Y Yesilada2003 soyle dusun, belki embriyo buyumus olsaydi ileride sorunlu olacakti, bazen vucut kendisi atiyor, elimine ediyor seni korumak icin. Hem yasinda sinirda bir yas degil, benim mesela negatif olsa bir daha denemeye vaktim olmayacak, 48 olacagim.
50 sinde de doguranlar var, falanca filanca dogurdu diyeceklere de simdiden cevap yazayim, : ) biz sadece olanlari duyuyoruz,algida secicilik yani, 46 dan sonra tutma sansi %60 a kadar iniyor. yari yariya yani. benden size bir yas itibariyle bir tavsiye, vallahi bu yastan sonra en onemlisi benim sagligim, ben cocuktan cok kendi sagligimi dusunuyorum, ama 30 lu yaslarda falan hiiiic iki kere dusunmezdim. olsun da nolursa olsun derdim. ama simdi oyle degil. ben saglikli kalabileceksem, bu hamilelik bana yarayacksa cocugum olsun, yaramayacaksa hic olmasin zaten, benim sagligim olmadiktan sonra cocugum dogmus napiyim dimi, onunla dolu dolu vakit geciremedikten sonra. o yuzden boyle seyleri dert etmeyin, senin sagligin en onemlisi. herseyin bi caresi bulunur hem.
bir kere deniycem, olmazsa cocuga harciycagim parayla dunya turuna cikicam, seviyorum yeni yerleri gormeyi. bir de bir iki tane cocuk okuturum diye dusunuyorum. zaten hep dusundugum birseydi. yani tum hayatimin akisi bu embriyo transferine bagli degil, olmazsa da yapacagim cok isler var aklimda.
sanirim biraz da yasla alakali heralde, aksamustu olunca yorgunluk coktugunde yani, amaan bosver ya, al kitabini sahilde uzan, kahveni ic deli misin diyorum,kim gidecek muzelere, parklara butun gun falan diyorum. sabah uyandigimda enerjik oldugumdan dolayi yok bi deneyim ben, guzel olur muzelere gotururum falan diyorum. biraz gulumsetmisimdir seni umarim:))