selam kızlar ordekcım kolonya en ıyı cozum ben neredeyse 2 ay oldu bu kadar sıkıntım yok maşallah bence ıgnecını degıstr elden ele fark var bu arada benım ıkıgundur mıde bulantılarım var ya :18::18::18::18:

Bence de kolonya azda olsa faydalı bende kolonya ile ovuyordum çokta iyileştirmedi ama misketlerim küçülmüştü... Ay ne güzel demek bulantılar başladı

hamilelikte mide bulantısı saglıklı gebeligin belirtisiymiş bende gebe olup migdemin bulanmasını istiyorum hani dizilerde kız bi lafın arsında bug buggg başlar koşar wc ye hep içimde udde kalmıştır..

Elbette öle..herkez istedıgını yapar ama bıraz alınganmı davrandın da bu kadar dik yorum yazmıssın bana :))

neyse..takılmayalım buna artık :) zate bende hıc belirtı kıpırtı felan yok..densizin biri bana içinde tutunamauıp ölmüşlerdir belkide dedi ya yeterince asabım bozuldu...o yüzden,hıc bır seye tepkim yok daha fazla kırılamam herhalde...

sevgiler

Evet canım kolonya ıle ıdare ettik bugune kadar,saf alkollede ıdare ettik,neyseki doktor bır arkadasım bundan sonra saf alkolumu hep kendısı getırecek şükür kurtuldum bu saf alkol arayısından....

sevgiler

canım sen benim gibi ,sabah,akşammı vurunuyorsun hergün? benimki bölede ....

ordekcım sakın yanlıs anlama ama bu kadar kuruntuyla 9 ay gecmez kendını hayata bırak bıraz 3 -4 haftalık bebekten ne beklıyorsun bendede yoktu bak 6 haftan bıtıcek neredeyse daha 2 gundur mıde bulantısı yasıyorum oysakı senın sonucun cok guzel bence hamılelıgın keyfını cıkar oyle abuk sabuk seylerı kafaya takma kanama olmadıgı surece sıkıntı yok dıyor dr fıtıle gelınce bende daha hıc kullanmadım yanı cok abuk bısey goremedım burda onun içinde ıgne daha kolay gelıyor bana bence hayata pozıtıf bak ve kendını mutlu edıcek seyler yap:

Cnım aynen dediğin gibi ama densiz işte dıyorum ya...hem nasıl gıdıyor dıye soruyolar bana bende söleyınce işte az önce yazdıgım şeyi söyleyi verdi..tövbe,tövbe...Yok ya kafaya takmıyorum ne takacagım...biz millet olarak bıraz travmalı bir toplumuz hemen cullanacak bir acık arıyoruz...aman ya neyse,boşverdiiiimmmmmmmm,gittiiii

He buarada bana densizliği yapan buradan birileri asla degıl,msn den bir arkadas grubu.
sevgiler

Son düzenleme:

Buradan kimse olmaz zaten cnm burada ki herkezin yarası aynı kanıyor çünki, o bahsettiginin tuzu kurudur ondan o kadar rahat öyle abuk subuk o kelimeyi dile getiriyordur...

Buradan kimse olmaz zaten cnm burada ki herkezin yarası aynı kanıyor çünki, o bahsettiginin tuzu kurudur ondan o kadar rahat öyle abuk subuk o kelimeyi dile getiriyordur...

aynen öle canım kendısı 39 yasında ve dogal yolla hamıle kaldı belkide ondandır...ne diimm..tüp bebek için gırılen zahmetleri,acıları,vs bilmezki,anlatsanda ...boşşşşş...

aynen öle canım kendısı 39 yasında ve dogal yolla hamıle kaldı belkide ondandır...ne diimm..tüp bebek için gırılen zahmetleri,acıları,vs bilmezki,anlatsanda ...boşşşşş...

Buarada hemen hemen tedavı olan herkezin durumu maşallah,kırkbirkere süphanallah iyi pozitif...gerisi kader ...yaradanımız..saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah..

Güzel yaniii...biarada daha önlerdeki sayfalarda hep negatif sonuclar gormustümde off ya bukadar basarısızlıkmı var bu doktorlarda dıye düşünmedimde deildi..ama bu bahar güzel ,alah kimseden üzücü haberler verdirmesin insallah

sevgiler

bebeklerim gelin arkadaşım senin dediğini yaptım ama malesef silik milik hiçbişey çıkmadı tek çizgiydi yani negatifti idrar tahlili bilmiyorum yani şurda altı günüm kaldı ama sende yapmışsın negatif çıkmış sonraki kan tahlilinde negatif çıkmış heralde benim ki de öyle olur.......

kızzzzzz gaza geldin yaptınmı benimki öyle oldu diye seninkide illaki öyle olucak diye bişey yok bu sitelerde idrarda çıkmayıp kanda pozitif çıkanları çok okuyorum inşallah seninkide öyle olur ümüdüni yitirme bu idrar testine çok itimat edip kendini üzme allah büyük kanında çıkar inşallah çok erkende olabilir ben yaptıgımda bir hafta olmuştu trasver olalı ...

teşekkür ederim rabbim tamamına erdirir inşallah
umarım senin sonucunuda pozitif alırız dahada mutlu oluruz ...

istanbulu bizim yerimize de gez yosuncuğum...
babana geçmiş olsun...

zümrütcüm hoşgelmişsin ama denk gelememişiz:) saolasın... benimki öyle böyle bir gezinti olmuyor ya o hastane senin bu hastane senin dolanıyorum işte... dün gece babamın MR çekildi.. 22:45 di 00:55 de aldılar.. gece 2 ye geliyordu eve geldik.. bu arada annem yine fena öksürmeye başlamıştı.. sabah aile hekimine gittik.. ilaçlarla idare ettirmeye çalışınca bir uzmana göstersek falan dedim.. medipol'ü önerdi.. gittik.. film, solunum testi vs yapıldı. annemde de orta seviyede KOAH çıktı. artık hiçbirşeye şaşıramıyorum... aysevi bilir ilginç oyuncak gibi iki tane aparatlı ilaç verdi.. bayağı bir onlarla uğraştım hatta.. eskiden o bilindik astım ilacı vardı ya hani anlaşılan farmakoloji epey bir ilerlemiş :) yarın arkadaşlarımla buluşucam kısmetse artık.. yani tatil yarın başlayacak benim için...

rowinacıımm hani o taze bebişimiz varya GÜLCE bebek.. Papatya sabahtan evde idrar testi yaptı.. tek çizgi çıktı.. sonra kan verdi.. pozitifti... bilgin olsun yani...

teşekkür ederim bahar tam bahar oldu çok şükür evet o selam8 de benim sperm donasyonu HİT te transfer oldum
kalbin nereyi düşününce rahatlıyosa oraya git ama lütfen tüm hormon tahlillerini yaptır iyi hazırlanmak çok önemli
diğer forumda yaptırdığım tahliller var eğer istersen burdada yazarım mutlaka yaptır öyle git inşallah pozitifi görenlerden olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…