Aşılamanın fiyatı ortalama ne kadar acaba bu benim 5. Tedavim bu ay olmazsa rahim filmi sonrasında 2 tedavi daha olacak sanırım yol aşılamaya doğru gidiyorTuttu canım aşılamaydı benim.. Her şeyin zamanı var rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah
Canım ben özelde yaptım muayene ilaçlar(raporlu) aşılama sperm yıkama hepsi 3200 ben de 1.5 yıldır deniyordum en son aşılama yaptım tuttu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben tüpe yönelecektim artık aşılama şans az diyorlardı ama şükürAşılamanın fiyatı ortalama ne kadar acaba bu benim 5. Tedavim bu ay olmazsa rahim filmi sonrasında 2 tedavi daha olacak sanırım yol aşılamaya doğru gidiyor
İnan adet günü geçmeyince kadar belirti olmuyor onu anladımÖyle de işte vucüt hormona alışıyor dengeler şaşıyor her ay vucüt kendini hamile sanıyor hcg hormonundan
İlk denemede mi tuttu aşılama ben geçen sene hamilelik yaşadım belirtiler den anlamıştım değişik bişey olduğunu hatta kanamam olduğu halde test yapmıştım çıkmıştı adet günüm gelmeden şimdi doğum yapalı bu ayın 15 inde tam 1 sene olacak 1 yıldan beri deniyoruz ama olmuyor malesefİnan adet günü geçmeyince kadar belirti olmuyor onu anladım
Stres çok etkili canım benim de 1.5 yıl olmadı bir sorun da yoktu ilk aşılamaydı evet.. Hem bebişin daha küçükmüşş vardır bir hayır bunda daİlk denemede mi tuttu aşılama ben geçen sene hamilelik yaşadım belirtiler den anlamıştım değişik bişey olduğunu hatta kanamam olduğu halde test yapmıştım çıkmıştı adet günüm gelmeden şimdi doğum yapalı bu ayın 15 inde tam 1 sene olacak 1 yıldan beri deniyoruz ama olmuyor malesef
Yok canım erken doğum yaptım ben 5 buçuk aylıkken olursa bu ilk bebeğimiz olacak inşallah stres çok oluyor ya sürekli çevre soruyor sanki benim elimdeymiş gibi niye olmuyor sorun yoksa diyen Bi kaynana varStres çok etkili canım benim de 1.5 yıl olmadı bir sorun da yoktu ilk aşılamaydı evet.. Hem bebişin daha küçükmüşş vardır bir hayır bunda da
Oyyy canım benim çok üzüldüm ama bak bir tane olmuş eminim yine olacak seni o kadar iyi anlıyorum ki benim de hep sorarlardı sorun yok diyorum inanmıyolar allahın işine karşı geliyorlar resmen... bu işler nasip kısmet oysaki benim de bir düşük yaşadım sonra 1.5 sene olmadı mesela emin ol rabbim en iyi zamanı biliyorYok canım erken doğum yaptım ben 5 buçuk aylıkken olursa bu ilk bebeğimiz olacak inşallah stres çok oluyor ya sürekli çevre soruyor sanki benim elimdeymiş gibi niye olmuyor sorun yoksa diyen Bi kaynana var
Öyle canım Rabbim tez zamanda nasip etsin insallahÖyle de işte vucüt hormona alışıyor dengeler şaşıyor her ay vucüt kendini hamile sanıyor hcg hormonundan
Aynen canım biz elimizden geleni yapıyoruz Bi de benim eşim de de sıkıntı var bildikleri halde böyle konuşuyorlar düşünOyyy canım benim çok üzüldüm ama bak bir tane olmuş eminim yine olacak seni o kadar iyi anlıyorum ki benim de hep sorarlardı sorun yok diyorum inanmıyolar allahın işine karşı geliyorlar resmen... bu işler nasip kısmet oysaki benim de bir düşük yaşadım sonra 1.5 sene olmadı mesela emin ol rabbim en iyi zamanı biliyor
Büyük bi sıkıntı değildir inş canım. İnan zamanı var her şeyinAynen canım biz elimizden geleni yapıyoruz Bi de benim eşim de de sıkıntı var bildikleri halde böyle konuşuyorlar düşün
Tek taraflı varikosel var o da sperm sayısını falan etkiliyor haliyle şuanlık Bi sıkıntı gözükmüyor amaBüyük bi sıkıntı değildir inş canım. İnan zamanı var her şeyin
Bizde de var canım ameliyatlık değil dedi doktor ama ileri hızlı 5 ti düşünTek taraflı varikosel var o da sperm sayısını falan etkiliyor haliyle şuanlık Bi sıkıntı gözükmüyor ama
Yok bizimkinin değeri şükür iyiydi en son sizin aşılama yapmanız iyi olmuş klomen ovitrelle tedavisi gördün müBizde de var canım ameliyatlık değil dedi doktor ama ileri hızlı 5 ti düşün
Gördüm canım 3 kereYok bizimkinin değeri şükür iyiydi en son sizin aşılama yapmanız iyi olmuş klomen ovitrelle tedavisi gördün mü
Kendi kararınızla mı aşılamaya geçtiniz benim bu 5. İğnem olacakGördüm canım 3 kere
Doktorla birlikte karar verdik canım aylar önce demişti... doğal yoldan olmasını beklemiştim olmayınca direkt aşılamaya geçtikKendi kararınızla mı aşılamaya geçtiniz benim bu 5. İğnem olacak
Hımm anladım canım iyiki de geçmişsiniz ilk denemede olmuş İnş kucağınıza sağsalim alırsınızDoktorla birlikte karar verdik canım aylar önce demişti... doğal yoldan olmasını beklemiştim olmayınca direkt aşılamaya geçtik
Amin canım sağ olHımm anladım canım iyiki de geçmişsiniz ilk denemede olmuş İnş kucağınıza sağsalim alırsınız
İnşallah o da güzel çıkarAynen bizim ilk gittiğimiz doktor kesinlikle ameliyat doğal yoldan çocuğunuz olmaz dedi sonra işte karışımı kullandık prof a gittik o da ameliyata gerek yok olur çocuğunuz yaşınız genç falan demişti şimdi herhangi bir sorunumuz görünürde yok bakalım bu ay olmazsa rahim filmi çekilecek doğumdan sonra tıkanıklık olmuş olabilir dedi doktor
Morfolojisi en son 5 çıktı canım o da iyi aslında Allah nasip etmiyor etse her ay yumurtlama oluyor zaten elbet olurdu bakalım bizim nasibimiz ne zamanmışİnşallah o da güzel çıkaren kısa zamanda evinize bir mucize gelir canım ben çekilmiştim geçen sene ama eşime bakilmamisti bu şekilde bir morfoloji 2 ydi. Aşılama yaptık tutmamisti .