• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aymoşummmm

unutmuşum yaaa bir sürü bilgiyi. Zaten oğlum bana yaşlı beyin diyor :) Her neyse anladım ben Selda'yı. Huysuz koca da hiç çekilmez mıymıymıy dırdırdır yarardan çok zarar getiriyor.
Tamam kabul onunla gitme ama orada 2 gün kal arkadşım yaaa. Hem biraz kafan dağılır hem de yani eşden uzak bir kaç gün daha yaşarsın stresini unutursun kaleye filan git alışveriş et çarşı güzel. Yunan adasına benziyor değişiklik olur konudan uzaklaşırsın derim ben .

Aymoşum yine daldım morhipo 'ya alışverişkolik oldum Ne olacak bilmiyorum. Nedenini de bilmiyorum. :ssz:

mimoş bende bir zamanlar öyleydim aslında şimdi ne alıyorsunki,doğumdan sonra incecik olacaksın ondan sonra alırsın şekerim:))ben şimdi şu aralar başka şeylere takılmış durumdayım.alışveriş yapıyorum ama farklı bir alanda:)

seldacığım valla bilemiyorum neden senden istemediler bu e2 yi??sen adet görüyormuydun unuttum.ben görüyorum kendi yumurtalarım var diye istemişlerdi.ama baskılayıcıyı herkese uyguluyorlar.papatyada adet görmediği halde o da lucrin yada benzeri bişey kullanmıştı.bende tedaviden önceki adetin 21.günü lucrin vurulmuştum

ne güzel pozitif birisin ayrıca esprilisinde sabah sabah güldüm :))) uzaklaşmak iyi bi fikir acaba bende yanlız gitsem:))) yok ya ben yanlız gitmem ben okadar cesaretli değilim başıma orda bişeyler gelir yanımda biri olması lazım birde benimkiler yani koca tarafı bu niye yanlız gitti deyip burdan oraya kadar kulaklarımı çınlatırlar

rovınacım bosver cınlatsınlar ya takma gıtsın ya benım gıbı olsan ne yaparsın butun mahalle akraba dolu işin kotu tarafı markete gıden bızım zılı calıyo 5 gun ortadan kaybolursam varya ufffff ne olur bılmıyorum oyuzden bole durumlarda benım o kadar ortadan kaybolmam cok ılgı cekecek

seldacığım valla bilemiyorum neden senden istemediler bu e2 yi??sen adet görüyormuydun unuttum.ben görüyorum kendi yumurtalarım var diye istemişlerdi.ama baskılayıcıyı herkese uyguluyorlar.papatyada adet görmediği halde o da lucrin yada benzeri bişey kullanmıştı.bende tedaviden önceki adetin 21.günü lucrin vurulmuştum

valla aysevıcım ıstemedıler sadece adet olmam ıcın kendı kullandıgım prımolut ılacım vardı onu içtim adet oldum sonra elevıt coraspırın estrofene basladım rahım olcturdum okadar

merhaba, benim eşim azospermi daha önde tese ile tüp bebek denedik ama başarılı olamadık, donasyon düşünüyoruz.. bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilri mi ya da açık topicler varsa beni yönlendirir misiniz :) şu an şti den bağlanıyorum da o yüzden bu siteyi henüz keşvedemedim :) çok teşekkürler..

ya kızlar kıbrısa uçarken ıc hatlarmı dıs hatlardanmı giriş yapıyoruz bırde bızı arayan olursa tlf kuzey kıbrıs tarıfesınden dıyecekmı acaba bız arayınca dıyorya bılen varmı acaba ara

merhaba, benim eşim azospermi daha önde tese ile tüp bebek denedik ama başarılı olamadık, donasyon düşünüyoruz.. bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilri mi ya da açık topicler varsa beni yönlendirir misiniz :) şu an şti den bağlanıyorum da o yüzden bu siteyi henüz keşvedemedim :) çok teşekkürler..

dry hoşgeldin valla açık topic burası hem sperm hem yumi dnsyn katıl bize yavaş yavaş keşvedersin

iyi geceler arkadaşlar uzun zamandır foruma giremiyordum pc deki problem nedeniyle geçmişi okumak biraz zor oldu ama okuyabildiğim kadarıyla okudum...
yeni tedavi sürecine giren arkadaşların yolu açık olsun hepsine bol şans diliyorum.

ya kızlar kıbrısa uçarken ıc hatlarmı dıs hatlardanmı giriş yapıyoruz bırde bızı arayan olursa tlf kuzey kıbrıs tarıfesınden dıyecekmı acaba bız arayınca dıyorya bılen varmı acaba ara

Sevgili seldaselda, öncelikle tedavin hayırlı olsun bol şans diliyorum...
Uçaga binerken dış hatlardan biniliyor, seni arayanlara hiç bir bildirim yapılmıyor ama telefonda konuştugun her saniye için sende ücretlendiriliyosun...

