Merhaba sitemizin hamislerİ:))

Maşallah hepinize ne guzel herkes mutlu Allah tamamına erdirsin inşallah...

Ordekcihim valla enteresan hatunsun...bende hic fitil kullanmayan birini görmememistim dogrusu ele simdi hamilesin neler neler yaşayacaksın ayrica hic vajinal muayenede olmadın mı merak ettim:)) vajinal ultrasonda yaptirmadinmi??? Neyse bence fitile alışsan iyi edersin cunku inan bana cok kolay birsey.bu arada alkol %70 lik hazirlatabilirsin hic onemli değil hatta kolonya bile kullansan olur.ama dediğim gibi bunlar hemen geçmez ve artık iğne yaptıracak yerin kalmaz o igneciyi değiştir derim...hatta bir hastam oturamiyordu ağrıdan o durumlara gelmeni istemem:))

Bebeklerimgelin arkadasım sende Neo penotran sormussun..kullanabilirsin tabiki tedavi oncesi varsa bir mantar yada baska bir enfeksiyon mutlaka tedavi olmak gerek bencede en iyisi Neo penotran..senin tedavi ne. Zamandi bu arada???

evet ya ördek arkadışımız enterasan bende ilkdefa duydum fitil kullanmayan ama güzel bişey demekki doktorlar gerek görüp vermemişler banada boyna veriyorlar az bişey akıntı filan varsa hemen fitil yazıp yolluyorlar fitil neki ayıptır söylemesi oraya girmeyenmi var şimdi tedaviye başlayınca doktorun önüne yatıp lırp alet içinde utansanda mecbursun orayı ne görmeyen kalmıyor yumurta toplanırken trasverde kaç kişi yanında valla ellerini altına yatıyorsun oranın başına gelmeyen yok amann kadınlıkta zor herşey bize ..aysevi tedavi mayıs ayı içinde dün ilaçlarımı aldık doktor ayarladı firdevs hanım anlaşmada ilaç vardı para vermedik bakalım kısmetimiz nasıl olacak görücez neo penotran iyi demek iyi onu kullanıyorum yaa ben hiç şimdiye kadar simir testi yaptırmadım bi gidip yaptırasım var aslında bide şöyle bişey var bu doktora karar verdik ama içime sinmeyen yerler var herşeyi ben söylüyorum doktora bana ne rahim filmin varmı kaç yıllık bile demedi rahim filmim 4 yıllık birde smer testi hiç yapılmadı hiç bende bi sorun varmı varsa tedavi ol öyle yapalım diyen yok bana anlaştıkları bir hastane doktor var onu tavsiye etti yumurta takibine hazırlıcak adet olunca gidicem ona ama önce gitsem bi muane etse varmı bi sorun tahliller herşey yapılsa daha dogru degilmi firdevsle ilk konuştugum gün parayı konuştuk o doktoru söyledi ve hemen son adet tarihimi sordu bende yeni bitti diyince bidaki aya kaldı yani yeni bitmemiş olsaydı şimdi başlamıştım hiç bişey araştırılıp sorulmuyor hop gel yapalım hemen ya tutarsa misali işte vitaminleri bile ben söyledim kullanıyorum diye kullan kullan dedi demesem şu başla diyen yoktu ben zaten üç aydır başlamıştım folbiol elevit omega 3 kullanmaya aspiri kullanmak istedigimi söyledim kullanma dedi yumurtalara zarar verir bura geldiginde başlatıcaz dedi ay ne bileyim hakkımızda hayırlısı kafamda büssürü soru işareti var haksızmıyım ..

haklısın canım ama bende gidince bana aspirini, başlattı oraya gittiğinde zaten ne başlayacağını ilk muayenede sana veriliyor hiç zaten düşünme şu olmadı bu olmadı diye ben burdaki dr herşeyi gösterdim tahlilleri herşeyi gtötürdüm kıbrısa bakmadılar bile mesela oraya gittiğimde bir tane daha enfeksiyon hapı verdiler transfer sabahı kullanmayacaksın dediler diğer günler kullandım yani şunu bile söyleyebilirim sanki iş olsun diye bu tahlillleri yaptılar belkide bana öyle geliyor....rahim filmine gelince bende beş yıllık rahim filmim vardı onu götürdüm diyorum ya tahliller varmı diye sormadılar aslında bi cinim dediki yaz bunlara bu tahlil istiyorsunuz bakma gereği bile duymadınız diye de neyse işte düşündüm acaba dr sonuçları savaş beye ilettimi vazgeçtim sonra.....sonuçta transfer yapıldı ve bitti...artı ve eksileriyle.

Son düzenleme:

hımm seninde ben gibi fazla araştırılmadan olmuş ozaman hit 2 yıllıktan fazla olursa rahim filmini kabul etmiyormuş yeni istiyormuş bunlar varmı diye sormadı bile ne bileyim aspirin işini filan sordum mailde attım lütfen elinizden gelenin en iyisini yapmanızı istiyorum birdaha gelme gibi durumum yok parasal denenden dedin aradı siz hiç merak etmeyin biz hepsini düşünüyoruz filan dedi arda yapılacak kullanılıcak ilaçlar var vercez filan dedi iyi ozaman dedim kadın güven veriyor konuşunca bi rahatlama oluyor insanda allah var tatlı cana yakın iyi biri gibi insana güven veriyor ama genede soru işaretleri kalıyor bende kız bi idrar testi yapsana hiç bişey çıkıcakmı silikte olsa görüle bilir inşallah sendende pozitif haberi alırız allah hepimizin emeklerinin karşılıgını versin mubarek cuma günü yüzü hürmetine ..

