- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.839
Maşallah iyiymiş canım .Bizim en son ikiydi canımMorfolojisi en son 5 çıktı canım o da iyi aslında Allah nasip etmiyor etse her ay yumurtlama oluyor zaten elbet olurdu bakalım bizim nasibimiz ne zamanmış
İnş canım Allah isteyenleri daha fazla bekletmesin tedavi işi sıkıntıya strese sokuyorMaşallah iyiymiş canım .Bizim en son ikiydi canımEvet Rabbim en doğru ve en güzel zamanda nasip eder inşallah Vardır bir hayır derim her zaman. Rabbim ummadigimiz anda sevindirsin inşallah
İyiyim canım sen nasılsın ne yapıyorsun başladın mı tedavine
iyiyim canım hayir dediğim gibi doktor tatilde 9'nda başlayacak ama o zamana geç kalirim sanirm başka doktorda bulamadım, iki gündur bi kür deniyorum afrodizyaklı bugün sol kasığim hafif ağrımaya başladiİyiyim canım sen nasılsın ne yapıyorsun başladın mı tedavine
Ne işe yarıyormuş ki canım benim de dünden beri sol kasık ağrıyor bende masajı uyguluyorumiyiyim canım hayir dediğim gibi doktor tatilde 9'nda başlayacak ama o zamana geç kalirim sanirm başka doktorda bulamadım, iki gündur bi kür deniyorum afrodizyaklı bugün sol kasığim hafif ağrımaya başladi
Afrodizyak istek veriyor yeniden dirilis otu var yumurta gelistiriyor rahmi temizliyor hepsini kariştirip sahbah aksam ac karina iciyorum macunlarinda siparisini verdin insallah faydasi olurNe işe yarıyormuş ki canım benim de dünden beri sol kasık ağrıyor bende masajı uyguluyorum
İnş işe yarar canım yok daha yarın kontrole gideceğim iğneyi ne zaman derse artıkAfrodizyak istek veriyor yeniden dirilis otu var yumurta gelistiriyor rahmi temizliyor hepsini kariştirip sahbah aksam ac karina iciyorum macunlarinda siparisini verdin insallah faydasi olurSen iğneyi vurundun mu?
Insallah canım Rabbim bu ay yüzünü güldürsün ağrının sebebi masajda olabilir bende yapiyorumİnş işe yarar canım yok daha yarın kontrole gideceğim iğneyi ne zaman derse artık
Bilmiyorum ki canım inş tüm isteyenlerin yüzü gülsünInsallah canım Rabbim bu ay yüzünü güldürsün ağrının sebebi masajda olabilir bende yapiyorum
Insallah canım Rabbim hayirli evlat nasip etsin❣Bilmiyorum ki canım inş tüm isteyenlerin yüzü gülsün
İnş canım inşInsallah canım Rabbim hayirli evlat nasip etsin❣
Hadi insallah bu defa tutarSunshine597 gittim doktora yine 15-16 mm 2 tane sağda yumurta gelişmiş cuma vur dedi perşembe geri gideceğim kontrole
Ederim canım günde 2 kez yapıyorum doktora şansıma hep sağda gelişiyor yumurtalar diyorum gülüyor bizim elimizde olan bişey değil diyorHadi insallah bu defa tutarcanım masaja devam edicekmisin cumaya kadar
Masajında büyük etkisi olcaktır benimde hep solda gelisiyor bugun masaji yapinca farkettim sağ tarafım ağrimaya başladiEderim canım günde 2 kez yapıyorum doktora şansıma hep sağda gelişiyor yumurtalar diyorum gülüyor bizim elimizde olan bişey değil diyor
Çatlatma iğnesini hep soldan vuruyordum daha cok tutma şansı olur belki diyeEderim canım günde 2 kez yapıyorum doktora şansıma hep sağda gelişiyor yumurtalar diyorum gülüyor bizim elimizde olan bişey değil diyor
Benim de hep sağdan vuruluyor bak benim sağda gelişiyor yumurtalar ama sol tarafım dünden beri acayip ağrıyorÇatlatma iğnesini hep soldan vuruyordum daha cok tutma şansı olur belki diye
Belki oradaki yumurtalarda gelişim gösteriyordur o yuzden ağrı yapiyordur Allah nasip etsin insallah bu ay canım stres yapma biraz sal kendini dinlememeye çalışBenim de hep sağdan vuruluyor bak benim sağda gelişiyor yumurtalar ama sol tarafım dünden beri acayip ağrıyor
İster istemez oldu bu ay herkese rest çektim ben gelemem kimsenin işine diye bilmiyorum valla her ay doktor bakıyor solda yok diyor amaBelki oradaki yumurtalarda gelişim gösteriyordur o yuzden ağrı yapiyordur Allah nasip etsin insallah bu ay canım stres yapma biraz sal kendini dinlememeye çalış