- 19 Eylül 2017
- 229
- 417
Sevgicim iyiki geldin özlemiştik seni
Nasıl oldun?
Rahim içi temizlendi inşallah?
Annen nasıl oldu?
İnşallah tutunurlar diye dua ediyoruz Zaza’cım. Çünkü dolmuşlarım kalmadı.Tam sorucaktım yazdın
14 haziranı güzel haberinle bura bayram getir inşallah
Allahım annene acil şifa versinBende sizleri ozluyorum burda kardeş gibi hissettiklerim var ilk bastada sen burdaki herkeze faydali olmaya calisiyorsun rabbim gonlune gore versin 2 ser 3 er bebislerin olsun insallahh ben dun doktora gittim betahcg 80 olmustu yani düsüyor kanamam var hala 1 hafta sonra yine cagirdi sifirlanmasini bekliyoruz annemde iyi degil kemoterapi ısın aliyo hastalik bayagi ilerlemiş sicramalar var insallah iyi olucak
Onlara inan ve ancak güzel şeyler düşünİnşallah tutunurlar diye dua ediyoruz Zaza’cım. Çünkü dolmuşlarım kalmadı.
Grade 1 ler neden 3.gün transfer edildi.Blast ta başarı şansı çok daha.Çok şaşırdım neden 5.güne kadar bekleyip gelişimlerini takip etmediler ki?Greyd1 3 günlük iyi bölünen embriyolardı
Ama 5 güne bazen az kalıyor
Blastkistlerin tutunma şansıda artıyor
Doğru düşündün budefa 3 dondurulmuş embriyoları mutlaka 5 güne beklet
Bildiyim kadarıyla ginolayftada 5 güne kadar bekletiyorlar ve transfer ediyorlarGrade 1 ler neden 3.gün transfer edildi.Blast ta başarı şansı çok daha.Çok şaşırdım neden 5.güne kadar bekleyip gelişimlerini takip etmediler ki?
Canım çok üzme lütfen kendini.. İnan her işte bir hayır vardır.. Benim de ilki negatif idi ve bir daha deneme düşüncem yoktu çünkü param da yoktu.. Ama bu sefer kardeşim sağolsun uzun vadeli borç olarak verdi ve ikinci şansım oldu.. O yüzden hayatın insana neler getireceği hiç belli değil.. Önemli olan şu anda senin sağlığın.. İnan ondan ötesi yok.. Çok çok geçmiş olsun . Kendine iyi bak canım lütfen..Belki bir daha girmem ama merak eden olur beni diye yazıyorum..sabaha kadar belim ağrıdı bi üşüdüm bir terledim sabah dayanamadım eşimle Gittim kan verdim..0.3 çıktı negatif..doktorunu Aradım pazartesi bir daha bakalım pozitif olsa iyiyidi ama şimdilik bekle dedi..şimdiye kadar çıkardı..üzüntümü anlatamam..paramız bitti..çok adapte etmiştim kendimi..eşim de çok üzgün ama beni teselli etmeye çalışıyor..bir daha denemeye cesaretim Yok..param da Yok..allah sizlere sağlıklı bebekler nasip etsin..çok çok üzgünüm..çok ağlıyorum şu an..hoşçakalın
Canimm cok sagol dualarimdasiniz hepiniz...Maşallahh nazar deymesin ne guzel bir haber ve duygudur eminimm rabbimm sag saglim kucagina almayi nasip etsin cok sevindim senin adina
Çok çok sevindim canım.. Hayırlısı ile sağlıkla doğsunlar inşallah.. Biz de yarın sabah Kıbrıs a gidiyoruz.. Pzt günü transfer olucak.. Bakalım hayırlısı ile İnşallah ben de senin gibi burda güzel sonuçlarımı söyleyebilirim :)Çok ama çok teşekkür ederim canım benim
Hepinize her ezan da dua ediyorum.Her gece yatağımda şükrederken size de nasip etsin diyorum.
Bu bir süreç ...Her hafta başka birşey için bekliyorum.
Haftaya yine gidicez inşallah.
Herşey güzel olucak diye başladım ,ne olur olumsuz düşünmeyin herşey güzel olucak hepimiz için..
İnşallah sağlıkla gelsinler.
