Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi yazıda efsunenin 7 8 iyi ama daha yükseği dahada iyiymiş diye gördüm ya onun için söylemiştim yoksa ben bilmiyorum rahimin inceliği kalınlığı konusunda bişey çünkü ben bile bilmiyorum bende yaptıracağım bu konuda siz daha iyi bilirsiniz aysevi çok iyi dedi bende ha demek çok iyiymiş dedim yoksa bilmiyorum yani yanlış anlaşılmasın sözlerim tabikide iyiydirGünaydın seldaaa,Aymoşummm ( 2 miziz şimdi erken kuşlar )
Bence de rahimin süperrr maşallah Neden Rowina fena değil demiş anlamadım.Ben bile oraya gittiğimde 8mm idi. 2 3 gün daha bekledik ki sen 1 hafta bekleyeceksin.Hatta Aymoş 7.6 ile bile tutundu bebiş sevgili arkadaşım . Bu arada başka bir önerim var eşin gitsin öinceden 2 veya 3 gün sonra sen git peşinden git gel daha masraflı olur. Oradan beraber dönün mutlaka.Çünkü manevi destek bu birrrr.Aymoşun dediği gibi eşyalar büyük sorun oluyor nasıl kaldırıp indireceksin bu ikiiiii. Herşeye neden tek başna koşuyorsun bu üççççççç. Onu da olaya kat yorulsun emek versin ki sahiplensin olaya bu dööörrrrrrrtttt.
Bu arada mutlaka 2 3 gün kalsan diyorum tatil psikolojisine de gir o kadar yolu hop hop git gel yazık değil mi ? Rahat ol ki rahim de rahat olsun bana sorarsan. Yolun bahtın açık olsunnnnn.
Günaydın seldaaa,Aymoşummm ( 2 miziz şimdi erken kuşlar )
Bence de rahimin süperrr maşallah Neden Rowina fena değil demiş anlamadım.Ben bile oraya gittiğimde 8mm idi. 2 3 gün daha bekledik ki sen 1 hafta bekleyeceksin.Hatta Aymoş 7.6 ile bile tutundu bebiş sevgili arkadaşım . Bu arada başka bir önerim var eşin gitsin öinceden 2 veya 3 gün sonra sen git peşinden git gel daha masraflı olur. Oradan beraber dönün mutlaka.Çünkü manevi destek bu birrrr.Aymoşun dediği gibi eşyalar büyük sorun oluyor nasıl kaldırıp indireceksin bu ikiiiii. Herşeye neden tek başna koşuyorsun bu üççççççç. Onu da olaya kat yorulsun emek versin ki sahiplensin olaya bu dööörrrrrrrtttt.
Bu arada mutlaka 2 3 gün kalsan diyorum tatil psikolojisine de gir o kadar yolu hop hop git gel yazık değil mi ? Rahat ol ki rahim de rahat olsun bana sorarsan. Yolun bahtın açık olsunnnnn.
seldacım bilmediğim için fena değil diye yazmıştım şuan öğrendim hani derler ya bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp....onun gibi oldum aklıma kazıyım bu durumu 7 de iyi ama daha yukarısı dahada iyi oluyor öpüyorum bol şanslar....merhba selda rahim fena değil yolun açık olsun bol şanslar
seldacım bilmediğim için fena değil diye yazmıştım şuan öğrendim hani derler ya bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp....onun gibi oldum aklıma kazıyım bu durumu 7 de iyi ama daha yukarısı dahada iyi oluyor öpüyorum bol şanslar....
arkadaşım bence eşininki olur mesela bizde babamın kan grubunu taşıyoruz bütün kardeşler ben böyle biliyorumArkadaslar kafama takılan bir sey var yardımcı olabilecek birisi varmı?acaba?bu dnsda kan gurubuna takıldım.dnr kan gurubu 0 mıs..eşiminki a rh + dogacak bebek te kan gurubu ne olur acaba?
canım cok saol inş bu yıl bıze ugurlu gelır tabıkı burdakı butun hepımız bışeyler ogranıyoruz :)
papatyacım canım butun arkadaslarımın ıyı dıleklerı için hepımızın yolu bahtı acık olsun rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın inş bu arada bız hıte on gorusmeye gıtmedık hıc hem hıt rahımı kontrol edecek kalınlıgına tekrar bakıllacak vs on gorusme gıbı bu arada benım esım cok fazla duygusal ve panık acayıp ben grıp oldugum zaman bıle ne yapıcaz nıye boyle oldun tepemden gıtmez devamlı herseyı sorgular benıde gerer bunalıma sokar :) malasef boyle bır adam aslında kotulukten fazla ılgıden dıye dusunuyorum yanı kendımce o gelmezse daha rahat olurum dıye dusunuyorum bu arada kalmayacagım ıcın esya goturmeyecegım en fazla 1 takım gecelık belkı 1 gece kalırım dıye esyaylada sıkıntım yok bılmıyorum ben boyle dusunuyorum ya herseyın hayırlısı bakalım ıns alırız bebeklerımızı gelırız inş bu arada nakılden sonra ne yıyeyım ne yemıyeyım hıc bılemıyorum bırde sızede sormak ıstıyorum nakıl esnasında anestezı ıstıyıcegım sızce nasıl olur ? fıkırlerınzı beklıyorum
aysevi daha baya bilgiler var sizde ben hep not alıyorum bu söyledikleriniz altın değerinde bilgiler bende haftaya perşembe gidecem dr tahliller falan ondan sonra zaten artık ne zaman çağrılacam belli değil aysevi sana soracağım bişey daha var adetli olmamız gerekiyor yoksa herhangi bir gün mü çağırılıyoruz...seldacığım anesteziyide nerden çıkardın??işin en kolay kısmı zaten transfer.onun için anestezi yapmıyorlar.
