- 17 Kasım 2020
- 1.349
- 593
- 26
Sana iyi gelmeyen insanları uzak tutmak en iyisi iki taraftada oluyor ama küçuk olduğu için ekografide seçmesi zor oluyorİster istemez oldu bu ay herkese rest çektim ben gelemem kimsenin işine diye bilmiyorum valla her ay doktor bakıyor solda yok diyor ama
Aynen canım iki tarafa da söyledim son şansım zaten bu aySana iyi gelmeyen insanları uzak tutmak en iyisi iki taraftada oluyor ama küçuk olduğu için ekografide seçmesi zor oluyor
Gittim canım bir tane de solda yumurta gelişmiş 2 tane 19 Bir tane 18 mm yumurta oluşmuş dün iğnemi vurdum
Çok iyi insallah bu ay olurGittim canım bir tane de solda yumurta gelişmiş 2 tane 19 Bir tane 18 mm yumurta oluşmuş dün iğnemi vurdum
Valla dünden beri bıçakla Bi yeri kesince sızlar ya öyleydi şimdi hafif ağrılar geliyorÇok iyi insallah bu ay olurağrın var mı?
Normal ağrılar progestan fitil aliyormusunValla dünden beri bıçakla Bi yeri kesince sızlar ya öyleydi şimdi hafif ağrılar geliyor
Yok canım hiç ilaç yazmıyorlar senin clife lar geldi miNormal ağrılar progestan fitil aliyormusun
Hayır canım haftaya gelicek sanirimYok canım hiç ilaç yazmıyorlar senin clife lar geldi mi
Niye o kadar uzun sürüyormuş ki canım kaç gün oldu sipariş edelinHayır canım haftaya gelicek sanirim
Yurt dısına 7 ile 10 gun arasi oluyor normal gümrükten geçmesi zaman alıyorNiye o kadar uzun sürüyormuş ki canım kaç gün oldu sipariş edelin
Hımm anladım canım o gelene kadar yumurtlama olur dikkat et bari bugün kaçıncı gününYurt dısına 7 ile 10 gun arasi oluyor normal gümrükten geçmesi zaman alıyor
Bugün 9.günüm 2,3 gün sonra yumurtlama dönemi 7 gündür kürü uyguluyorum hafif akıntı yapmaya başladı birde istek yapiyor haftaya doktora gitsemde yumurta takibi yapip çatlama iğnesi verse bariHımm anladım canım o gelene kadar yumurtlama olur dikkat et bari bugün kaçıncı günün
Şefaf akıntı başladıysa yumurtlama da olabilir canım değerlendir günleri sen küre adetliyken mi başlamıştın 9. Günse benim bugün 16. GünBugün 9.günüm 2,3 gün sonra yumurtlama dönemi 7 gündür kürü uyguluyorum hafif akıntı yapmaya başladı birde istek yapiyor haftaya doktora gitsemde yumurta takibi yapip çatlama iğnesi verse bari
Yumurtlama değil canım normal akıntı ama daha fazla adetin 4.gunu basladım kureŞefaf akıntı başladıysa yumurtlama da olabilir canım değerlendir günleri sen küre adetliyken mi başlamıştın 9. Günse benim bugün 16. Gün
Hımm anladım canım bekle bakalım ne zaman olursa artıkYumurtlama değil canım normal akıntı ama daha fazla adetin 4.gunu basladım kure
Öyle yapcak bir şey yokHımm anladım canım bekle bakalım ne zaman olursa artık
Hafif ağrım oluyor yumurtlamami bilmiyorum bir kac gun sonra doktora giderim belki buyuduyse catlatma vurunurum senin nasil gidiyorSunshine597 ne yapıyorsun yumurtlama yaşandı mı
Şeffaf akıntı varsa yumurtlamadır bizde beklemedeyiz işte daha 6. GündeyizHafif ağrım oluyor yumurtlamami bilmiyorum bir kac gun sonra doktora giderim belki buyuduyse catlatma vurunurum senin nasil gidiyor