güzel bi soru valla bilmiyorum bana berk daha iyi gibi geldi ne bileyim başta bende hit dedim söylemiştim kararımı değiştirdim belki arkadaşların yaşadığı hayal kırıklıklar bu formu okudum diğer formuda okudum hep berk yani dünyadan bide hitten bahsediliyor tabi savaş ta oda iyi bir dr ben berki seçtim yoksa dr tanımam etmem bi sorun olmadı kanım berk beye kaynadı diyelim canım hepimiz aynı işi yapacaz sıra bize geliyor.......Sen neden dr.konusunda deişiklik yaptın..bi sorunmu oldu hıt ile?
Ben rahim flmi çektirdim ama sanırım o kendisi gene çeker acıttımı
benim çok acımıştıda rahim filminden ne kadar aldı???
sen kime karar verdin sorabilirmiyiz son iki yıllık olursa kabul ediliyor filmBen rahim flmi çektirdim ama sanırım o kendisi gene çeker acıttımı
benim çok acımıştıda rahim filminden ne kadar aldı???
ANESTİZİLİ cekiyor zaten prensip olarak..dogal olarak bır sorun olmuyor..sonrasındada hıc olmuyor..zaten ialc verıyor onu içiyosun..450 tl cekti..ist.dada 400 tl idi.benım sordugum yerlerde.
güzel bi soru valla bilmiyorum bana berk daha iyi gibi geldi ne bileyim başta bende hit dedim söylemiştim kararımı değiştirdim belki arkadaşların yaşadığı hayal kırıklıklar bu formu okudum diğer formuda okudum hep berk yani dünyadan bide hitten bahsediliyor tabi savaş ta oda iyi bir dr ben berki seçtim yoksa dr tanımam etmem bi sorun olmadı kanım berk beye kaynadı diyelim canım hepimiz aynı işi yapacaz sıra bize geliyor.......
sen kime karar verdin sorabilirmiyiz son iki yıllık olursa kabul ediliyor film
ben hiç bırını incelemedım bakmadım bile web sitelerine kıbrısa gıttım hıc bırını ziyaret bile etmedim...ben direk hıt.duydum ona kanalize oldum.londrada felan cok basarılı...cok cok onemli prof.larlada calısmıs..hee olur olmaz..geriside biraz bizden artık...kısmet ..allah ol derse olur..öle değilmi ama aslında.
batum yeni bence eskilerde şansını dene derim ben diğer arkadaşlarda aynı düşünüyor diğer forumdan biri hamiş olmuş kısmet ya allah işteBen Kıbrısa gidersem HİT olacak burdaki çalıştığı dr yide tanıdığım için...
Ama şu an Batumuda düşünmüyor değilim???
Bakalım artık karar vericem....
batum yeni bence eskilerde şansını dene derim ben diğer arkadaşlarda aynı düşünüyor diğer forumdan biri hamiş olmuş kısmet ya allah işte
Acaaaak savas hocada cok basarılı onunlada ılgılendım tv de felanda dınledım cok yayınları cıktı...hıt.in hocası sayılır valla yaşıda var dr.un cunkı..hıt dıye bırı olmasaydı orda ona dırek gıderdım...
Senin tüp bebekmı?yoksa dnrmü?
Ben Kıbrısa gidersem HİT olacak burdaki çalıştığı dr yide tanıdığım için...
Ama şu an Batumuda düşünmüyor değilim???
Bakalım artık karar vericem....
Hıt.ın buarada calıstıgı dr.kim?hangi hastanede?
katılıyorum sana ee muhakkak hep bizden mi alacak birazda kendisi versin bilgi:)))))))))))))) yanlış anlama ördek arkadaş şaka yapıyorummmSevgili Ördek 34
Senden ricam ilk sen gideceksin sanırım...
Neler yaşadın neler yaptın yazarsan sevinirim...
Bu süreç aşamasında...
Ne kadar para harcadın bunlarda önemli tabi ::))
martta gidiyorum artık o dr ne kaldı şunun şurasında tabi eşim hala savaşta diretiyor ne yapacaz bilmiyoruz bide olmazsa kendimde suçluluk dr suçluluk acaba eşimemi katılsaydım onun dediğidr gitseydim derim yani kendimi biliyorum ben
Senin gidişinde çok yakınmış sende yaşadıklarını yazarsan çok iii olur...
Diğer arkadaşlar yazdı ama...
İçin rahat olsun bence Berk te çok iiidir...
Sanırım şimdi senin donörü ayarlayıp şu gün gel diyecekler sana??
katılıyorum sana ee muhakkak hep bizden mi alacak birazda kendisi versin bilgi:)))))))))))))) yanlış anlama ördek arkadaş şaka yapıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?