eşin konusuna gelince bende papatyaya katılıyorum.neden her şeyi tek başıan üstleniyorsun ki,eşinin işi ne kadar yoğun olursa olsun,etrafınıza ne diyeceğinizi bilemesende onunla git mutlaka.inan bak orada manevi destek çok önemli.sonra orada herkesi eş olarak görüp üzülme.çünkü transfer sonrası hemşireler fazla ilgili değiller.sürgü koymanız gerekecek.benim hep eşim yapmıştı o işleri.ayrıca 2 saat yatman gerekecek beraber ne güzel hayaller kurarsınız,sana moral verir,destek olur:)üstelik bak eşin senin için deli divane olan bir adamsa seni nasıl yanlız göndermeye razı olacakki??benimki asla yanlız göndermezdi...yani bende çok iyi beceririm işleri ama bu olayı beraber yaşamanın zevki çok başka...yinede sen bilirsin tabi ama bana soracak olursan asla yanlız gitme,1 gece mutlaka kal...ben 3 tüp,2 donasyon yaptırmış biri olarak söylüyprum...
yeme içme konusundada yanında kuru kayısı götürmeni tavsiye ederim.transfer öncesi 2-3 gün önce sabahları 3 tane ye.kabız olmaman gerekiyor.o yüzden çok önemli.başkada özel birşeye gerek yok.bol su ve sulu gıdalar yemen gerek.
aysevi daha baya bilgiler var sizde ben hep not alıyorum bu söyledikleriniz altın değerinde bilgiler bende haftaya perşembe gidecem dr tahliller falan ondan sonra zaten artık ne zaman çağrılacam belli değil aysevi sana soracağım bişey daha var adetli olmamız gerekiyor yoksa herhangi bir gün mü çağırılıyoruz...
tedaviye başlamak içinse adetli olman gerekiyor.tahliller içinde adetin belli günü olması gerekir.genelde 3.gün hormon tahlilleri yapılır.sana doktorun bu konuda birşey söylemedimi?? boşuna gitmiş olma da...senin gittiğin doktor tüp bebekçimi yoksa herhangi bir kadındoğumcumu??
herhangi bi kadın doğumcu dr da ben tahliller için adetli olmam gerektiğini biliyorumda transferde kıbrısa gitme anı demiştim ben bazı okuduğum yazılarda adetin 2. 3.günü falan mı yapılıyormuş onu anlamamıştım yoksa benmi yanlış okudum
tedaviye başladığında adetin 2.veya 3.günü e2 ölçümü yaptırıyorsun eğerdeğerin uygunsa(bu arada sana 1 ay önceden ilaç başlanacakmı bilmiyorum?? normalde lucrin veriliyor yada herhangi başka bir baskılayıcı) ilaç başlıyorsun (estrofem).günde 3 taneyle başlanıyor genelde sonra 1 hafta sonra rahim ölçümü yapılıyor.onun sonucuna göre doz ayarlanıyor.sonra belli aralıklarla tekrar rahim ölçülüyor.ama eğer değerin iyiyse başka ölçüm pek istenmiyor
Aymoşummmm
unutmuşum yaaa bir sürü bilgiyi. Zaten oğlum bana yaşlı beyin diyor :) Her neyse anladım ben Selda'yı. Huysuz koca da hiç çekilmez mıymıymıy dırdırdır yarardan çok zarar getiriyor.
Tamam kabul onunla gitme ama orada 2 gün kal arkadşım yaaa. Hem biraz kafan dağılır hem de yani eşden uzak bir kaç gün daha yaşarsın stresini unutursun kaleye filan git alışveriş et çarşı güzel. Yunan adasına benziyor değişiklik olur konudan uzaklaşırsın derim ben .
Aymoşum yine daldım morhipo 'ya alışverişkolik oldum Ne olacak bilmiyorum. Nedenini de bilmiyorum.
Aymoşummmm
unutmuşum yaaa bir sürü bilgiyi. Zaten oğlum bana yaşlı beyin diyor :) Her neyse anladım ben Selda'yı. Huysuz koca da hiç çekilmez mıymıymıy dırdırdır yarardan çok zarar getiriyor.
Tamam kabul onunla gitme ama orada 2 gün kal arkadşım yaaa. Hem biraz kafan dağılır hem de yani eşden uzak bir kaç gün daha yaşarsın stresini unutursun kaleye filan git alışveriş et çarşı güzel. Yunan adasına benziyor değişiklik olur konudan uzaklaşırsın derim ben .
Aymoşum yine daldım morhipo 'ya alışverişkolik oldum Ne olacak bilmiyorum. Nedenini de bilmiyorum.