- 24 Kasım 2015
- 519
- 143
-
- Konu Sahibi papatyamm13
Senin kaçıncı gün 2.81 çıkmıştıBilemiyorum canım. Regli gününü bekle. Bak dedim yukarıda 21 eylülde kaza yüzünden kan aldı doktor 2.81 çıktı yani negatif. Ama doktorumu aradığımda hala ihtimal var. Riske atma röntgen çekilme için çelik yelek giyin dedi. O yüzden belli olmaz.
9. GünSenin kaçıncı gün 2.81 çıkmıştı
Evet senin erkenmi canım bir daha kan verdin mi9. Gün
Evet erken gebelik yapmıştım ama bugün birşey çıkmadıAa evet var gibi gölge dün kaçıncı gününüzdü bide sizde mi erken gebelik yapmıştınız
Vermedim bir daha kasıklarımda ağrıyor zaten regli olcak gibiyim. 28. İnde olursak zaten yapacak bir şey yok.Evet senin erkenmi canım bir daha kan verdin mi
Benim 25 mm ken vuruldu bugün 10gun olduMerhabalar, femara kullandim catlatma ignesi için bugün gittim 17,5 ve 16 mm yumurta ve Dr iğne yapabilirsin bugün dedi. Her yerde en az 18 mm olması gerek diye okudum. İğneyi yapayım mı yoksa en azından akşamı mı beklesem karar veremedim. Bu şekilde hamile kalanlar kaç mm iken vuruldu yardımcı olabilir misiniz?
İnşallah güzel haberlerle gelirsinizBenim 25 mm ken vuruldu bugün 10gun oldu
İnşallah olur canım kaç aydır görüyorum seniİnşallah güzel haberlerle gelirsinizbenim olmadı ara verdim tedaviye bu ay kendimiz deniyoruz
Hayırlı olsun canim inşallahİnşallah güzel haberlerle gelirsinizbenim olmadı ara verdim tedaviye bu ay kendimiz deniyoruz
Çok teşekkür ederimİnşallah olur canım kaç aydır görüyorum seni
İnşallah hepimizin olur hayırlısıylaHayırlı olsun canim inşallah
Hayırlısı olsun canimİnşallah güzel haberlerle gelirsinizbenim olmadı ara verdim tedaviye bu ay kendimiz deniyoruz
Evet canm sağol Allah razı olsunÇok teşekkür ederimsenin yeni hamilelik galiba baktım da sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
İnşallahEvet canm sağol Allah razı olsuntam sevinmekte istemiyorum çok yeni diye. Bir an önce senden de alırız inşallah mutlu haberler
Canım ne yaptın ben de ziya beyde gebelik için gidiyorum aşılama yaptık ziya beyde beklemedeyiz çok iyi bir doktor umarım onun vesilesiyle gebe kalırımVermedim bir daha kasıklarımda ağrıyor zaten regli olcak gibiyim. 28. İnde olursak zaten yapacak bir şey yok.
Merhabalar maalesef kalamadım. Bu ay hsg çekildim. Öyle/ aşılama ne kadar nasıl yapılıyor bilgi verebilir misin ? Evet çok güzel bir doktorCanım ne yaptın ben de ziya beyde gebelik için gidiyorum aşılama yaptık ziya beyde beklemedeyiz çok iyi bir doktor umarım onun vesilesiyle gebe kalırım
Kaç aydır deniyordunuz siz bir sebebi var mı ziya bey şu sebepten gebelik olmuyor dedi miMerhabalar maalesef kalamadım. Bu ay hsg çekildim. Öyle/ aşılama ne kadar nasıl yapılıyor bilgi verebilir misin ? Evet çok güzel bir doktor