Ayyy cok guzel cok sevindim:) insallah senden de guzel haberler alalim.Merakla bekliyorum.Hayirlisi ile gelsin:)Nerde yaptiricaktin cnm?5.gun mu?Çok çok sevindim canım.. Hayırlısı ile sağlıkla doğsunlar inşallah.. Biz de yarın sabah Kıbrıs a gidiyoruz.. Pzt günü transfer olucak.. Bakalım hayırlısı ile İnşallah ben de senin gibi burda güzel sonuçlarımı söyleyebilirim :)
Çok sağol tatlım.. Gyno life da.. 5.gün embriyosu canım ama biliyorsun geçen ay kanamam olunca bu aya kaldı. Şu anda dondurulmuşlar yani.Ayyy cok guzel cok sevindim:) insallah senden de guzel haberler alalim.Merakla bekliyorum.Hayirlisi ile gelsin:)Nerde yaptiricaktin cnm?5.gun mu?
Evet Zazacım onlara beş gün ayırabilirim en Fazla dedim..ilk gün sperm alındı salı günü cuma kondu..şans düşer deseler ayarlardım bir şekilde bu hayati bi konu..doktora söylicem bunu belki nedeni buydu bilemiyorum..bu arada daha iyiyim..çok üzgünüm ama eşim çok rahatlattı konuyu kapattık yemek yedik geldik hatta..sizlerden bahsettim dedim ilaç gibi geliyorlar ben çok şey öğrendim omlardan..gerçektende öyle..biraz daha kendime geleyim sizden akıl almam lazım neler yapmam gerektiğiyle ilgili..Bildiyim kadarıyla ginolayftada 5 güne kadar bekletiyorlar ve transfer ediyorlar
Her halde arkadaşımız fazla kalamıyordu ve 3 günlük transfer etirmiş
Hayırlı olsun canım umarım herşey çok güzel olurÇok sağol tatlım.. Gyno life da.. 5.gün embriyosu canım ama biliyorsun geçen ay kanamam olunca bu aya kaldı. Şu anda dondurulmuşlar yani.
Çok çok teşekkür ederim bir kez daha deneyeceğiz karar verdik..donmuş embriyolarınızı çözdürüp iki gün geliştirip Blast olunca transfer isteyeceğiz..hepimiz hakkında hayırlısı olsun..Canım çok üzme lütfen kendini.. İnan her işte bir hayır vardır.. Benim de ilki negatif idi ve bir daha deneme düşüncem yoktu çünkü param da yoktu.. Ama bu sefer kardeşim sağolsun uzun vadeli borç olarak verdi ve ikinci şansım oldu.. O yüzden hayatın insana neler getireceği hiç belli değil.. Önemli olan şu anda senin sağlığın.. İnan ondan ötesi yok.. Çok çok geçmiş olsun . Kendine iyi bak canım lütfen..
Ben bilmiyordum bu kadar önemli olduğunu..işim çok sıkıntılı benim,dönnem gerekiyordu..sıkıntı olmaz dedi doktor içinde büyüsün dedi tamam dedimGrade 1 ler neden 3.gün transfer edildi.Blast ta başarı şansı çok daha.Çok şaşırdım neden 5.güne kadar bekleyip gelişimlerini takip etmediler ki?
Donan bi embriyonun çözülüp tekrar gelişimini beklemek ve gerekirse tekrar dondurmak ne kadar mantıklı bunu iyice araştırmak gerekir .Ayrıca bi çok 3. gün embriyosu laboratuvar ortamında 5. güne kadar yaşamayı başaramayıp ölürken rahme yerleştirildiğinde hayatta kalanlar oluyor. Tabiki bi çok makalede yazdığı üzre 5. gün embriyosunun tutunma ihtimali daha yüksek ama bi çok doktor 3. embriyosunun tutunduğu takdirme daha güçlü embriyolar olduğunu savunuyor çünki gelişimini 8 hücreli iken drek rahimde sürdürüyo.5. gün 120 hücreye ulaşıyo.Çok çok teşekkür ederim bir kez daha deneyeceğiz karar verdik..donmuş embriyolarınızı çözdürüp iki gün geliştirip Blast olunca transfer isteyeceğiz..hepimiz hakkında hayırlısı olsun..