rıca ederım cnm ne demek gercektenmı ordek arkadastan haberım yok hıc bılmıyorum demek aynı zamanda olucaz benıımde ole olcak ay sonu gıdıp nısan 5 gıbı asagı yukarı bu arada acaba on gorusmeye gıttımı sen nerde yaptırıyorsun
rovınacım ben cıkıyorum ıyı geceler herkese ..
savaş özyiğit benim dr..... o gitmiş hatta onun rahim filmini hit çekmiş
mrhb canım hoşgeldin bu aralar pek sık gelmiyorsun burayaEvet ben gittim muayenemi oldum rahım filmimi hıt cektı..sonra recetemı yazdı.ve 5 nisanda gidecegiz hıte..hayırlısı olsun bakalım.
Birde ben bi karar veriyorum bi vazgeciyorum belli olmuyorki...eşim benden umutluydu ama dnsyn dediğimde belli etmesede bıraz buruk içi...bana destek gibi ama ne bileyim oda haklı...riskli iş bu durumlar,karısık yaniii...hayırlısı.
arkadaslar transferim cumaya kısmetse yarın HIT gıdıyom sonuç olumlu olması dilegiyım olmazsada yapacak bıse yok yazarım sızlere sonucu ıyı bakın kendinize
canım öle bir sey degil yarın yazarım...olursan buarada...ancak şimdi cıkmam lazım..dnr konusu ayrı bişi zaten :)o deıl artık elbette..onu gectım...
iyi geceler sevgiler
hadi bakalım hayırlısı allah senikorusun sende kendine iyi bak bize olumlu sonuç ile gel inş.rabbim yüzümüze güler
günaydın aysevi
merhaba nasılsın dr bana ornisid fort verdi bişey demedi
ama galiba rahimde bi problem vardı acaba neden vermiş olabilir bu ilacı
tamam biraz iltihap var dedi fitil verdi ama cumartesiden bu yana sanki rahimde bi baskılama var şey sanki kalçamın üstüne oturduğumda yani sandalyeye falan daha çok ağrıyor rahim....kullanıyorum ama ne bileyim zaten 10 film tblt
Günaydınnn kızlar
Şöyle özetleyelim 5 nisan gibi iiki arkadaş hit e gidiyor. Biri seldaselda ( ön görüşme için )
Diğeri yavrum34 hit abi ziyareti için değil mi ??
Off ya Aymoşum ne kadar güldürdün beni yaaa yine Neyse hayırlısı kızlar da haklı dediğin gibi. Senin gibi bir danışman buradayken! Neyse Yavruya da hoşgelmiş diyorum Hayırlı olsun transferi de.
Rowina sen de egzantriksin yani. Burada sorulur mu isim cisim saklamak isteyen olur olmaz ki kızcağız saklamış işte Meraklı kadın .
rowinacığım ornisid i bir enfeksiyon görmüşte vermişti doktorun.kullanabilirsin için rahat olsun.fitille beraber kullanırsan daha çabuk etkiler.ağrında muayenden kaynaklanıyor olabilir.önemli birşey olduğunu sanmıyorum.eğer muayene esnasında karından bastırdıysa ağrı olabilir
cvbn için çok sağol evet bastırmıştı karnıma olabilir dediğin gibi ayrıca sorularım içinde kusura bakma artık sormamaya dikkat edecem kendim araştırma yapacam seni burda sıkıyorsam özür dilerim farkında değilim ben.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?