Ön görüşme için birşey söylemediler ama bende zaten yaz yada sonbahar aylarında gelirim demiştim. Kafanıza takılan bir şey olursa tekrar görüşelim dediler. 4 kez tüp bebek yaptırdım myom engel değildi. Son dr myom olursa embriyo tutunamaz ameliyat edelim dedi. Hit'ten de bazen dr'lar para için ameliyat yapabiliyor tüp bebek uzmanına danışın dediler. Aslında hocamız görse daha iyi olur dediler ama ben bu aralar çok yoğunum hiç bir yere gidemem. Nisan'da bana tüp bebek yapan dr'a gideceğim. Bakalım ne diyecek.

selda daha önceki yazımda ayrıntılı olarak yazmıştım;kıbhaslar tam kliniğin önünden geçiyorlar.rezervazsyon gerekmiyor.sadece saatlerine bak internet sitesinden çünkü her saat yok.

merhba selda rahim fena değil yolun açık olsun bol şanslar

merhaba kızlar,
öncelikle herkesin tedavisinde başarılar diliyorum.

ben eşimle herşeyi aştık diye düşünürken, bugün konuşurken şüpheleri olduğundan bahsetti, donasyon konusunda.
çok şaşırdım. zira en başında beni donasyona ikna eden kendisiydi. henüz semen analizi yapılmadı yani sadece yumurta donasyonu hakkında böyle düşünüyorsa mevcut bir aksilikte embriyo donasyonuna hiç yanaşmayacak gibi. bizim mi olacak o bebek, benimseyebilecek miyiz gibisinden yarım ağız mırın kırın yaptı. sonra konuyu kapatıp işe gitti.
öylece kalakaldım. ben çok netim ama ne bileyim o da net olsun istiyorum. sadece ben istiyorum diye yapmasın yani. erkek forumu var mı acaba bizimki gibi?

ne yapabilirim??

form olsa iyi olurdu ama bakma aslında bi tarafları deli gibi istiyorlarda bi tarafları şüpheci ve naif ama sen bunu başaracaksın yavaş yavaş alttan alttan işle bu konuyu kendisine tamamen duygusal yani belli bi zaman sonra kabul edecektir bence kafana takıpta kendini yıpratma

slm rovınacım nasılsın nasıl gıdıyo kısmetse cuma sperm vermek ıcın gıdecegız esımle sonra gelecegız 4-5 gıbı nakıl için tek gıdıcem sende durumlar ne?? inş hepımızın kavusuruz hayırlısıyla

canım neden transfere yanlız gidiyorsun?? aslında şimdi eşin yanlız gitsede sonradan beraber gitseniz çok daha iyi olurdu.çünkü transfer sonrası en az 1 gece kalman gerekiyor ki ben hep 2 gece kaldım.o sırada yatmak zorunda olacakasın ve bazı şeylere ihtiyacın olabilir.sonra eşyalarını taşıman gerekecek.yani şimdi gitmesende olur.

canım ne olsun uğraşıyom işte havalar güzel kaç gündür kapı pencereler açık eve toz duman olmuş valla temizlik yaptım yeni oturdum kahvemi içiyorum canım sana birşey sormam lazım sperm için ayrı transfer için ayrı mı gidiliyormuş ben bunu bilmiyordum ahmet bana bundan bahsetmedi...
bu ara benim dilimin üstü bir pamuklanmış bide acıyor acı ekşi yesem acıyor fena eskiler soda dök dediler ama yapmadım (kabartma tozu yani)

rowinacığım normalde gidilidiğinde 5 gece 6 gün kalmak gerekiyor.gittiğinin ertesi günü sperm veriliyor.sonra 3 gün sonra transfer ve 1 gece daha kalınıp dönülüyor.toplam 5 gece kalmak lazım.ama bazen 5.gün transferi yapılıyor o zaman kalma süresi 2 gece daha fazla olabiliyor.bu durumda eşin gidip sperm verip gelmesi sonra beraber gidilip transfer yaptırılması daha mantıklı oluyor.biz ikinci gidişimizde öyleyapmıştık.3.gün transferiydi ama yinede eşim gidip geldi.sonra beraber gittik

aysevi sen haklısın aslında eğer aynı şeyler olacaksa senin dediğin daha mantıklı geliyor bana

canım bu gıdısımde hıt rahım kontrolu yapcak onun için gıdıcem bıraz daha ılaclarımı yukselttıler umarım dahada kalınlasır bu arada transfer sonrası hemen donebılırsınız dedıler

canım bu gıdısımde hıt rahım kontrolu yapcak onun için gıdıcem bıraz daha ılaclarımı yukselttıler umarım dahada kalınlasır bu arada transfer sonrası hemen donebılırsınız dedıler

aslında seldacım bi gece kalsan aysevi arkadaşımın dediği yada ne bileyim 2 gece hem dinlenip gitsen daha iyi olurdu

bızım kalmayı pek dusunmuyoruz cuma sperm verecegız 3 gun kalmanın cok anlamı yok bosubosuna zaten herkesden habersız gıdıyoruz 4 veya 5 nısanda ben yanlız transfere gıdecegım inş kalmaya bılır donersınızde dıyolar bılemıyorum belkı 1 gece kalırım

onlar öyle söylüyorlarda kesinlikle 1 gece kalmalısın.o kadar para,emek harcıyorsunuz yazık değilmi riske atıyorsun.ayrıca genelde hepsi 1 gece kalmak gerektiğini söylüyorlar.nasıl olurda kalmasanızda olur diyorlar anlayamadım.

umarım emeklerin uğraşların boşa çıkmaz

Son düzenleme:

beğendim bence çok doğru valla ben inş.yatmayı düşünüyorum kendileri git desede gitmem o kadar emek o kadar para çöpe mi gitsin zaten bi kere deneyecem gerçi bu birazda nasip kısmet işi ya neyse

selam turbice,

herşeyden önce sorgulaması doğal.. normal bir sürecin başlangıcı.. sağduyu bunu düşündürür.... bunu herkes yapıyor nasılsa..

önemli olan bu gerçek ile başetme şekli.. yok saymak = kaçınmaktır.
yada acısını çekip olgunlaşan bir karar vermek ve tüm yükümlülük ve sorumluluğu olgun bir birey gibi taşımak..

bu hoop bugünden yarına olmaz.. ne güzelki sana güşüncelerini söylemiş... etraflıca konuşun karşılıklı duygularınızı anlayın iletişin..

aynı potada eriyen ortak bir düşünceye mutlaka gelirsiniz.. yeterki linklerinizi aktifleştirmeden olaya bakın..

foruma yönlendirme derim... erkek psikolojisis çok farklı.. sen yeterince zaten yol almışsın.. ona açık ol ki o da sana açık olsun.. böylelikle olaylar hangi yöne gidiyor anlıyabilişrsin..
sakin kalll

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…