Öyle şey olur mu canım güvenilir Bi yerde yaptırırsınız Türkiye de yaptırın yurt dışına güvenmiyorsanızLaboratuvar ortaminda sperm karışırmista yok bebeğin suratini her baktiginda laboratuvar görürmuşte saçma sapan bahaneler cins işte dün aksam tartiştim bu konu hakkinda hayirdan başka bor sey demiyor neden geç oluyorum adeti bende anlamadim burdaki yorumlarda 14. gunde 15.gunde oluyorlar yarin olurum heralde hafif ağri girmeye başladi
Türkiyede olsa farketmez istemez bu arada bugun adet oldum tekrar iğneye başlamayi dusunuyorumÖyle şey olur mu canım güvenilir Bi yerde yaptırırsınız Türkiye de yaptırın yurt dışına güvenmiyorsanız
Mecbur başlarsın da nereye kadar böyle devam edecek ki ya iğneyle olmazsaTürkiyede olsa farketmez istemez bu arada bugun adet oldum tekrar iğneye başlamayi dusunuyorum
Zaten 3 senede doktora gelene kadar zor ikna ettim yine dediğime gelicekte zamanla artik üzerine gidersem doktora bile gitmek istemezMecbur başlarsın da nereye kadar böyle devam edecek ki ya iğneyle olmazsa
Hımm o zaman iğne hakkın bitene kadar kullan Bi c life diye Bi macun var bende almadım daha ama o da iyi diyorlar yurtdışına da gelir bence Bi deneZaten 3 senede doktora gelene kadar zor ikna ettim yine dediğime gelicekte zamanla artik üzerine gidersem doktora bile gitmek istemez
Biliyorum macunu almayı düsündum bir ara en cokta eşim icin sonra kararsız kaldım yurdisinada kargolari varHımm o zaman iğne hakkın bitene kadar kullan Bi c life diye Bi macun var bende almadım daha ama o da iyi diyorlar yurtdışına da gelir bence Bi dene
Orda sadece kadınlar için var diye biliyorum ama erkekler için ayrıBiliyorum macunu almayı düsündum bir ara en cokta eşim icin sonra kararsız kaldım yurdisinada kargolari var
Erkekler içinde ayrı olarak satiyorlarOrda sadece kadınlar için var diye biliyorum ama erkekler için ayrı
Bilmiyorum canım kendi sayfalarında sadece kadınlar için olanı paylaşıyorlarErkekler içinde ayrı olarak satiyorlar
Aly yaşam lokman hekim sayfsı var canım oraya mesaj atmistim eşimin sperm testini istediler vermemistim çünkü o zamnlar durumu henuz hazmedememisti yüklenmek istemedim ikna edebilirsem alcam bu ay yumurtlama masajinida deneyeceğimBilmiyorum canım kendi sayfalarında sadece kadınlar için olanı paylaşıyorlar
Merhabalar bize de doktor aynı şeyleri söyledi eşime klomen verdi ve yanında bir kaç ilaç daha verdi . İnşallah en kısa zamandaBizde 3 yıllık evliyiz 27 yaşındayım aynı tek taraflı varikosel var Bi doktor ameliyat dedi olmadı araştırma hastanesine gittik tek taraflı olunca gerek yok normal yoldan çocuğunuz olur dedi
Ben başladım bugün masaja bakalım iyi olur inşallahAly yaşam lokman hekim sayfsı var canım oraya mesaj atmistim eşimin sperm testini istediler vermemistim çünkü o zamnlar durumu henuz hazmedememisti yüklenmek istemedim ikna edebilirsem alcam bu ay yumurtlama masajinida deneyeceğim
Adetli iken mi başladin?Ben başladım bugün masaja bakalım iyi olur inşallah
O kadar doktora gittik sadece ilk gittiğimiz doktor vitamin ilacı verdi doppler çekmeden o da bayağı berbat etmişti değerleri sonra aktara Bi karışım yaptırmıştık onu kullandı bende klomen ovitrelle vurulmuştum o ay olmuştu şimdi de bu 5. İğnem olacak tık yok daha İnş bizim de yüzümüzün güleceği günler gelecekMerhabalar bize de doktor aynı şeyleri söyledi eşime klomen verdi ve yanında bir kaç ilaç daha verdi . İnşallah en kısa zamanda
Yok adet bittikten 3 gün sonra başlanıyormuş benim bugün 3. GünAdetli iken mi başladin?
Bende yarindan sonra başlarim bu ay iğne olamcam doktora ulasamadik tatile gitcem diyordu gitti sanirim macunu alcam bu ayi bos gecirmek istemiyorumYok adet bittikten 3 gün sonra başlanıyormuş benim bugün 3. Gün
Şimdiden sipariş et bari canım çünkü geç geliyor adetliyken başlanıyordu onaBende yarindan sonra başlarim bu ay iğne olamcam doktora ulasamadik tatile gitcem diyordu gitti sanirim macunu alcam bu ayi bos gecirmek istemiyorum
Tamm canim zaten gelcek adete başlayabilirimŞimdiden sipariş et bari canım çünkü geç geliyor adetliyken başlanıyordu ona
Gelir gelmez başla kız yumurtlama gününe gelmedenTamm canim zaten gelcek adete başlayabilirim
Adetli iken başlaniyor dedigin icin öyle dedim neyse alırken sorarim artikGelir gelmez başla kız yumurtlama gününe gelmeden