Son düzenleme:
iyi geceler arkadaşlar uzun zamandır foruma giremiyordum pc deki problem nedeniyle geçmişi okumak biraz zor oldu ama okuyabildiğim kadarıyla okudum...
yeni tedavi sürecine giren arkadaşların yolu açık olsun hepsine bol şans diliyorum.

nrm 34 geçen gün aklıma geldin hiç ses sedası çıkmıyor diyede nerelerdesin hoşgeldin fazla ara verme

Sevgili seldaselda, öncelikle tedavin hayırlı olsun bol şans diliyorum...
Uçaga binerken dış hatlardan biniliyor, seni arayanlara hiç bir bildirim yapılmıyor ama telefonda konuştugun her saniye için sende ücretlendiriliyosun...

nrm34 arkadasım cok saol kafama takıldı musterı temsılcımız ıc hatlar dedı bırda bız burdan cep aradaıgım zaman kkkb tarıfesıuzerınden dıye bılgılendırme yapıyor aklıma takıldı cvp saol

selam kızlar,

seldaselda tedavin hayırlı olsun.. hakkına hayırlısı olsun. umutlarının sana koşarak gelsin..

ördek34 senda yakında yolcusun hadi bakalım.. bahar ile hareketlenme başladı.

güzel haberlerinizi ve süreç paylaşımınızı bekliyoruz...

kolay gelsin..

selam kızlar,

seldaselda tedavin hayırlı olsun.. hakkına hayırlısı olsun. umutlarının sana koşarak gelsin..

ördek34 senda yakında yolcusun hadi bakalım.. bahar ile hareketlenme başladı.

güzel haberlerinizi ve süreç paylaşımınızı bekliyoruz...

kolay gelsin..

Evet yakında yolculuk var..heyecan var,kafa karısıklıgı hala var..hayırlısı olsun...ınsallah hersey yolunda gider...

yücerabbim gonlumuze göre verir..sevgiler..

selam rüzgar selin,
ne alemdesin, bu aralar pek foruma uğramıyorsun?? umarım baharın keyfini çıkarıyorsundur...

farkındalıklarınla aran nasıl? son denemeden sonra değişen birşeyler varmı??

sevgiyle kal...

Evet yakında yolculuk var..heyecan var,kafa karısıklıgı hala var..hayırlısı olsun...ınsallah hersey yolunda gider...

yücerabbim gonlumuze göre verir..sevgiler..

Yakında yolcuyum ama bu hmesıreler deli etti beni sölediklerini unutuyorlar...kabulde etmıyolar sonradan..:) kan gurubu ıle ılgılı sıkıntım var..ne dedıklerını kendılerıde bılmıyolar he :)bıraz endişem var bu konuda...

selam efsune nasılsın?

slm ordek34,

travmatik çocukluk anılarım gelmeye başladığı için çok diplerdeyim..

anı parçacıkları iki şekilde gelir. 1. bilgi düzeyi örnegin: 1975te ilk okuladaydım gibi... 2.ise duyguları hatırlarsın boktan hissetiğin, sevgiye aç kaldığın, aslında hiç huzur olmadığını ve hasetin öldüresiye rekabetini kardeşler arasında felna gibi..

eğer çocukken anlamlandıramadığın olaylar (anne ve babanının tutarsız davranması gibi) kötü duygulara neden olduysa ve bilinçaltına itiildiyse onlardan sürekli kaçınmak üzere bir yaşam kurarız ..

örneğin hep birşeyle meşgul oluruz. birsaniye yerimizde duramayız sürekli bir iç huzursuzluktan kaçmaya çalışırız.. işte ben bu kaçınmalara son vermek için yardım alıyorum..
artık sisitem güçlendiği için çocukluk duygu anıları gelmeye başladı ama acılarım çok derin..

bir tek allah yardım eder bu yangından çıkmama ..

yoksa hemen gidip denemek istiyorum ama ben biliyorumki şu an doğru an değil..
bir umutla düzlüğe çıkacağım zamanı bekliyorum:))

Back