Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi çok sevindim inş. canım adet görmüyorum demiştin ne kullanıyorsun peki görmek için
benım hıkayem su aslında daha 27 yasında olmama ragmen yaklasık 4 5 yıl once regl den kesıldım sonra tahlıler fılan derken erken menapoz dendı bekarken dıana kullandım 3.5 yıllık evlıyım sımdı prımolut kullanıyorum senın sorun ne ?
dianayı bende kullandım ama nedense ben ondan rahatsız oldum sonra divina en son cyclo kullanıyorum çok rahatım tıkır tıkır işliyor ama ilacı bırakırsam adet olmuyorum bi sinirlilik bi şişkinlik ne bileyim bırakamıyorum hayatımın bi parçası diyebilirim canım bende doğuştan adet olamadım 17 yaşımda ablam dr götürdü hatta o zaman üniversite sınavına girecektim cmrtsi dr gittim pazarda sınava girdim ama psikolojikmen yıkıldım dr bana sana erkeksin desem ne dersin dedi çocuk aklı ya ağlamaya başladım kızsın ilaç verdi o gündür bugündür kullanıyorum 13 yıldır işte 8 yıllık evliyim yaşım aslında biyolojik yaş 29 ama kimlik yaş 30 6 yaşında okula almıyorlardı annemlerde beni 7 yaşında diye göstermek için büyük yazmışlar ama görünüş olarakta küçük gözüküyorum...
aslında doğrusun canım bizim evde benle beraber beş kız var piyango bana vurdu benim eşimde biliyordu saklamadım ama bazı şeyleri bazılarından sakladık eşimin tarafı bizim bazı taraflar dnsyn falan demicez mesela ben hiç korunmadım olmaz diye düşündüğüm için allahtan belki olur diye bekledim hala bekliyorum ümidi hiç kesmeyeceğim benim eşim çocukları çok sever hele ben oyunlar oynarım çocuk gibi yani ne bileyim çok isteyince böyle oluyor sanırım umarım dileklerimiz yerine gelir rabbimin yanında yerimiz varsa doldurmasını bilir yeterki hep can gönülden isteyelim millet çöpe atar geçen haberde asansöre bırakmışlardı biz ise sahip olmak için canımızdan vazgeçtik...canım ha dogusdan ha sonradan ne farkederkı benım sonradan olduda ne oldu aynı sıkıntıları yasıyoruz aılede bır tek yanlızca bende olan bırsey genetık arastırması kromozon tahlılerı fılan gecen dr gıttım ben bu tahlılerı yaptırdım aılede sadece bende var dedım yanı genlerden fılan gelmıyo kromozonlar normal 46xx fılan nıye sorguluyosun dedı sorgulayınca duzelecekmı yada baskasında oldugunu duyunca ne degısecek sonra baktım haklı aslında evlendıgımde bu durumu bılıyordum dr soyledı yuzume karsı acımasızca esımde bılıyordu ama ne bıleyım daha rahat bakıyoduk dogada mucızeler coktur dıye gercı avlendıkten sonra 3 ay kendılıgımden adet oldumda aslında dr belkı o zaman esım ısrarla cocuk ıstemedı yanı durumumuz musaıt degıldı yoksa sansa belkı olurdu gecen yılda 3 ay kendılıgınden oldum bu seferde cocuk yapacak vaktımız olmadı
aslında doğrusun canım bizim evde benle beraber beş kız var piyango bana vurdu benim eşimde biliyordu saklamadım ama bazı şeyleri bazılarından sakladık eşimin tarafı bizim bazı taraflar dnsyn falan demicez mesela ben hiç korunmadım olmaz diye düşündüğüm için allahtan belki olur diye bekledim hala bekliyorum ümidi hiç kesmeyeceğim benim eşim çocukları çok sever hele ben oyunlar oynarım çocuk gibi yani ne bileyim çok isteyince böyle oluyor sanırım umarım dileklerimiz yerine gelir rabbimin yanında yerimiz varsa doldurmasını bilir yeterki hep can gönülden isteyelim millet çöpe atar geçen haberde asansöre bırakmışlardı biz ise sahip olmak için canımızdan vazgeçtik...
bu kadarıda yeter bugün eşimlede konuştuk oda aynen kimseye demiyelim diyor peki neden kıbrısa gideceğimizi nasıl anlatacaz diyor bende dr yeri sadece orda olduğunu tr gelemediğini falan gibi söyleriz dedim gerçi benim eşimin tarafı biraz kafa olarak geriler ama bizde tüp diyeceğiz ben yaklaştıkça günler acayip bi duygu kaplıyor içimi gittiğim dr belki mayıs başı falan olabilir yani yakın ama sen bizden daha yakın gideceksin eşinin yaşı kaç benim eşimin yaşı da 31
kahramanmaraşta oturuyorumsen hangı sehırdesın ben ist :) dedıgım gıbı senın işin daha kolay ist der cıkarsın işin içinden bende soylemıyoc
em gıttımı
kahramanmaraşın oturuyorum
bu ara seldacım senin gerçek adın mı selda yoksa giriş adın mı
teşekkür ederim bi ördek arkadaşımız var oda hi te gidecek nisan 3 veya 4 gibirovınacım kabul ettım arkadaslık ıstegını