Yumurta kaç cm ken ovitrelle vurulur

Tuttu canım aşılamaydı benim.. Her şeyin zamanı var rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah
Aşılamanın fiyatı ortalama ne kadar acaba bu benim 5. Tedavim bu ay olmazsa rahim filmi sonrasında 2 tedavi daha olacak sanırım yol aşılamaya doğru gidiyor

Aşılamanın fiyatı ortalama ne kadar acaba bu benim 5. Tedavim bu ay olmazsa rahim filmi sonrasında 2 tedavi daha olacak sanırım yol aşılamaya doğru gidiyor
Canım ben özelde yaptım muayene ilaçlar(raporlu) aşılama sperm yıkama hepsi 3200 ben de 1.5 yıldır deniyordum en son aşılama yaptım tuttu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben tüpe yönelecektim artık aşılama şans az diyorlardı ama şükür

İnan adet günü geçmeyince kadar belirti olmuyor onu anladım
İlk denemede mi tuttu aşılama ben geçen sene hamilelik yaşadım belirtiler den anlamıştım değişik bişey olduğunu hatta kanamam olduğu halde test yapmıştım çıkmıştı adet günüm gelmeden şimdi doğum yapalı bu ayın 15 inde tam 1 sene olacak 1 yıldan beri deniyoruz ama olmuyor malesef

Stres çok etkili canım benim de 1.5 yıl olmadı bir sorun da yoktu ilk aşılamaydı evet.. Hem bebişin daha küçükmüşş vardır bir hayır bunda da

Stres çok etkili canım benim de 1.5 yıl olmadı bir sorun da yoktu ilk aşılamaydı evet.. Hem bebişin daha küçükmüşş vardır bir hayır bunda da
Yok canım erken doğum yaptım ben 5 buçuk aylıkken olursa bu ilk bebeğimiz olacak inşallah stres çok oluyor ya sürekli çevre soruyor sanki benim elimdeymiş gibi niye olmuyor sorun yoksa diyen Bi kaynana var

Yok canım erken doğum yaptım ben 5 buçuk aylıkken olursa bu ilk bebeğimiz olacak inşallah stres çok oluyor ya sürekli çevre soruyor sanki benim elimdeymiş gibi niye olmuyor sorun yoksa diyen Bi kaynana var
Oyyy canım benim çok üzüldüm ama bak bir tane olmuş eminim yine olacak seni o kadar iyi anlıyorum ki benim de hep sorarlardı sorun yok diyorum inanmıyolar allahın işine karşı geliyorlar resmen... bu işler nasip kısmet oysaki benim de bir düşük yaşadım sonra 1.5 sene olmadı mesela emin ol rabbim en iyi zamanı biliyor

Aynen canım biz elimizden geleni yapıyoruz Bi de benim eşim de de sıkıntı var bildikleri halde böyle konuşuyorlar düşün

Doktorla birlikte karar verdik canım aylar önce demişti... doğal yoldan olmasını beklemiştim olmayınca direkt aşılamaya geçtik
Hımm anladım canım iyiki de geçmişsiniz ilk denemede olmuş İnş kucağınıza sağsalim alırsınız

İnşallah o da güzel çıkar en kısa zamanda evinize bir mucize gelir canım ben çekilmiştim geçen sene ama eşime bakilmamisti bu şekilde bir morfoloji 2 ydi. Aşılama yaptık tutmamisti .

İnşallah o da güzel çıkar en kısa zamanda evinize bir mucize gelir canım ben çekilmiştim geçen sene ama eşime bakilmamisti bu şekilde bir morfoloji 2 ydi. Aşılama yaptık tutmamisti .
Morfolojisi en son 5 çıktı canım o da iyi aslında Allah nasip etmiyor etse her ay yumurtlama oluyor zaten elbet olurdu bakalım bizim nasibimiz ne zamanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…