savaş özyiğit benim dr..... o gitmiş hatta onun rahim filmini hit çekmiş

Son düzenleme:
Aslında geliyorum ama fazla yazacak bir seyim yok benim..okadar cok sey okudumkı bu sıtede...bende öele tecrube yok..hersey bitsin yazacagım elbet

Birde ben bi karar veriyorum bi vazgeciyorum belli olmuyorki...eşim benden umutluydu ama dnsyn dediğimde belli etmesede bıraz buruk içi...bana destek gibi ama ne bileyim oda haklı...riskli iş bu durumlar,karısık yaniii...hayırlısı.

arkadaslar transferim cumaya kısmetse yarın HIT gıdıyom sonuç olumlu olması dilegiyım olmazsada yapacak bıse yok yazarım sızlere sonucu ıyı bakın kendinize

neden kafa karışık ki hala dönorlardan dolayımı yoksa başka şeyler mi dr iyi biri hit başarılı bir hekim bugün bende eşime sordum beni seviyormusun evet yanıtını aldım tabi bende onu peki dedim eğer çocuğumuz senden dolayı olmasaydı yani sperm dnsyn olsaydı iyi düşün ona göre karar ver dedim cvp tabiki de yapardım dedi riski belki şudur senin kafanda sakatmı olacak sağlıklı bir bebeğim olcak mı gibi sorular ama sen bunu düşünürsen zaten adapte olamazsın verdiğin karara... kafanı başka şeylerle meşgul et olumlu sonuç alırsan bide onu kucağına alırsan eminim şimdiki düşüncelerinin ne kadar saçma olduğunu zaten anlayacaksın...kendine dert etme

Son düzenleme:
arkadaslar transferim cumaya kısmetse yarın HIT gıdıyom sonuç olumlu olması dilegiyım olmazsada yapacak bıse yok yazarım sızlere sonucu ıyı bakın kendinize

hadi bakalım hayırlısı allah seni korusun sende kendine iyi bak bize olumlu sonuç ile gel inş.rabbim yüzümüze güler

canım öle bir sey degil yarın yazarım...olursan buarada...ancak şimdi cıkmam lazım..dnr konusu ayrı bişi zaten :)o deıl artık elbette..onu gectım...
iyi geceler sevgiler

canım öle bir sey degil yarın yazarım...olursan buarada...ancak şimdi cıkmam lazım..dnr konusu ayrı bişi zaten :)o deıl artık elbette..onu gectım...
iyi geceler sevgiler

buralardayım ben sabahtan girerim evdeyim nasıl olsa sanada iyi geceler

hadi bakalım hayırlısı allah seni korusun sende kendine iyi bak bize olumlu sonuç ile gel inş.rabbim yüzümüze güler

HERKES bu duyguyu yaşar umuyorum bende bu heycanla gidiyom sonucu yazacam olumlu ve olumsuzuda hazırım iyi dileklerin için çok sagol

Günaydın kızlar

Yavrum 34 maalesef kendini saklayamiyorsun kim olduğunu tanıdım..ama sende haklisin diger tarafta inşallah masallahtan baska bişey yok ,gidiyom değil gidiyorum desen anlamayacaktik.neyse hosgelmissin forumumuza.seninki sperm donasyonuydu sanırım,yolun açık olsun umarım bebeklerinle beraber donersin..

günaydın aysevi
merhaba nasılsın dr bana ornisid fort verdi bişey demedi
ama galiba rahimde bi problem vardı acaba neden vermiş olabilir bu ilacı
tamam biraz iltihap var dedi fitil verdi ama cumartesiden bu yana sanki rahimde bi baskılama var şey sanki kalçamın üstüne oturduğumda yani sandalyeye falan daha çok ağrıyor rahim....kullanıyorum ama ne bileyim zaten 10 film tblt

rowinacığım ornisid i bir enfeksiyon görmüşte vermişti doktorun.kullanabilirsin için rahat olsun.fitille beraber kullanırsan daha çabuk etkiler.ağrında muayenden kaynaklanıyor olabilir.önemli birşey olduğunu sanmıyorum.eğer muayene esnasında karından bastırdıysa ağrı olabilir

Günaydınnn kızlar

Şöyle özetleyelim 5 nisan gibi iiki arkadaş hit e gidiyor. Biri seldaselda ( ön görüşme için )
Diğeri yavrum34 hit abi ziyareti için değil mi ??

Off ya Aymoşum ne kadar güldürdün beni yaaa yine Neyse hayırlısı kızlar da haklı dediğin gibi. Senin gibi bir danışman buradayken! Neyse Yavruya da hoşgelmiş diyorum Hayırlı olsun transferi de.

Rowina sen de egzantriksin yani. Burada sorulur mu isim cisim saklamak isteyen olur olmaz ki kızcağız saklamış işte Meraklı kadın .

günaydın kızlar...

evet aymencim bende çok güldüm mimozacım gibi:)

iyi bir hafta olur inşallah.. hepimiz için :)

üç arkadaş gidiyor ördek34 selda ve yavrum34 seldada transfer için gidiyor kızı çağırmamış gerek duymamış hit ördek34 3nisan yada 4 nisan gibi orda selda da bu ay sonu transfer yavrumda gitti bugün.....
eksantrik demek istedin heralde evet çok acayip farklı biriyim olağandışı normal değilim yani ne yapalım 30 yaşımda böyleyim 70 te de aynı olurum

Son düzenleme:

cvbn için çok sağol evet bastırmıştı karnıma olabilir dediğin gibi ayrıca sorularım içinde kusura bakma artık sormamaya dikkat edecem kendim araştırma yapacam seni burda sıkıyorsam özür dilerim farkında değilim ben.....

aaa onuda nerden çıkardın sabah sabah??ben sana birşey demedimki canım ne zaman bana soru soran birine cevap yazmadım ki?? neden durup durup duruken böyle birşey söylediğini anlamadım doğrusu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…