Neva89

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2023
20
20
8
36
Merhaba arkadaşlar, benim amh değerim düşük, 2 kez tüp bebek denedim. Ve birinde bebeğimi 9. Haftada kalbi durduğu için kaybettim şimdi tekrar tüp bebek sürecine girmeden önce yumurta kalitemi nasil arttirabilirim, deneyimli olanlarınız varsa fikir verebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim

sağlıklı beslenerek ve bol hareket ederek.
stres de çok etkiliyor. zor biliyorum ama hayatınızdan stresi uzak tutmaya çalışın. bol su tüketin.

inşallah sağlıklı, güzel bir gebelik yasarsınız

sağlıklı beslenerek ve bol hareket ederek.
stres de çok etkiliyor. zor biliyorum ama hayatınızdan stresi uzak tutmaya çalışın. bol su tüketin.

inşallah sağlıklı, güzel bir gebelik yasarsınız
Beslenmeme dikkat ediyorum, su tüketimine de ama takviye almak istiyorum. Şuan etrafımdaki herkes kürtaj sonrası kendiliğinden hamile kalırsın diye konuşuyor. Bu beni hem umutlandiriyor hem de biraz strese sokuyor galiba İnternet'e çok fazla takviyeler var karar veremedim ne almam gerektiğini

doktorunuzdan isteyin bence. bana doktorum önermişti takviye yumurtlamayı desteklemesi için. demir, d ve c vitamini, b12 falan bir çok vitamin vardı içinde.

siz de isterseniz bence doktorunuz önerir. ben kendim araştırıp almaya çok güvenmemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…