aklımdan geçmiyor mu geçiyor yapmak ama korkuyorum kız ya bişey görünmese diye çünkü hemen bende yelkenler suya düşer gözlerim zaten her boka ağlıyor kaba oldu ama görünmediği zaman mahfolurum bilmiyorum yani ben de aynen bi daha yapma şansım yok allaha büyük konuşmayayım maddi yönden baya gidiyor gitmesini boşver sonuç bari gidene değsin

ahhh ne desem çok haklısın ben ilk tüp bebek denememde bir hafta olunca idrar testi yaptıydım ikincinin izi bile yoktu baya üzülmüştüm aglamıştım ve kan testimde negatif oldu hafifte çıksa ümütlenecektim nerdee aynı bende senin gibiyim çabuk aglarım bu dert insanı böyle yapıyor sanki neyse boş ver kötüyü düşünmeyelim inşallah bebişlerin seninledir sana anneler günü hediyesi olsun şu ananastan yeseydin güzelim ne bilim sanki çogu bunu yiyor pozitif sonuç alanlar allah büyüktür onun hikmetinden sual olmaz ..

Benim iğne saatim yaklaştı ben hazırlanayım,şimdi gelir iğneci....görüşmek üzere ..
sevgiler herkeze

Sevgili ördek geçmiş olsun cnm, bu igne sıkıntısını bir önceki tedavimde bende yaşadım malesef. Bencede jel kullanmak en kolayı hazır tüp içinde zaten jel, açıyorsun içeri sıkıyorsun bu kadar basit.Birde benim bir hemşire tanıdıgım yeşil enjektör kullan o daha derine iniyor ve derine indigi için hem ilacın emiliminde de fark eder hemde bu kadar ödem yapmaz demişti ama yeşil enjektörler biraz daha kalın, uzun görünüyor ve daha sert gerçekten o beni korkuttu ödemlerimle uğraşmak durumunda kalmışdım bende...

Son düzenleme:

Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin selam8 demek sende sessiz sakin tedavini tamamladın çok sevidim cnm...

canım rahat ol...her doktorun tedavi şekli farklı.ben işk hite gittim sonra berk e ikiside o kadar farklı ki..ama inan sonuçları aynı.yani bazısı abartıyor.şimdi senin rahim filminden sonra bir gebeliğini kürtajın vsvsv yoksa pek bir değişiklik olmuyor.ben hite gittğimde benim rahim filmide 3 yıllıktı ama kabul etti.ki üstüne 2 kürtaj olmuştum.yani bunlara çok takılma.ilaçlar konusuda aynı böyle.bazı doktor vitamine bile inanmıyor.sırf millet kullanıyor diye doktor vermedi demesinler diye veriyorlar.yani sen doktoruna güven.bana hit mesela ısrarla dhea kullan demişti.berk ise hiç gerek yok dedi.benimde kafam karışmıştı ama kullanmadım.mesela hit dozları çok yüksek veriyor günde 5 estrofem.berk ise 3 tane...yani boşver bu konuları.biz doktor değiliz.eğer ona güvenip gidiyorsan ne diyorsa yap...doktoruna güven..yoksa stres yaparsın ve bunada hiç gerek yok..

ayrıca smear testininde bu tedaviyle alakası yok..o sadece kanserleşme ihtimali olan hücrelerin erken görülmesi için yapılıyor.onuda her yıl yaptırman gerek.ben 10 yıldır her sene yaptırırım.onu doktor sana söylemez sen isteyeceksin.istiyorsan şimdi bu aralar yaptır, hamile kalırsan yaptıramaybilirsin.gerçi yapılbilir diyor ama ne gerek var??adet bitimi en iyi dönemdir.ama eğer tedavin başlamışsa artık boşver..

ilaç gibisin valla aysevi rahatlattın beni sende olmasan karamsarlık içime işlicek evet ya hiç gebelik kürtaş olmadı rahim filminden beri tabi öncesindende yoktuda dogru abarttanlar var şunu yaptır bunu yaptır herşeyi yaptırsakta gene sonuç aynı ya olacak ya olmayacak neyse ben gene vitaminlerimi filan içeyimde smer testinide amann yaptırasım geliyor bazende ne bilim olsada olur olmasa galiba amannn ya allah deyip başlıcam bakalım inşallah anne olmak kısmetimde vardırda olur ne diyim canım..

merhaba...elebette vajınal ultrason yaptırdım..şimdi hayret edecek ne var bilmiyorum ama ben hıc fitil kullanmadım fitil kullanmayı gerektırecek bır recetem dahi olmadı bugune kadar bana göre maşallah derim...zaten dr.gunum geldiğinde konusacagım,doktorla..ama bu yine fıtıl yada jel olmayacak:))
cok tesekkür ederim yardımların için
sevgiler

Canım bende yeşil uclu enjektör kullanıyorum,evet..cok tesekkür ederim

sevgiler

canım ne istersen onu yap bizi ilgilendirmez tabiki...sadece yardım istediğin için yazmıştık.ben 20 yıllık eczacıyım gerçekten kullanmayan görmedim.yani onca şeyi yaşa,bir fitile gelince bu kadar inat et beni o hayrete düşürdü.zaten fitil jel yada iğneden başka alternatif yok.yani iğneye devam gibi görünüyorsun.can senin canın,popo senin popon,enfeksiyon olursan da uğraşacak olan sensin,bizi ve kimseyi ilgilendirmez...

ayyyyyynennnnnnn ayakta alkışlanılacak birisin canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…