degerlerin ne guzel,sanıyorum tek bebek olacak...bende tek bebek dıye yola cıktım ama benım degerlerim yuksek..ne yalan diim hıc cogul bebek düşünmedim..evet bılıyorum tüp bebekte cogul gebelik durumunu fakat,herhalde bende olmaz dedım ,yaşımdan bunyemden ötürü ama bakalım kısmet artık hersey..allah hepımızınkını tamamına erdırsın..dogmus olanlara saglıklı sevgı dolu uzun bır hayat nasıp etsın..

sevgiler

çoook sevindik :)) herkes adına diyebilirim canım :) yahu kaç tane hamile olduk
ben
seldaselda
ördek34
selam8
rowinayıda yazmak istiyorum
başka varmıydı? unuttuğum varsa affedin

ördekcim sen kaç yaşındaydın ben unuttumda

:)) allah iyliğini versn çok güldürdün beni :)
yanlış ne yapabilirsin ki :))

çoook sevindik :)) herkes adına diyebilirim canım :) yahu kaç tane hamile olduk
ben
seldaselda
ördek34
selam8
rowinayıda yazmak istiyorum
başka varmıydı? unuttuğum varsa affedin

bence acele ediyorsun daha beni koyma araya istersen ben bekleyenlerdenim sigara konusuna gelince kızmakta haklısın bende düşünüyorum neler yapıyoruz bir bebeğe sahip olmak için ama işte alışan bir beyin olunca dediğin gibi kafada bitirmek lazım kafa beyin istiyor zaten ben bir tane yaksamda içime çekmiyorum hemen yarıda söndürüyorum

allah allah rahim deliğini bulamıyormusun hayret hayatımda ilk defa fitil kullanmayan bir insana rastladım çok komiksin ördekciğim alıcaksın jeli uzanacaksın açacaksın bacakları ondan sonrada cıst bitti gitti yoksa sende rahimden başka deliklerde varmı

:)) allah iyliğini versn çok güldürdün beni :)
yanlış ne yapabilirsin ki :))

:) ya haydi neyse ,ben sıkılganım bu konularda,neyse işte,yazacagım kadar yazıp ızah ettim :) haha:)

ben yapamam fitil felan..
ah benım iğnecım bıraz laftan anlasa hıc böle olmayacakta :)iğneci boku yüzünden

sevgiler :)

cık..cııııık...rowına ayyyy ne dalga gecmek ne biçim laflar öle.. hahahhaha:)

hayatım ben hiç fitil kullanmadım hayatımda hıc gerek olmadı eee ben ne yapayım yani..zorla fitilmi kullansaydım hehehe :)
neyse defalarca soledım az oncede yazdım ,ben kullanamıyorum işte....iğnecim de sağ olsun bıraz düzgün olsa daha iyi olacakta işte...ahh yurt dısındakı hemsıre acayıp iyi idi...ama tr de malesef bukadar

sevgiler

selam8 hayırlı olsun gözün aydın canım ne kadar güzel bahar ayının güzel çiçekleri açıyor bahar bereketi inşallah hepimizde pozitif sonuç alalım canım senin sperm donesyonumuydu ve hangi merkezde doktorda yaptırdın ben firdevse karar verdim sperm donesyonu öteki sitedeki selam8 sin degilmi yanlışım varsa düzelt teprikler kucagınada alasın canım..

alınmadın umarım işin gırgırı olabilir canım bende mantar olayları çok olduğundan fitilede jelede alışığım bende iğneden korkarım boşver ama dikkat et bi sorun falan çıkmasın :)

gunaydın kızlar herkes burda ne guzel moonrose sana şey sorcam vajınal oltrasondanmı gordun karın ultrasondanmı acaba 14 test gunumdu 25 kontrole gıttım

ilk gittiğimde karından baktı sadece keseyi gördük henüz canlanma yok 10 gün sonra gel dedi.
10 gün sonra gittiğimde vajinadan baktı hem keseyi hem de kalp atışını gördük
7 mayısta tekrar kontrole gideceğim
istanbulda olan arkadaşlar size harika bir doktor tavsiye edeceğim
Dr. Serhat Sakız yeri bakırköyde özel muayenehanesi var. çok ilgili bir doktor. son gittiğimde nerdeyse 2 saat sohbet ettik. merak ettiklerimden fazlasını anlattı sağolsun...Doğuma kadar ona gideceğim ksımetse...

alınmadın umarım işin gırgırı olabilir canım bende mantar olayları çok olduğundan fitilede jelede alışığım bende iğneden korkarım boşver ama dikkat et bi sorun falan çıkmasın :)

Yok yok alınmadım...herkezin bi türlü hali var,ne diim işte...kımısı iğne olmaz kimizi fitil hahahaha:)

sevgiler

kızlar fiti mitil dedinizde ben kaç gündür neo -petran fitil kullanıyorum doktora danışmadım gittim aldım koyuyorum biraz akıntı vardı varsa intihap filan tedavi öncesi temizlesin diye daha öncede çok fitiller kullandım mantar sebebiyle şimdi mantar yokta sadece akıntı var biraz ondan başladım iyi yapıyorum kötümü bilmem varmı içinizde öyle tedavi öncesi enfeksiyon için fitil kullanan bi akıl verin ..

Bu eczacı bana saf alkolu % 70 incelterek hazırlarım dedi..iyimidir kötümüdür.kalcamdaki bezelere sürsemmi yoksa % 100 saf alkolmu arasam bulsam...

kızlar ya ben hiç yemek yiyemiyorum yemekleri görünce kokusunu duyunca midem bulanıyor.
hani hasta grip olursun da canım hiç yemek yemek istemez ya aynen öyleyim...
krakerle de hayat geçmez. gerçi 3 aydan sonra geçiyormuş ben şuan 1,5 aydayım ama çok rahatsız oluyorum. en sevdiğim yemekler bile iğrenç geliyor.
bebeğe zararı olacak diye korkuyorum

aynen kullandım hatta transfere yakın bir tarihti tam gidecek hafta idi zalain fitil idi tetradox antibiyotik travocort merhemdi zalain fitil zaten tek tablet yağlı bir fitil idi...

o zaman bol bol meyve falan ye sbzelerden salata yap kendine ıspanak lahana marul hangi yeşillik bulursan ye üstüne zeytin yağı ve limon sık boşver biraz yağlılardan uzak dur hafif şeyler atıştır...

canım kullandığın şeyin ne olduğunu bilmiyorum ama eğer virüs veya bakteriden şüpheleniyorsan mutlaka vajinal kültür veya mycroplasma ureplasma yaptırman gerekir. ancak bunlarla anlaşılır. transfer öncesinde ben yaptırmıştım bakteri çıkmıştı 1 aya yakın antibiyotikle kurtulmuştum.. eğer ki bu bakteri çıkmasaydı 1 ay önce yaptıracaktım transferimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…