Yumurta kaç cm ken ovitrelle vurulur

Öyle şey olur mu canım güvenilir Bi yerde yaptırırsınız Türkiye de yaptırın yurt dışına güvenmiyorsanız

Zaten 3 senede doktora gelene kadar zor ikna ettim yine dediğime gelicekte zamanla artik üzerine gidersem doktora bile gitmek istemez
Hımm o zaman iğne hakkın bitene kadar kullan Bi c life diye Bi macun var bende almadım daha ama o da iyi diyorlar yurtdışına da gelir bence Bi dene

Hımm o zaman iğne hakkın bitene kadar kullan Bi c life diye Bi macun var bende almadım daha ama o da iyi diyorlar yurtdışına da gelir bence Bi dene
Biliyorum macunu almayı düsündum bir ara en cokta eşim icin sonra kararsız kaldım yurdisinada kargolari var

Bilmiyorum canım kendi sayfalarında sadece kadınlar için olanı paylaşıyorlar
Aly yaşam lokman hekim sayfsı var canım oraya mesaj atmistim eşimin sperm testini istediler vermemistim çünkü o zamnlar durumu henuz hazmedememisti yüklenmek istemedim ikna edebilirsem alcam bu ay yumurtlama masajinida deneyeceğim

Bizde 3 yıllık evliyiz 27 yaşındayım aynı tek taraflı varikosel var Bi doktor ameliyat dedi olmadı araştırma hastanesine gittik tek taraflı olunca gerek yok normal yoldan çocuğunuz olur dedi
Merhabalar bize de doktor aynı şeyleri söyledi eşime klomen verdi ve yanında bir kaç ilaç daha verdi . İnşallah en kısa zamanda

Ben başladım bugün masaja bakalım iyi olur inşallah

Merhabalar bize de doktor aynı şeyleri söyledi eşime klomen verdi ve yanında bir kaç ilaç daha verdi . İnşallah en kısa zamanda
O kadar doktora gittik sadece ilk gittiğimiz doktor vitamin ilacı verdi doppler çekmeden o da bayağı berbat etmişti değerleri sonra aktara Bi karışım yaptırmıştık onu kullandı bende klomen ovitrelle vurulmuştum o ay olmuştu şimdi de bu 5. İğnem olacak tık yok daha İnş bizim de yüzümüzün güleceği günler gelecek

Bende yarindan sonra başlarim bu ay iğne olamcam doktora ulasamadik tatile gitcem diyordu gitti sanirim macunu alcam bu ayi bos gecirmek istemiyorum
Şimdiden sipariş et bari canım çünkü geç geliyor adetliyken başlanıyordu ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…