Yumurta kaç cm ken ovitrelle vurulur

Evet akıntım oluyor yumurtlama olabilir tam donemindeyim ne zaman başlıcaksın test yapmaya
Bu sefer 14 ya da 15 gün yaparım herhalde ya erken yapınca çıkıyor sonra negatife dönüyor daha 8 gün var

Neden yumurtlama oldu mu doktora gideceğim diyordun değerlendirmediniz mi
Evet gitmeyi düsunuyordum vazgectim yumurtlama takibi ile birlikte hormonlarada bakiyordu kan veriyordum o yuzden adeti beklicem birde hafif agrilarim oluyor gögusumede bir kac gundur ara ara anlam veremediğim bir agri giriyor

Evet gitmeyi düsunuyordum vazgectim yumurtlama takibi ile birlikte hormonlarada bakiyordu kan veriyordum o yuzden adeti beklicem birde hafif agrilarim oluyor gögusumede bir kac gundur ara ara anlam veremediğim bir agri giriyor
Kaçıncı günün bugün hamilelik belirtisi olabilir mi acaba

Kaçıncı günün bugün hamilelik belirtisi olabilir mi acaba
17. gün 2 gün once sağ kasığimda bir agri oldu bacagima kadar indi kramp gibi hareket edemedim herhangi bir ilacta kullanmiyorum kurleri falanda bıraktım ilişkide gelisi guzel oluyor hesaplamiyorum yani

17. gün 2 gün once sağ kasığimda bir agri oldu bacagima kadar indi kramp gibi hareket edemedim herhangi bir ilacta kullanmiyorum kurleri falanda bıraktım ilişkide gelisi guzel oluyor hesaplamiyorum yani
Acaba geç yumurtlama oluyor olmasın 17. Gündeysen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…