Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İncir kürü için iyi diyorlar.Öyleymiş, bizde yumurta kalitesini arttırırız inş.bilinenin dişinda ekstrem ne olabilir sence bunun için?
Onunda denemiştim.İncir kürü için iyi diyorlar.
Sizin amh değeriniz kaç nerede tedavi görüyorsunuz?Onunda denemiştim.
Düşük, 0 07 idi aylar önce, Dr a gidiyorum bireysel Dilek zühal şanlı.Sizin amh değeriniz kaç nerede tedavi görüyorsunuz?
Anladım şuan ne aşamadasınız. Benim de ekimde özelde yaptırdığım amh 0.23 çıktı. 1 ay geçmeden devlet hastanesinde yine test yaptırdım. Bu sefer 007 çıkmıştı. Bende genelde 2 folikül oluyor.Düşük, 0 07 idi aylar önce, Dr a gidiyorum bireysel Dilek zühal şanlı.
Takip yapacak tahlillere göre, adetin 31.günü progesteron bakıp ona göre karar verecek ne zaman takip yapılacağını, tüp düşünmediğimden.Anladım şuan ne aşamadasınız. Benim de ekimde özelde yaptırdığım amh 0.23 çıktı. 1 ay geçmeden devlet hastanesinde yine test yaptırdım. Bu sefer 007 çıkmıştı. Bende genelde 2 folikül oluyor.
İlaç kullanıyor musunuz?Takip yapacak tahlillere göre, adetin 31.günü progesteron bakıp ona göre karar verecek ne zaman takip yapılacağını, tüp düşünmediğimden.
Biraz üzüldüm az mı folikül bizim genelde daha mı fazla oluyor?
Adetin 6.günü 10.ml cok mu küçük?
evet ben de yasadim. 41yasimdayim ve 10 yumurta toplanda lakin hic biri dollenmedi yumurtalarda hava kesecikleri olusmus. birsonraki toplamada 5-6 tane cikti ve iki tanesi 5.gun embryosu yapti. sag ve sol yumurtalik reservi farkli olabilirmis yani bu sekilde diger taraftaki yumurtalikda farkli yumurtalar olabulir. bol sanslarMerhaba arkadaşlar dün sabah yumurta toplama işlemim vardı. Toplamda 2 tane yumurtam gelişmişti. Doktor ikisinin de boş çıktığını söyledi. Çok kötü oldum. Bundan sonraki süreçlerde yine yumurtam boş gelir diye şimdiden kendimi strese soktum. Hiç yumurta toplamada yumurtaları boş çıkıp sonraki denemelerde dolu çıkıp döllenen var mı?
Fsh kaçtı?Herkeste öyle olmuyor benim hep takip edildi e 2 değerim ve yumurta sayıma göre normal arttı
Yumurta takibi için mi ilâç?İlaç kullanıyor musunuz?
Peki 5.güne gelen 2 emriyoda takviye ilaçlar bişey kullandinmievet ben de yasadim. 41yasimdayim ve 10 yumurta toplanda lakin hic biri dollenmedi yumurtalarda hava kesecikleri olusmus. birsonraki toplamada 5-6 tane cikti ve iki tanesi 5.gun embryosu yapti. sag ve sol yumurtalik reservi farkli olabilirmis yani bu sekilde diger taraftaki yumurtalikda farkli yumurtalar olabulir. bol sanslar
Gluten üremede olumsuz etken ciddi anlamda di mi?Hic moralinizi bozmayin, doktorlar ikiye bolunmus yumruta kalitesi artirici takviye vs yok diyenlere ben kayilmiyorum. Bu konuyu yerli yabanci inanilmaz sekilde arastirdim. Kendim de kullandim bildiklerimi aktarayim.
Omega 3 (kaliteli olmali mutlaka)
Quenzim 10 200 mg
Ari sütü ( mutlaka saf olmali Tr de beeo markanin harika)
L arginine 500 mg
C vitamini
D vitamini ( mutlaka D seviyenize baktirin)
Glutensiz ( tamamen kesilmeli) ve paket gidasiz bir beslenme sekli. Bi 2-3 ay bunu deneyip tekrar tedaviye baslamanizi tavsiye ederim .
Bir de C life macun var onuda yiyebilirsinjz ek olarak
Tüpďe olmadı sonra normal yolla mı oldu? Kaç ay sonra oldu?Yok o zaman da olmadı ama 3 dolu yumurtam çıktı en azından ana tutmadı tabi tedavide iğnelerle birlikte büyüme hormonu da vuruyordum
Daha sonra yumurta takibi normal yolla hamile kaldım canım
Bugün Dr um banada aynen bunları dedi. Sıfır gluten, makarna, pilav vs. Hatta baklagil bile vermedi.Kızlar tanıdık 2 kişi tüp bebek tedavisine başlamadan önce bı doktora gidiyo doktor diyorki ekmek kesinlikle yasak makarna bile yasak şeker asla yasak çünkü şeker hücre ölümüne neden oluyo demiş ve yürüyüş yapın demiş 2 Side 1 aya kalmamis hamile kalmiş
Ileri hareket sıfırken Dr lar normal yolla asla olmaz demediler mi?Natural tedavide de 1 yumurta gelişiyor sadece ama belki dolu sağlıklı olur
Benimde bir tüpüm tıkalıydı echomarda cevat bey rahim filmi çekerken açmış zaten ondan sonrada hamile kaldım
Ayrıca hamile kaldığım ay eşimin ileri hareketli spermi sıfır çıktı doktor dedi boş yere tedavi oldun normal yolla şansın yok ileri hareketli sperm yok çünkü olacağı varsa oluyor canım evet insan çok bunalıyor çok üzülüyor kafasına takıyor benim aglamadıgım gün yoktu eşimle bile aramız bozulmaya başlamıştı ikimizindr psikolojisi bozulmuştu tamda o anda geldi inanıyorum ki senin de öyle olacak inşallah
Merhaba, o zamandan bu zamana hayırlı bi gelişme var mı?Denerim canım artık hangisi vesile olur kim bilir
14 denemede onca hormon yüklenmesiyle iyi yumurtası kalmış zarar görmemiş.İyiyim
Teşekkür ederim bende iyiyim. İleri yaş gebeliği ile ilgili konuyu okudum bi kısmını. 14. Denemede ucuzleri olmuş birinin üstelik yaş 50
Yumurta takibi yaptırdın sanırım, ilaç veya iğne hangisiydi?E2 değeri yumurtalar büyümeye başlayınca yükseliyor. Her 1 tane olgun yumurta için 200 ve üzeri deniliyor. Benim bu hafta 1 tane olgun yumurtam vardı. 19mm boyutunda e2 değerim 297 çıkmıştı.