Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar ordekcım kolonya en ıyı cozum ben neredeyse 2 ay oldu bu kadar sıkıntım yok maşallah bence ıgnecını degıstr elden ele fark var bu arada benım ıkıgundur mıde bulantılarım var ya :18::18::18::18:
selam kızlar ordekcım kolonya en ıyı cozum ben neredeyse 2 ay oldu bu kadar sıkıntım yok maşallah bence ıgnecını degıstr elden ele fark var bu arada benım ıkıgundur mıde bulantılarım var ya :18::18::18::18:
canım ne istersen onu yap bizi ilgilendirmez tabiki...sadece yardım istediğin için yazmıştık.ben 20 yıllık eczacıyım gerçekten kullanmayan görmedim.yani onca şeyi yaşa,bir fitile gelince bu kadar inat et beni o hayrete düşürdü.zaten fitil jel yada iğneden başka alternatif yok.yani iğneye devam gibi görünüyorsun.can senin canın,popo senin popon,enfeksiyon olursan da uğraşacak olan sensin,bizi ve kimseyi ilgilendirmez...
hamilelikte mide bulantısı saglıklı gebeligin belirtisiymiş bende gebe olup migdemin bulanmasını istiyorum hani dizilerde kız bi lafın arsında bug buggg başlar koşar wc ye hep içimde udde kalmıştır..
canım bu dızılerdekı gıbı olmuyor kusmak yok sadece bulantı varr
Elbette öle..herkez istedıgını yapar ama bıraz alınganmı davrandın da bu kadar dik yorum yazmıssın bana :))
neyse..takılmayalım buna artık :) zate bende hıc belirtı kıpırtı felan yok..densizin biri bana içinde tutunamauıp ölmüşlerdir belkide dedi ya yeterince asabım bozuldu...o yüzden,hıc bır seye tepkim yok daha fazla kırılamam herhalde...
sevgiler
ordekcım sakın yanlıs anlama ama bu kadar kuruntuyla 9 ay gecmez kendını hayata bırak bıraz 3 -4 haftalık bebekten ne beklıyorsun bendede yoktu bak 6 haftan bıtıcek neredeyse daha 2 gundur mıde bulantısı yasıyorum oysakı senın sonucun cok guzel bence hamılelıgın keyfını cıkar oyle abuk sabuk seylerı kafaya takma kanama olmadıgı surece sıkıntı yok dıyor dr fıtıle gelınce bende daha hıc kullanmadım yanı cok abuk bısey goremedım burda onun içinde ıgne daha kolay gelıyor bana bence hayata pozıtıf bak ve kendını mutlu edıcek seyler yap:
Cnım aynen dediğin gibi ama densiz işte dıyorum ya...hem nasıl gıdıyor dıye soruyolar bana bende söleyınce işte az önce yazdıgım şeyi söyleyi verdi..tövbe,tövbe...Yok ya kafaya takmıyorum ne takacagım...biz millet olarak bıraz travmalı bir toplumuz hemen cullanacak bir acık arıyoruz...aman ya neyse,boşverdiiiimmmmmmmm,gittiiii
He buarada bana densizliği yapan buradan birileri asla degıl,msn den bir arkadas grubu.
sevgiler
Buradan kimse olmaz zaten cnm burada ki herkezin yarası aynı kanıyor çünki, o bahsettiginin tuzu kurudur ondan o kadar rahat öyle abuk subuk o kelimeyi dile getiriyordur...
aynen öle canım kendısı 39 yasında ve dogal yolla hamıle kaldı belkide ondandır...ne diimm..tüp bebek için gırılen zahmetleri,acıları,vs bilmezki,anlatsanda ...boşşşşş...
bebeklerim gelin arkadaşım senin dediğini yaptım ama malesef silik milik hiçbişey çıkmadı tek çizgiydi yani negatifti idrar tahlili bilmiyorum yani şurda altı günüm kaldı ama sende yapmışsın negatif çıkmış sonraki kan tahlilinde negatif çıkmış heralde benim ki de öyle olur.......
mrhb selam8 allah tamamına erdirsin çok sevindim ne güzel değerinde güzel çıkmış ohh çok iyi bu bahar herkese uğurlu geldi bir ben kaldım yapanlardan ve sonuç bekleyenlerden böyle herkez pozitif pozitif olunca insan bi başka oluyor....
istanbulu bizim yerimize de gez yosuncuğum...
babana geçmiş olsun...
selam8 hayırlı olsun gözün aydın canım ne kadar güzel bahar ayının güzel çiçekleri açıyor bahar bereketi inşallah hepimizde pozitif sonuç alalım canım senin sperm donesyonumuydu ve hangi merkezde doktorda yaptırdın ben firdevse karar verdim sperm donesyonu öteki sitedeki selam8 sin degilmi yanlışım varsa düzelt teprikler kucagınada alasın canım..
yosun istanbula hoşgeldin şanslısın havalar harika:)