Yumurta kaç cm ken ovitrelle vurulur

Morfolojisi en son 5 çıktı canım o da iyi aslında Allah nasip etmiyor etse her ay yumurtlama oluyor zaten elbet olurdu bakalım bizim nasibimiz ne zamanmış
Maşallah iyiymiş canım .Bizim en son ikiydi canım 🤲 Evet Rabbim en doğru ve en güzel zamanda nasip eder inşallah 🤲 Vardır bir hayır derim her zaman. Rabbim ummadigimiz anda sevindirsin inşallah 🤲

Maşallah iyiymiş canım .Bizim en son ikiydi canım 🤲 Evet Rabbim en doğru ve en güzel zamanda nasip eder inşallah 🤲 Vardır bir hayır derim her zaman. Rabbim ummadigimiz anda sevindirsin inşallah 🤲
İnş canım Allah isteyenleri daha fazla bekletmesin tedavi işi sıkıntıya strese sokuyor

İyiyim canım sen nasılsın ne yapıyorsun başladın mı tedavine
iyiyim canım hayir dediğim gibi doktor tatilde 9'nda başlayacak ama o zamana geç kalirim sanirm başka doktorda bulamadım, iki gündur bi kür deniyorum afrodizyaklı bugün sol kasığim hafif ağrımaya başladi

iyiyim canım hayir dediğim gibi doktor tatilde 9'nda başlayacak ama o zamana geç kalirim sanirm başka doktorda bulamadım, iki gündur bi kür deniyorum afrodizyaklı bugün sol kasığim hafif ağrımaya başladi
Ne işe yarıyormuş ki canım benim de dünden beri sol kasık ağrıyor bende masajı uyguluyorum

Ne işe yarıyormuş ki canım benim de dünden beri sol kasık ağrıyor bende masajı uyguluyorum
Afrodizyak istek veriyor yeniden dirilis otu var yumurta gelistiriyor rahmi temizliyor hepsini kariştirip sahbah aksam ac karina iciyorum macunlarinda siparisini verdin insallah faydasi olur🙏 Sen iğneyi vurundun mu?

Afrodizyak istek veriyor yeniden dirilis otu var yumurta gelistiriyor rahmi temizliyor hepsini kariştirip sahbah aksam ac karina iciyorum macunlarinda siparisini verdin insallah faydasi olur🙏 Sen iğneyi vurundun mu?
İnş işe yarar canım yok daha yarın kontrole gideceğim iğneyi ne zaman derse artık

Sunshine597 Sunshine597 gittim doktora yine 15-16 mm 2 tane sağda yumurta gelişmiş cuma vur dedi perşembe geri gideceğim kontrole

Ederim canım günde 2 kez yapıyorum doktora şansıma hep sağda gelişiyor yumurtalar diyorum gülüyor bizim elimizde olan bişey değil diyor
Masajında büyük etkisi olcaktır benimde hep solda gelisiyor bugun masaji yapinca farkettim sağ tarafım ağrimaya başladi

Benim de hep sağdan vuruluyor bak benim sağda gelişiyor yumurtalar ama sol tarafım dünden beri acayip ağrıyor
Belki oradaki yumurtalarda gelişim gösteriyordur o yuzden ağrı yapiyordur Allah nasip etsin insallah bu ay canım stres yapma biraz sal kendini dinlememeye çalış

Belki oradaki yumurtalarda gelişim gösteriyordur o yuzden ağrı yapiyordur Allah nasip etsin insallah bu ay canım stres yapma biraz sal kendini dinlememeye çalış
İster istemez oldu bu ay herkese rest çektim ben gelemem kimsenin işine diye bilmiyorum valla her ay doktor bakıyor solda yok diyor ama

X