Aymoşummmm
unutmuşum yaaa bir sürü bilgiyi. Zaten oğlum bana yaşlı beyin diyor :) Her neyse anladım ben Selda'yı. Huysuz koca da hiç çekilmez mıymıymıy dırdırdır yarardan çok zarar getiriyor.
Tamam kabul onunla gitme ama orada 2 gün kal arkadşım yaaa. Hem biraz kafan dağılır hem de yani eşden uzak bir kaç gün daha yaşarsın stresini unutursun kaleye filan git alışveriş et çarşı güzel. Yunan adasına benziyor değişiklik olur konudan uzaklaşırsın derim ben .
Aymoşum yine daldım morhipo 'ya alışverişkolik oldum Ne olacak bilmiyorum. Nedenini de bilmiyorum.
ne güzel pozitif birisin ayrıca esprilisinde sabah sabah güldüm :))) uzaklaşmak iyi bi fikir acaba bende yanlız gitsem:))) yok ya ben yanlız gitmem ben okadar cesaretli değilim başıma orda bişeyler gelir yanımda biri olması lazım birde benimkiler yani koca tarafı bu niye yanlız gitti deyip burdan oraya kadar kulaklarımı çınlatırlar
seldacığım valla bilemiyorum neden senden istemediler bu e2 yi??sen adet görüyormuydun unuttum.ben görüyorum kendi yumurtalarım var diye istemişlerdi.ama baskılayıcıyı herkese uyguluyorlar.papatyada adet görmediği halde o da lucrin yada benzeri bişey kullanmıştı.bende tedaviden önceki adetin 21.günü lucrin vurulmuştum
ne yapalım uğraşıyoruz hazırlık var öyle geçiyor asıl sen ne yaptın gidiyorsun değilmi nisan başı senin az zamanın kaldı....Rowinacım cok sagol cevabın için.nasılsın iyimisin buarada?
merhaba, benim eşim azospermi daha önde tese ile tüp bebek denedik ama başarılı olamadık, donasyon düşünüyoruz.. bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilri mi ya da açık topicler varsa beni yönlendirir misiniz :) şu an şti den bağlanıyorum da o yüzden bu siteyi henüz keşvedemedim :) çok teşekkürler..
ne yapalım uğraşıyoruz hazırlık var öyle geçiyor asıl sen ne yaptın gidiyorsun değilmi nisan başı senin az zamanın kaldı....
ya kızlar kıbrısa uçarken ıc hatlarmı dıs hatlardanmı giriş yapıyoruz bırde bızı arayan olursa tlf kuzey kıbrıs tarıfesınden dıyecekmı acaba bız arayınca dıyorya bılen varmı acaba ara
iyi geceler arkadaşlar uzun zamandır foruma giremiyordum pc deki problem nedeniyle geçmişi okumak biraz zor oldu ama okuyabildiğim kadarıyla okudum...
yeni tedavi sürecine giren arkadaşların yolu açık olsun hepsine bol şans diliyorum.
Sevgili seldaselda, öncelikle tedavin hayırlı olsun bol şans diliyorum...
Uçaga binerken dış hatlardan biniliyor, seni arayanlara hiç bir bildirim yapılmıyor ama telefonda konuştugun her saniye için sende ücretlendiriliyosun...
selam kızlar,
seldaselda tedavin hayırlı olsun.. hakkına hayırlısı olsun. umutlarının sana koşarak gelsin..
ördek34 senda yakında yolcusun hadi bakalım.. bahar ile hareketlenme başladı.
güzel haberlerinizi ve süreç paylaşımınızı bekliyoruz...
kolay gelsin..
Evet yakında yolculuk var..heyecan var,kafa karısıklıgı hala var..hayırlısı olsun...ınsallah hersey yolunda gider...
yücerabbim gonlumuze göre verir..sevgiler..
selam efsune nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?