıfır bilgiyle bana uygun ! donörü buluyorlar öyle mi?! şaka gibi ya,umut tacirleri bunlar. ciciş,bebiş,hamiş laflarını ağızlarından düşürmeyen hemşireleri,ulaşılamayan,negatife hiç cevap veremeyen,durumu saptayamayan doktorları ve süper teknolojik cihazlarıyla hizmetteler ! ha yurtdışından yabancı hastaya donörü gösteriyorlar da,bi de bu çifte standart var! 16 yumurtanın 5. güne geleni 2, ya arkadaş istatistiği ağlatır bu ya..arkadaşlar donörü seçmek bizim hakkımız.onlar yönlendirecek,biz seçeceğiz. gör, görme önemli değil.vallahi şekilcilik değil benimki.kağıt üstünde birinden bahsediyorlar. üstüne somut konuşacağımız biri yok ortada.belge yok,test sonucu yok..inanmak zorundayız sonra,hayır değiliz ya ! biz canımızı koyuyoruz ortaya,umutlarımızı,dişimizden tırnağımızdan arttırdıklarımızı. donasyona hazırlanmak için ayrı doktora gidiyoruz.deli gibi araştırıyoruz.okuyoruz.üstümüze düşeni yapıyor muyuz evet yapıyoruz.gel diyorlar gidiyoruz.kal diyorlar kalıyoruz.ne derlerse harfiyen uyguluyoruz.e peki onlar üstüne düşeni yapıyor mu?! üstüne çok iyi düşünmek lazım bunun.madem ki bu yoldayız,akılla mantıkla bulucaz bir yolunu.sonrası tevekkül..
Aylacım
A Ayla YILDIZ hazır donör konusu tartışılıyorken,Ukrayna da pozitif alan arkadaşın deneyimi nasılmış acaba?seçimi nasıl yapmışlar,merkezin yaklaşımı neymiş?öğrenirsen bizimle paylaş lütfen.
İspanya,Gürcistan,Arnavutluk,ukrayna,Macaristan,Çekya .. yurtdışında deneyen/deneyenleri bilen arkadaşlar lütfen yazsın foruma.dünyada bir kıbrıs değil ya bu işi yapan.kendilerine çeki düzen versinler.tıp nedir etik nedir bir hatırlasınlar.
tedavi sürecindeki tüm arkadaşlarıma bol şans diliyorum.amacım moral bozmak değil.amacım aynı şeyleri yaparak,farklı sonuçlara ulaşamayacağımızı vurgulamak.sevgiler..Allah yardımcımız olsun..