Yumurta kaç cm ken ovitrelle vurulur

Kasık arada ağrıyor da bel ağrım vardı o gün bugün de doğum yaptığım gün bu gece bana zor geçiyor
Canim benim Allah bolca sabır versin sana tarifi olmayan bir acidir Rabbim oyle guzel hayirli evlat versin ki yasadiğin bu zor gunlerini unutursun ağla ama kendini harap etme bu dünyada hersey bizler için imtihan dunyası ne desem seni avutmaz ama kendini yıpratma

Ağlamamaya çalışıyorum Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın o dünya da evladımız var İnş bu dünya da da kendi canımızdan kendi kanımızdan evlatlarımız olur hepimizinde

Ağlamamaya çalışıyorum Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın o dünya da evladımız var İnş bu dünya da da kendi canımızdan kendi kanımızdan evlatlarımız olur hepimizinde
Amin canım Rabbim cennetinde kavuştursun insallah en kısa sürede tekrar nasip olsun sağlıklı hayırlı evlatlar

Adetin 3. gunundeyim canim doktordan randevu almaya calisiyoruz sen naptin?
Bende güya rahim filmi çektirecektim randevu aldım doktor ameliyat olmuş 10 gün yokmuş gelecek adette gel dedi doktora da gitmedim bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…