- 17 Kasım 2020
- 1.349
- 593
- 26
Evet akıntım oluyor yumurtlama olabilir tam donemindeyim ne zaman başlıcaksın test yapmayaŞeffaf akıntı varsa yumurtlamadır bizde beklemedeyiz işte daha 6. Gündeyiz
Bu sefer 14 ya da 15 gün yaparım herhalde ya erken yapınca çıkıyor sonra negatife dönüyor daha 8 gün varEvet akıntım oluyor yumurtlama olabilir tam donemindeyim ne zaman başlıcaksın test yapmaya
Sayili gun çabuk geçer insallah bu defa olur canım Rabbim dualarini kabul etsinBu sefer 14 ya da 15 gün yaparım herhalde ya erken yapınca çıkıyor sonra negatife dönüyor daha 8 gün var
İnş canım inş tüm isteyenlerin de bizimde kabul olsun daha belirti aramak içinde çok erkenSayili gun çabuk geçer insallah bu defa olur canım Rabbim dualarini kabul etsin
9. Gündeyim canım ağrım var adet olacağım belli belirtiler onu gösteriyor
Hadi ya9. Gündeyim canım ağrım var adet olacağım belli belirtiler onu gösteriyor
5 gün var canım çarşamba 14. Gün perşembe olmam lazım hiç şaşmadıHadi yakaç gün var adetine ?
Hayirlisi olsun canım ne yapalım sabret insallah Rabbim bugunlerini unuttursun5 gün var canım çarşamba 14. Gün perşembe olmam lazım hiç şaşmadı
Sen ne yaptınHayirlisi olsun canım ne yapalım sabret insallah Rabbim bugunlerini unuttursun
Adet olmayi bekliyorumSen ne yaptın
Neden yumurtlama oldu mu doktora gideceğim diyordun değerlendirmediniz miAdet olmayi bekliyorum
Evet gitmeyi düsunuyordum vazgectim yumurtlama takibi ile birlikte hormonlarada bakiyordu kan veriyordum o yuzden adeti beklicem birde hafif agrilarim oluyor gögusumede bir kac gundur ara ara anlam veremediğim bir agri giriyorNeden yumurtlama oldu mu doktora gideceğim diyordun değerlendirmediniz mi
Kaçıncı günün bugün hamilelik belirtisi olabilir mi acabaEvet gitmeyi düsunuyordum vazgectim yumurtlama takibi ile birlikte hormonlarada bakiyordu kan veriyordum o yuzden adeti beklicem birde hafif agrilarim oluyor gögusumede bir kac gundur ara ara anlam veremediğim bir agri giriyor
17. gün 2 gün once sağ kasığimda bir agri oldu bacagima kadar indi kramp gibi hareket edemedim herhangi bir ilacta kullanmiyorum kurleri falanda bıraktım ilişkide gelisi guzel oluyor hesaplamiyorum yaniKaçıncı günün bugün hamilelik belirtisi olabilir mi acaba
Acaba geç yumurtlama oluyor olmasın 17. Gündeysen17. gün 2 gün once sağ kasığimda bir agri oldu bacagima kadar indi kramp gibi hareket edemedim herhangi bir ilacta kullanmiyorum kurleri falanda bıraktım ilişkide gelisi guzel oluyor hesaplamiyorum yani
Olabilir canim geç olgunlasiyor zatenAcaba geç yumurtlama oluyor olmasın 17. Gündeysen
Benim de dün bacağım çok kötü ağrıyorduOlabilir canim geç olgunlasiyor zaten
Kasık ağrın mi vardi da bacağina vurduBenim de dün bacağım çok kötü ağrıyordu
Kasık arada ağrıyor da bel ağrım vardı o gün bugün de doğum yaptığım gün bu gece bana zor geçiyorKasık ağrın mi vardi da bacağina vurdu