Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Bende 33 yaşındayım erken evlendik eşimle 12 yıldır mücadele veriyorum,kendi yumurtamla olmadı,inşallah donasyonla olacak​

Kizlar bugun ignemin 7 ci gunu kasıklarımda agri var sanki adet olcam gibi sizlerinde böyle oldumu

Ben de 44 yaşındayım...9 yıllık evliyim...ilk yıl hemen tüp bebek denedik ancak eşim azospermdi...biz de durumu kabullenmek oturduk...keşke o zamanlar donasyonu deneseydik

Yarın saat 10.30 da doktor randevum varbi daha bakılacak beta hcg..dünden beri Google’a defalarca önce negatif sonra artış olur mu gibi cümlelere aramalar yaptım..doğal yolla gebeliklerde olmuş geç döllenme olduğunda ama sanırım hiç umut yok benim için..biraz okudum sonrası İçin historoskopi pıhtılaşma testi filan yapılmalı sanırım bana eşime de genetik testi.şimdi size sorum şu bizim üç tane embriyomuz var ya en kaliteli dedikleri..ya değilse nasıl anlayacağım pgt mi yapılacak bi de ona mı para alacaklar bilen var mı

3üde yerleştirilecek ve doğa kendi elemine edicek.güçlü olan tutunacak.
pgt işlemi cok fazla yumurtası olan kişilere uygulanabilir çunki işlem görmüş bi embriyonun tutunma ihtimali düşüyor.

Tamam canım çok teşekkür ederim..
sen şuan beynini rahatlatacak bişeyler yap.Doktor muayenesini stresi bittikden sonra biraz uzaklaş bu yoğun düşüncelerden
Bence 2 regl süresi en az bekle.
daha sonra maddi olarak hazır olduğunda .hangi testleri yaptın.başka yapılacak neler var bunları yazarsın hepbirlikte eksik bi test varsa onu buluruz.
Daha sonra elinden gelen herşeyi yaptıkdan sonra geriye sadece Kaderin senin için ne biçtiğini bekleyip görmen gerekicek.
stres kasılmaya sebep oluyor. mümkünse bu süreçde hergün yürü .çünki yürüyüş kan dolaşımını hızlandırıyor ve rahim için faydalı.tutunmaya yardımcı olur.

Haklısın çok gerdim ve üzdüm kendimi..becerebilirsem uzaklaştıracağım bi süre kafamı bebek işinden..kendi işime yoğunlaşacağım..çok teşekkür ederim canım

Bence embriyolarınızla hiç oynamayın,zaten az embiryoya pgt uygulanmaz,çözdürüp direk transferini yap en mantıklısı bu bence,tabi doktoruna danışırsın..Pgt çok pahalı bi işlem,Kıbrıs'taki klinikleri bilmiyorum ama İstanbul'da arkadaşım embiryo başına pgt işlemi için çok yüklü bi para ödedi..

Saol canim tsk.ederim sali kontrolum var bakalim nedicek doktorum toplama gunu yaklasiyor korkuyorum cok pimpirikliyimdir Allah yardimcimiz olsun
Korkulacak birşey yok sakin ol,zaten genel anestezi ile yapıldığı için uyuyor olacaksın,kendi yumurtanla yaptığına göre sperm donasyonumu sizinki canım

Cok gecmiş olsun canim insallah gecicek ilk 2 yada 3 gün evden cenaze cikmiş gibi oluyo her kösede agliyorsun agla rahatla bende ilk gunler ben ne kadar günahkarimki rabbim nasip etmiyor ne kendi yumurtamla nede baskasinin neden ben diye cok agladim ama sana tavsiyem kendini birakma piskolojini bozma insan kendinin dokotrudur rabbimde kimseye taşiyamicagi yükü vermiyo taşiyoruzda seni cok iyi anliyorum ama kendinide cok yipratma arkadaşim

Haklısınız canım şans artık..olan şansımızı da yık etmeyelim zaten battık..daha ilk denemede..allah yardımcımız olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…